Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dış Gündem (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=125)
-   -   Suriye Muhaliflerinin Gerçek Yüzü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=162891)

ak sevda 08-03-2012 01:37

Alıntı:

Ebul Esved Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015117)
Muhalif kafirlerin yalakası Ahl sunnah güldürme beni... Benim paylaştığım karikatür orjinal karikatür, çalıntı olan seninki... Suriye Cumhurbaşkanı Sayın Beşar Esad ve Kahraman Suriye Arap Ordusu halkını koruyan müslüman mücahitlerdir.

o kadar güldürdün ki kahroldum
bari mücahit adını kullanmayın kardeş katili esad için madem o kadar mücahid halkı onu istemiyor o da gitsin mısır daki nemübarek gibi

Ebul Esved 08-03-2012 01:43

Alıntı:

ak sevda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015119)
o kadar güldürdün ki kahroldum
bari mücahit adını kullanmayın kardeş katili esad için madem o kadar mücahid halkı onu istemiyor o da gitsin mısır daki nemübarek gibi

Suriye halkı, Suriye hükümetini ve ordusunu destekliyor. Beşar Esad'ın arkasında suriye halkı var. Eğer Halk istemiyor olsaydı bu kadar uzun süre ülkeyi yönetemezdi ve kısa sürede devrilirdi. Halk istediği için hâlâ ayakta, dimdik duruyor.

ak sevda 08-03-2012 01:47

Alıntı:

Ebul Esved Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015120)
Suriye halkı, Suriye hükümetini ve ordusunu destekliyor. Beşar Esad'ın arkasında suriye halkı var. Eğer Halk istemiyor olsaydı bu kadar uzun süre ülkeyi yönetemezdi ve kısa sürede devrilirdi. Halk istediği için hâlâ ayakta, dimdik duruyor.

halk istediği için değil onun halkı kendisini bildi bileli hep zülümle yönetildiği için bir türlü toplanamıyor örğütlenemiyor haliylede bu uzun sürüyor
süriye tarihi katliamlarla dolu inş. halk buna dur demeyi başaracak esad sadece kendisi gibi düşünmediği için bile insanları rahatça katledebiliyor.

Ebul Esved 08-03-2012 01:51

Alıntı:

ak sevda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015121)
halk istediği için değil onun halkı kendisini bildi bileli hep zülümle yönetildiği için bir türlü toplanamıyor örğütlenemiyor haliylede bu uzun sürüyor
süriye tarihi katliamlarla dolu inş. halk buna dur demeyi başaracak esad sadece kendisi gibi düşünmediği için bile insanları rahatça katledebiliyor.

Halepli Sünni aşiretler Suriye ordusuyla ittifak yaparak teröristleri ortadan kaldırdı.Halepli Sünni aşiretlerin Suriye ordusuyla ittifak yaptığı ve terörist grupların bir karargahını ortadan kaldırdığı bildirildi.Terörist grupların aralarında Sünni bir aşiret liderinin de bulunduğu 15 sivili öldürmesinden sonra Halepli Sünni aşiretlerin Suriye ordusuyla ittifak yaparak terörist gruplara karşı saldırı başlattığını bildirdi. Fars haber ajansına açıklamada bulunan Halepli kaynaklar, Al-i Berri, el-Bicare, el-Asasne ve el-Batuş aşiretlerinin terörist gruplarla mücadele etmek için ortak bir milis grubu kurma konusunda anlaştıklarını belirtti. Habere göre bu birliğe katılacak gönüllülerle birlikte orduya destek veren aşiret milislerinin sayısının 40 bine ulaşabilecek.Lübnan’ın “haber press” sitesi ise dün terörist gruplarca yaklaşık 15 üyesi katledilen Al-i Berri aşiretinin bugün eş-Şear, Kerem el-Meyser ve el-Cezmati mahallelerindeki terörist gruplara saldırarak çok sayıda teröristi öldürdüklerini duyurdu. Aşiret milislerinin, dün 15 kadar aşiret üyesini katlettikleri okulu karargah olarak kullanan tekfirci teröristlerin karargahını çökerttiği bildirilirken, Halepli aşiretlerin bu darbesinin ardından Özgür Suriye Ordusu adlı terörist grubun liderlerinden Ebu Halid, aşiretleri intikam almakla tehdit etti.Öte yandan Fransız haber ajansına demeç veren Suriyeli bir güvenlik yetkilisi, Halep’e yeni birlik ve teçhizatlar nakledildiğini belirterek “kader belirleyici savaş” olarak nitelenen bu operasyonların birkaç hafta daha sürebileceğini açıkladı.

ak sevda 08-03-2012 01:56

fesat tohumları ekilmiş ya her yerde fışkırıyor sonuç katledilen mazlumlar ezilen ve türlü pisliğe bulaştırılan kadınlar

barayev 08-03-2012 02:31

ebul esved doğruları söylüyor işinize gelsin veya gelmesin bu böyledir ki benim için aleviler hırıstyanlardan daha uzaktır bana..

Ebul Esved 08-03-2012 02:44

Alıntı:

barayev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015126)
ebul esved doğruları söylüyor işinize gelsin veya gelmesin bu böyledir ki benim için aleviler hırıstyanlardan daha uzaktır bana..

Alevilikle ne alakası var barayev? Ayıp oluyor ama...

Ebul Esved 08-21-2012 14:14

Cabir Mustafa Adlı Suriyeli Teröristin, Para Karşılığında Vatandaşları Kesme Konusunda Tüyler Ürperten İtirafları :(

LİNK: http://www.youtube.com/watch?v=6yLh9...ature=youtu.be

fetö 08-21-2012 21:54

Yahu Allah akıl fikir versin.Esad denen herifin ne mal olduğunu batı Suriye'yi hedef tahtasına koyduktan sonra anlayacak kadar mı akıldan mahrumsunuz ! Bu zamana kadar ağzınızı açmadıysanız haçlı ordularını hep beraber def edene kadar susacaksınız ama siz alkış tutuyorsunuz resmen.Allah ıslah etsin..

Ebul Esved 08-30-2012 19:57

HANİ O KAMP'TA MASUM SİVİLLER VARDI. BU FOTOĞRAFLAR NE?!

Apaydın Kampı’ndan şok fotoğraflar

Yurt Gazetesi, Hatay’da Türk milletvekillerine yasak olan kampta çekilmiş şok fotoğraflara ulaştı. Apaydın Kampı’nda kalan “masum siviller”in çocuklarının bile RPG 7 roketatar ve makineli silahlarla oyun oynadığı görülüyor.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...04396441_n.jpg

All times are GMT +3. The time now is 06:15.