Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Bir Tane Bile Başı Açık Kadın Kolları Üyesi Olmayan Parti (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=162881)

barayev 06-10-2012 03:49

CHP bu ülkede TSK dır, YARGIDIR, DEVLETTİR ve halaa da bu gibi Kurumlarda ETKİLİDİR..

onurcan 06-10-2012 03:55

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1010993)
işte sizin örtünme inancınız akp ile sınırlı akpli örtününce mübarek insan dindar insan chpli örtününce şov amaçlı numunelik baş örtüsünü siyasi simgeye çevirdiniz böle yapa yapa ben bunu biliyorumda bazıları hala nasıl görmüyor onu çözemedim

benim örtünme anlayışım dinim emrettiği içindir. Ak Partiyle alakalı değildir, Ak Partili örtününce mübarek diye bir şey olamaz, bu iftira atmaktır muhalefet ağzı ile konuşarak Ak partilileri kötülemişmi oluyorsun,
baş örtüsü siyasi simge kelimesini kim kullandı burda? sen
bu senin muhalefet anlayışın kendinden emin soruya sorularla cevapların bilgisizliğindendir...

mumy 06-10-2012 04:03

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011014)
benim örtünme anlayışım dinim emrettiği içindir. Ak Partiyle alakalı değildir, Ak Partili örtününce mübarek diye bir şey olamaz, bu iftira atmaktır muhalefet ağzı ile konuşarak Ak partilileri kötülemişmi oluyorsun,
baş örtüsü siyasi simge kelimesini kim kullandı burda? sen
bu senin muhalefet anlayışın kendinden emin soruya sorularla cevapların bilgisizliğindendir...

eğer örtünmeyi emir olduğu için yapıyorsanız size bişey diyemem benim lafım baş örtüyü gericilik yada başörtüye karşı çıkanlarıda dinsiz bilmem ne diye suçlayanlarıdır başörtü siyasi simge lafını ben söyledim evet öyle yapmadınızmı başörtülü chp li görünce numunelik şov diyorsunuz işte demiyormusunuz

mumy 06-10-2012 04:04

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011011)
Bu sizin yorumunuz ve kesinlikle katilmiyorum.

Aslinda yillardir,
bu milletin degerlerine saldirarak laik ve antilaik diye milleti firkalara bölen bizatihi chp ve onun diktaci zihniyetidir.

50 yıl onlar öyle siyaset yaptı 15 yıldırda siz onların tersini yapıyorsunuz işte

barayev 06-10-2012 12:22

bizim kimsenin kılık ve kıyafetine mudahale hakkımız olmadı olmazda bundan sonra hiç bi şekilde...
başörtüsü yasağının ardında CHP ve türk sağı ve solu vardı vede gk başkanlığı vardı...
bu ülkeye Demokrasi ve Özgürlüğü getirmenin BEDELİ AĞIRDIR

nihani 06-10-2012 13:33

Bi an AKP Kadın Kolları çıkacak diye çok korkmuştum:)

Hakan Özkan 06-10-2012 14:00

Yeni pazar Osmaneliye yakın acilen araştırma yapmam lazım :) Şok oldum.

BeldeiTAYYIBe 06-10-2012 14:46

Alıntı:

mumy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011017)
50 yıl onlar öyle siyaset yaptı 15 yıldırda siz onların tersini yapıyorsunuz işte

Evet haklisiniz....AK parti chp'nin tersi bir siyaset yapiyor.

Zira,
chp tarih boyunca halktan kopuk ve halk'a ragmen halk'a karsi bir siyaset yapti,
AK parti halk'a hizmet'i HAK'ka hizmet gibi benimsedi.

Yanlisin tersi dogrudur.
Ak parti ile bu ülke bircok faaliyetin ibresi YANLIS'tan DOGRU'ya yöneldi.

xhidayet 06-10-2012 15:34

Başlarının açık olması zaten mümkün değil. Çünkü yerel kıyafetleri öyle.
Geleneksel bir hayatları var.İsteseler de başlarını açamazlar zaten.
Köylü bir halk..ama maalesef bilinçsizler ve onları oraya yerleştiren zihniyetin sadece cahil birer figüranlar...
Tıpkı Erzurum'daki medyanın pohpohladığı HES protestocuları gibi sığ beyinliler.

mumy 06-10-2012 23:04

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011023)
Evet haklisiniz....AK parti chp'nin tersi bir siyaset yapiyor.

Zira,
chp tarih boyunca halktan kopuk ve halk'a ragmen halk'a karsi bir siyaset yapti,
AK parti halk'a hizmet'i HAK'ka hizmet gibi benimsedi.

Yanlisin tersi dogrudur.
Ak parti ile bu ülke bircok faaliyetin ibresi YANLIS'tan DOGRU'ya yöneldi.

haklısın bu millet neleri gördü demi halkı çocuk gibi azarlıyanları engelliye bak hem körsün hem sana iş vermişiz bide konuşuyosun diyenleri gördü siz nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama yerel seçim yaklaşıyor küçük beldelerde bir bakın bakalım nasıl seçimler yapılıyor su paralarını oy verenlerden almayıp oy verenlerden alıyorlar iftira attığımı söylersiniz şimdi yer isim verebilirim gidip görebilirsiniz

All times are GMT +3. The time now is 12:42.