Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Hayat (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=16504)

oguzdesouza 12-21-2007 17:06

Hayat

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hayat şartları çok zor...lütfen öbjektif bakın soruya sonra cevaplayın...yani akp forum diye...Zordu Partimiz sayesinde kolaylasti demeniz gerekmiyo

abla kusura bakma ama zordu partimiz sayesinde kolaylaştı. Niye?

Ben seçim döneminde AKPARTİ'nin köylere yaptığı ziyaretlerin 4-5 tanesine ben de gittim.Orada konuştuğum bir kaç kişiye hiç AKPARTİ ile ilgim yokmuş gibi konuştum.Ekonomi nasıl diye?

Yaşlı amcamızın verdiği cevap;oğlum biz ecevit döneminde neredeyse aç kalacaktık.Ama tayyip geldi.İşte o zaman rahatladık.Hiç bi şey yapmasa bile verdiği desteklemeler yeter,dedi.

bu cevapları bide sen hocamdan dinlee ;)

seçim zamanı dinledik. :)

sadeceali 12-21-2007 17:34

Hayat

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

hayat şartları çok zor...lütfen öbjektif bakın soruya sonra cevaplayın...yani akp forum diye...Zordu Partimiz sayesinde kolaylasti demeniz gerekmiyo

abla kusura bakma ama zordu partimiz sayesinde kolaylaştı. Niye?

Ben seçim döneminde AKPARTİ'nin köylere yaptığı ziyaretlerin 4-5 tanesine ben de gittim.Orada konuştuğum bir kaç kişiye hiç AKPARTİ ile ilgim yokmuş gibi konuştum.Ekonomi nasıl diye?

Yaşlı amcamızın verdiği cevap;oğlum biz ecevit döneminde neredeyse aç kalacaktık.Ama tayyip geldi.İşte o zaman rahatladık.Hiç bi şey yapmasa bile verdiği desteklemeler yeter,dedi.

bu cevapları bide sen hocamdan dinlee ;)

seçim zamanı dinledik. :)

evet oğuzun dediği gibi seçim zamanı çok dinledik...

ASLAN MASHADOV 12-21-2007 18:44

Hayat

Hayat zordur.Ecevit döneminde insanlar çok büyük sıkıntılar da yaşamış olabilirler.Erbakan hocanın zamanın da ki maaşım ile geçiniyorum diyen de vardır.Ak parti döneminde hayatım yoluna girdi diyen de vardır.Vardır da vardır...Unutmamak lazım ki hayat herzaman zorlukları karşımıza çıkaracaktır.Hayatın zorluklarını görmemişizdir belki de daha göreceğimiz çok şey vardır.''Ne oldum değil,ne olacağım?''bunu düşünmek lazım :)

Beritan 12-21-2007 22:58

Hayat

Alıntı:

ASLAN MASHADOV Nickli Üyeden Alıntı
Hayat zordur.Ecevit döneminde insanlar çok büyük sıkıntılar da yaşamış olabilirler.Erbakan hocanın zamanın da ki maaşım ile geçiniyorum diyen de vardır.Ak parti döneminde hayatım yoluna girdi diyen de vardır.Vardır da vardır...Unutmamak lazım ki hayat herzaman zorlukları karşımıza çıkaracaktır.Hayatın zorlukalrını görmemişizdir belki de daha göreceğimiz çok şey vardır.''Ne oldum değil,ne olacağım?''bunu düşünmek lazım :)

evvvet iste bu ;)

sadeceali 12-23-2007 17:34

Hayat

hmm. sende haklısın...

All times are GMT +3. The time now is 18:20.