Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Ak Partili Türkeş'in Bodrum kaçamağı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=163353)

Cihannur 07-27-2012 19:22

AK Parti muhafazakâr bir siyasi partidir. CHP'li, MHP'li, BDP'li milletvekillerinin böyle durumlarda görüntülenmeleri CHP, MHP ve BDP'nin tabanlarında pek rahatsızlık oluşturmazken, AK Partili milletvekillerinin bu tür görüntüleri AK Parti tabanında rahatsızlık oluşturur. AK Partili milletvekilleri ya da AK Partili diğer yetkililer özel yaşantılarına dikkat etmelidirler.

ali1986 07-27-2012 20:02

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014701)
Ali mantığın çok iyi çalışıyor :) Nerde günah haram var onu meşrulaştırıyorsn.

alakası yok benim derdim siz dikkatleri hep ikiye çekiyosunuz kendiniz içki içmiyosunuz ama maşallah her yol var sizinkilerde onu demek istiyorum torpil soru hırsızlığı rant makam mevkii kullanma içki içmiyosunuz yaa göze batmıyo demi

Cihannur 07-27-2012 20:19

Alıntı:

ali1986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014730)
alakası yok benim derdim siz dikkatleri hep ikiye çekiyosunuz kendiniz içki içmiyosunuz ama maşallah her yol var sizinkilerde onu demek istiyorum torpil soru hırsızlığı rant makam mevkii kullanma içki içmiyosunuz yaa göze batmıyo demi

AK Parti, ismiyle müsemma tertemiz - ak bir siyasi partidir Allah'a şükürler olsun. AK Parti içinde yer alıp da yolsuzluğa bulaştıkları tespit edilen görevlilerin, yetkililerin partiyle ilişikleri kesilir. Geçenlerde yayınlanmış olan bir haberde, AK Parti'nin 3 belediye başkanının yolsuzluğa karıştıkları gerekçesiyle AK Parti MYK tarafından kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna verildikleri ifade ediliyordu.

AK Parti'de 3 Belediye Başkanı İhraç Ediliyor

barayev 07-27-2012 22:52

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014715)
Kınamayınız kınadığınız başınıza gelmedikçe ölmezsiniz diyor efendimiz(SAV)

işte bu.. büyük konuşmayalım

Alisiz senin derdin Akp ile değil İslam ve Müslümanlarla ben öyle anlıyorum da benden sana bi nasihat tez zamanda KİTAP EHLİ OL

ali1986 07-27-2012 23:21

bu hataydaki olayı biliyosunuz duymuşsunuzdur demek istediğim bu işte o babasının oğlunun sülalesinin o zibidinin karşısında esas duruşa geçen polis teşkilatına selam olsun burdan ne kadar galiz küfür varsa hepsi armağan olsun bu nedir siz söyleyin demek istediğimi anlamışsınızdır birde adam sürdürmüş o zibidi o adamların karısı çoluğu çocuğu yok demi o günah değil asıl bu adamı aday göstermicen ama müstehak bu polislere o milletvekilinede adam dedim adamlar kusura bakmasın artık

barayev 07-28-2012 03:09

AKP devrinde hiç kimse DOKUNULMAZ değildir. General de Polisde Devletin MEMURUDUR ve hiç kimsenin Vatandaşa Hakaret ve Terbiyesizlik etme HAKKI YOKTUR...
AKP den öncesinde Vatandaş Devletin kurum ve kuruluşlarıda DAYAK yerdi ve RÜŞVETSİZ İŞ yaptıramazdı...
AKP beni DEVLETİN MEMURUNUN ZULMUNDEN Koruduğu için AKP den yanayım...

El Emin 07-28-2012 05:26

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014778)
Çetin bir asrı yaşıyor. Nefs ile bezenmiş yığınla duyguların tazyiki altındayız. Cennetin ucuz olmadığını rıza dairesine girmenin zorluklarını aklımızdan çıkarmayıp dosdoğru hayatların etrafında gezinmekten başka caremiz yok. Orta da o bu şu suclu demektense bu şekilde imtihan olmanın potasına nasıl düşüyorum diye sık sık öz eleştiri yapmak lazım.

Orasın zaten muhakka üstadım.Sınavın espiriside oradan geliyor ama gerçekten tam manada kendini muhafaza etmek aşırı güç.Yani ne kadar başını önüne eğip efendi bir insan gibi çizgini belli etsende yaşananlar vuku bulanlar içler acısı.Allah yusufi hayası olanlardan eyler inşallah.

All times are GMT +3. The time now is 23:04.