![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Lübnan'lı müslümanlardan Suriye'li müslümanlara Lübnan, Trablus-Şam'lı müslümanlardan Suriye'li müslümanlara: ''İran'lılar uzaklardan gelip İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimine yardım ediyorlarsa, sizin de (yanıbaşınızda) Trablus'ta sınırı geçmeye hazır kardeşleriniz var; biz de size Lübnan'dan yardım edeceğiz !''
|
Türkiyeye TUZAK kuranlara HİZMET etme özgür suriye...
|
@İran'cı barayev PKK da , İsrail de , İran Şia Cumhuriyeti de , ergenekoncular da ve CeHaPe lideri Kılıçdaroğlu da Beşşar Esed'e ve İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimine destek veriyorlar. Suriye'deki İslam düşmanı Nusayri-Baas rejimini senin çok sevdiğin ve yalanlarla yalakalığını yaptığın İran Şia Cumhuriyeti destekliyor anladın mı İran'cı herif ? Senin amacını da çok iyi biliyorum. İran'cılık ve İran progopandası yaparak Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyorsun. Şah İsmail'in ve yandaşlarının Osmanlı'ya karşı yüklendikleri hain misyonu senin gibi İran'cılar bugün sinsice devam ettiriyorlar. Sen de Şah İsmail gibi zavallı bir piyonsun, haçlıların piyonu!.. Sen İsrail'in ve haçlıların taşeronluğunu yapıyorsun barayev!.. |
Emperyalist Rus Ayısı , Komunist Çin Pandası ve fitneci-sömürgeci İran mollası Beşşar Esed'in yaptığı katliamları beğenmemişler daha fazlasını istiyorlarmış!... http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...31561692_n.jpg |
All times are GMT +3. The time now is 12:37. |