Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   SEN HANGİSİNİ KULLANIYORSUN SENİN İŞLETİM SİSTEMİN NEY (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=16298)

Meftun 12-19-2007 00:53

SEN HANGİSİNİ KULLANIYORSUN SENİN İŞLETİM SİSTEMİN NEY

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
benim de hiç laplopum olmadı :'(
XP

sende bendensin inanamıyorum saliha ilee ortak nokta ;D ;D ;D ;D Gel bir birlik kuralım forumda ;D ;D ;D ;D

evet ilginç...kötü bir durum ::)

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

XP

sende bendensin inanamıyorum saliha ilee ortak nokta ;D ;D ;D ;D Gel bir birlik kuralım forumda ;D ;D ;D ;D

simdi icim ciz etti :(..basverin ya ha laptop, ha masaüstü ikiside ayni isi görmüyor mu hem masaüstü daha karizma ;)

abi daha klas ya zeynepe bak tüm gün o nerede laptopu yanında benimki anca öyylee masada dursun

ak_mavish 12-19-2007 00:54

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

XP

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

XP

simdi icim ciz etti :(..basverin ya ha laptop, ha masaüstü ikiside ayni isi görmüyor mu hem masaüstü daha karizma ;)

abi daha klas ya zeynepe bak tüm gün o nerede laptopu yanında benimki anca öyylee masada dursun

kuzum çalış senin de olur ;)

Meftun 12-19-2007 00:57

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

XP

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

XP

kuzum çalış senin de olur ;)

sen alsana ::)

eses 12-19-2007 01:16

TÜBİTAK IN YAZILIMI VAR PARDUS YÜZDE YÜZ YERLİ MALI ÇİNDEN PROFRAM İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İÇİN GELMİŞLERR.BAYA BİR HOŞLARINA GİTMİŞŞ VE KALİTELİ BİR İŞLETİM SİTEMİİ.AYRICA SİTEDEN BEDAVAYA İNDİRİLENBİLİYOR.

www.pardus.org.tr

ankete bu işletim sistemini de koysak yaww kullanmasakta reklam yapaıl nihayetinde türklerin kafa yorup bulduğu bir ilşletim sistemi

şu anda maliye bakanlığında bu işletim sistemi kullanıyor

saygılar ve sevgiler

Gölge 12-19-2007 01:51

Alayına isyan inadına Windows Wista .... ;)

Nazende 12-19-2007 02:46

"Windows XP"
bu güne kadar ne hayrını gördüm ki yarınlara umudum olsun... ;D

loneliness 12-19-2007 15:49

Alıntı:

eses Nickli Üyeden Alıntı
TÜBİTAK IN YAZILIMI VAR PARDUS YÜZDE YÜZ YERLİ MALI ÇİNDEN PROFRAM İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İÇİN GELMİŞLERR.BAYA BİR HOŞLARINA GİTMİŞŞ VE KALİTELİ BİR İŞLETİM SİTEMİİ.AYRICA SİTEDEN BEDAVAYA İNDİRİLENBİLİYOR.

www.pardus.org.tr

ankete bu işletim sistemini de koysak yaww kullanmasakta reklam yapaıl nihayetinde türklerin kafa yorup bulduğu bir ilşletim sistemi

şu anda maliye bakanlığında bu işletim sistemi kullanıyor

saygılar ve sevgiler

Milliyetçi duygularım kabardı valla ne sevindim Bir daha ki sefere indirip 1 hafta deneyeceğim... Ben bunu imzama ekliyeyimde kendimizce reklam yapalım Bir katkımız olsun:) :) :) :)

Kendimden utanıyorum bu sistemden nasıl haberim olmaz :( :( :( :(

oguzdesouza 12-19-2007 17:33

Windows XP kullanıyorum.Çok da memnumum.

sadeceali 12-20-2007 12:27

ben ilk göz ağrım 96 yılında aldığım win95 di... çokd a güzledi... sonra xp aldım... hala onu kullanıyom... bi ara merak saldım.. gittim orjinal harbi delikanlı pardus aldım.. meyd in törki yani... :) çok güzel ama internet olmayınca çok can sıkıcı... sonra onu kaldırdım.. gittim korsan vista buldum... makinam kanbura döndü.. feleği şaşırdı... bi taner ram yaktım... anlıcanız kaldırmadı.... sonra yine döndüm dolaştım xp ye geldim.. :D :D

ak_mavish 12-20-2007 12:28

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
ben ilk göz ağrım 96 yılında aldığım win95 di... çokd a güzledi... sonra xp aldım... hala onu kullanıyom... bi ara merak saldım.. gittim orjinal harbi delikanlı pardus aldım.. meyd in törki yani... :) çok güzel ama internet olmayınca çok can sıkıcı... sonra onu kaldırdım.. gittim korsan vista buldum... makinam kanbura döndü.. feleği şaşırdı... bi taner ram yaktım... anlıcanız kaldırmadı.... sonra yine döndüm dolaştım xp ye geldim.. :D :D

:D :D

All times are GMT +3. The time now is 22:29.