Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Aşkta gurura yer varmıdır?? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=16532)

Duygu'Seli~ 12-20-2007 14:06

Aşkta gurura yer varmıdır??

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sumeyra_tonkal Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

vazgeçebileceği herşeyden vazgeçmeli bence... arkadaşları hobileri çevresi gerekirse ailesi dersleri.... ne bilim herşey....

AİLEMİ BENCE YAPMA BU VAZGEÇİLECEK BİŞEY DEĞİL
SENİN YAŞ KAÇ :) SANIRIM YİRMİ FELAN DİMİ

eğer bu aşkın sonunda bir aile kurulucaksa ve ailen bunu engelliyorsa...bilmiyorum ben en azından karşı çıkarım.... 17 :)

:) öncelikle aşk için gururumu çiğnetmem..zaten karşılıklı ve düzeyli bir ilişkiyse gurur yapmayı gerektirecek bir durum söz konusu olamaz..yerine göre gururlu davranırım ama aşkımıda gururuma asla esir etmem..çok fazla gurur birazcıkta kibirliliğin göstergesidir diye düşünüyorum..
Sümeyra ablamızada şu konuda katılıyorum.. aşk için sevgi için belki bazı şeylerden vazgeçebilirsin..paradan,mekandan,belkide işinden gücünden..ama aile apayrıdır..sevgili bulmak,hayat arkadaşı bulmak çok zor değildir ama sahip olduğun aileni kaybedipte geri bulmak çok zordur..ailenin hakkını ne sevdiğin insan ödeyebilir nede sen senelercede çalışsan ödeyebilirsin..Dünyaya gelmendeki tek vesile ailendir çünkü..Dünyevi bir sevgi için,bir anlık nefsin için aileni yarı yolda bırakmak,nefsini aşka esir etmek en büyük günahtır bence..Aileye itaat ve sevgi dünyevi diğer sevgilerden daha önemli olmalıdır..Aşk gibi,para gibi kariyer ve şöhret gibi..bilmem ifade edebildim mi ;)

''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR..''

sumeyra_tonkal 12-20-2007 14:25

Alıntı:

Alıntı:

_tuba_89 Nickli Üyeden Alıntı
Aman ya aşk aşk ne bu ??? aşktan önemli meseleler var ama tabi bu yaşta hep aşk düşünülüyo galiba...İnsan onuruyla gururuyla yaşar tabiki de...

kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama... sizin yaşınıza gelince gerekeni düşünürüm... bırakında yaşımın gerektirdiği şeyleri düşüneyim... en azından düşünmekten zevk aldığım... beni mutlu eden şeyleri......

teşekkkürler...

Haklısın :) yaşının gereğini yaşa ama tam olarak kişiliğin oturup olgun bir insan olduğunda korkmadan arkana bakabileçeğin bir mazi bırak. Yani o zamana dek feda edebileceğin şeyler tükenmesin hele de aileni herkezden önde tut. ;)

sadeceali 12-20-2007 14:26

ya buraya mesaj yazanlar hiç aşık olmamış yada ben fazla aşık olmuşum.... :)

yasmin 12-20-2007 14:37

Alıntı:

bence olmamalı... sevdinmi gururunu yok sayacak kadar sevmeli insan... hakkını vermeli seviginin aşkın...

kesinlikle katılıyorumm..

sadeceali 12-20-2007 14:39

Alıntı:

yasmin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bence olmamalı... sevdinmi gururunu yok sayacak kadar sevmeli insan... hakkını vermeli seviginin aşkın...

kesinlikle katılıyorumm..

hele şükür.. aşık olan biri çıktı.. :D :D gelmeseydiniz eziliyodum... hemde kendi anketimde :D

Beritan 12-20-2007 14:43

Alıntı:

vazgeçebileceği herşeyden vazgeçmeli bence... arkadaşları hobileri çevresi gerekirse ailesi dersleri.... ne bilim herşey....

abartma.. okadarda değil gurur önemli...

sadeceali 12-20-2007 14:43

ama.... :(

yasmin 12-20-2007 14:44

yok hiç aşık olmadımda olsaydım öyle olurdu heralde :-[ yani gururum için sevdiğim insandan niye vazgeçeyim..eğer o kişinin dogru biri oldugunu anlarsam gerisi boşş ::)

Beritan 12-20-2007 14:45

Alıntı:

ama.... :(

aması yok aşk denen bişey yok...aşk lafta var sadakat önemli...aileyi reddetmek ne kelime.....bak biber sürerim ağzına ;)

sadeceali 12-20-2007 14:45

Alıntı:

yasmin Nickli Üyeden Alıntı
yok hiç aşık olmadımda olsaydım öyle olurdu heralde :-[ yani gururum için sevdiğim insandan niye vazgeçeyim..eğer o kişinin dogru biri oldugunu anlarsam gerisi boşş ::)

evettttttt!!!!!!!!! vazgeçilmemeli zaten... :)

All times are GMT +3. The time now is 16:31.