Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Önder Aytaç küstahlığa devam ediyor!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=164951)

Necip Fazıl 10-04-2012 21:28

Stargazetesi'nin edindiği bilgilere göre, hakkında daha önce yazdığı yazılardan dolayı soruşturma açılmış olan Önder Aytaç, son yazdığı yazılarla birlikte kurumundan kendisine sözlü olarak görevine son verildiği tebliğ edilmiş resmi yazılı tebliğ de kendisine gönderilecek.

Star

Terennüm 10-04-2012 21:36

Küfür görevden almaya yetiyorsa Adi Başbakan parola işareti kullandıran komutan yaşta terfi etmişti.Bunuda bir yere not edelim..

HaArP 10-05-2012 00:18

Meselenin hukuki, ahlaki, edep ve uslüp kavramından soyutlar ve anafikir üzerinden bakar isek ! Önder Aytaç dershane konusunda haklıdır...! Bir kavramın sadece yüzeysel kısmının gündeme getirilmesi ne acı !

Başbakan bu konuda ifadelerini net kullandı ! Lakin naçizane şahsi kanaatime göre yeterli bulmadım...!

Mavera 10-05-2012 00:32

ben olayi anlamadim ki.. önder aytac neden durup dururken basbakana satasdi, elif cakir olayin neresinde, cemaatle isin baglantisi var mi, acaba sadece küfürden dolayi mi görevden alindi..

EpiVaTeS 10-05-2012 00:41

durup dururken değil sataşma felan ya...;D
elif çakır gündem yapıyo işte...
sordum Önder hocaya bilerek yapmadım tanımıyomusun beni dedi...

Bu arada Önder Aytaç aile dostumuzdur biline...;D

Yıldırım 10-05-2012 01:06

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022091)
Haberin tamamını okuyup da yorum yapın bence daha sağlıklı yorum yapmış olursunuz... Adam zaten küfürbazın teki...

Bide adamı sadece takip etmek yetmiyor işte bunları da bilmeniz gerekiyor...

Yorumlarınızı nerde çalıştığı hangi gazetede kimin adamı olduğuna bakarak değil ne yaptığı ne konuştuğu üzerinden tarafsız bir şekilde yaptığınızda sizde ne mal olduğuna karar vereceksinizdir vesselam...

Bu yorumu yazdığında olumlu görüş belirten bir tek ben olduğuma göre üstüme alınmamda hiç bir sakınca görmiyorum.
Aytaç'ın niyetinin bu olmadığını söylüyorum diye Aytaç'ı şu gazetede yada dergide çalışıyor diye sahiplendiğimi yada tarafgir bir tutum sergilediğimi söyleyemessin.Tanıdığım ve takip ettiğim bir insanın böyle birşey yapmayacağını söylemem benim en doğal hakkım olsa gerek bahsi geçen hakareti yapmış olsa bile...

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022178)
durup dururken değil sataşma felan ya...;D
elif çakır gündem yapıyo işte...
sordum Önder hocaya bilerek yapmadım tanımıyomusun beni dedi...

Bu arada Önder Aytaç aile dostumuzdur biline...;D

Önder Aytaç takip ettiğim birisidir ve az çok tanıdığımı düşünüyorum.Böyle birşey yapacağını hiç zannetmiyorum.

EpiVaTeS 10-05-2012 01:22

yapmadığını söylüyor...

sözüm ona Önder AYTOÇ yazanların önder aytaç'dan ne farkı var...
Hoca yapmaz öyle şey...;;)

Necip Fazıl 10-05-2012 01:31

Adam zaten küfürbaz birisi eskiden de bu tür küfürleri sıkça kullanıyormuş şimdi bunu yapma ihtimali hiç yokmuş gibi yorumlamanın anlamını çözemedim...

Adam çaktırmadan küfür etmiş bu kadar olay olacağını bilse etmezdi ona bende katılıyorum yemez çünkü... Bide adam çıkıp da evet kardeşim başbakana küfrettim diyecek hali yok ya etmemiş diyormuş falanmış filanmış... Ne demesini belkiyorsunuz evet başbakana küfrettim demesini mi...

Adamı Twette takip edenler zaten böyle bir havası olduğunu göreceklerdir küfre yakın konuşmaları sıkça yapıyor... Elif Çakır'a ''türban kontenjanından yazar'' demesi de ayrı bir olay vesselam...

EpiVaTeS 10-05-2012 01:41

ama hakket elif çakır'da başörtüsü kontenjanından yazar yahu...

Yıldırım 10-05-2012 01:49

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022187)
ama hakket elif çakır'da başörtüsü kontenjanından yazar yahu...

:)
Bu"türban kontenjanı" tabirini daha çok kullanacağız baş örtülü adaylarımız olursa muhalefetin vaz geçilmez argumanlarından biri olacaktır.

All times are GMT +3. The time now is 10:00.