Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Suriye'de kardeş kavgası var diyenlere (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=168605)

Molla Kasm 03-10-2013 19:41

Alıntı:

Shaguj Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1035121)
Abd Dışişleri Bakanı John Kerry nin son yaptığı açıklamalardan sonra neler düşünüyorsunuz peki ??? çok yönlü düşünelim mesela;

1.Amerika Esad ailesine destek oluyor ama kamuoyuna köstek oluyor gibi görünmeye çalışıyor.
2.Amerika Esad ailesine köstek oluyor ve yönetimden uzaklaştırmaya çalışıyor
3.Amerika hem esada hem suriyeli muhaliflere bir derece destek olup sonuç ne olursa olsun kazanacağı menfaati düşünüyor.
4.Türkiye bu konu ile ilgili ne düşünüyor ? Hala en son soruma cevap alamadım Riyad el Esad da günü gelince Eset olmasın sakın ?

Özetle şöyle diyebilir miyiz? Amerika ve onu maşa olarak kullanan İsrail her zaman tavşana kaç, tazıya tut demiştir. Her iki tarafı birbirine kışkırtıp, kırdırıp aradan emellerine ulaşarak çıkmakta çok marifetlidirler. Biz müslümanlarda gevurun taşören savaşçıları olmakta çok marifetliyiz. Onların güdümüyle birbirimizi kırarız onlara zahmet çektirmeden istedikleri ortamı hazır ederiz.
Bir Hadis-i şeriflerinde Peygamber efendimiz aleyhisselatu vesselam buyurdu ki; "müslümanın ferasetinden korkun çünkü o Allah'ın nuruyla bakar." Peki bu kadar çabuk oyuna geliyoruz hani nerde o feraset? O feraset kamil iman sahibi mü'mindedir. Bizde ilim yok, amel yok, ihlas yok haliyle iflas var. Rabbimiz ilmimizi artırsın ilmimizle amel etmeyi nasib etsin inşaallah.

Shaguj 03-10-2013 20:05

Neden olmasın Molla siyonistlerin sorun çözme anlayışı bellidir.Kaostan Gelen Düzen ( Ordo Ab Chao ) diyerek heryeri karıştırıp yani kısaca bölüp parçalayıp yönetmeye çalışıyorlar ve açıkça belirtmek gerekirse başarıyorlarda münafık münafıklığı çok iyi yapıyor anlıcan da işte mümin mümin değil artık herkes menfaat peşinde koltuk peşinde dünyalık peşinde.Allah sonumuzu hayr eder inşAllah...

Molla Kasm 03-10-2013 20:18

Alıntı:

Shaguj Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1035194)
Neden olmasın Molla siyonistlerin sorun çözme anlayışı bellidir.Kaostan Gelen Düzen ( Ordo Ab Chao ) diyerek heryeri karıştırıp yani kısaca bölüp parçalayıp yönetmeye çalışıyorlar ve açıkça belirtmek gerekirse başarıyorlarda münafık münafıklığı çok iyi yapıyor anlıcan da işte mümin mümin değil artık herkes menfaat peşinde koltuk peşinde dünyalık peşinde.Allah sonumuzu hayr eder inşAllah...

Amin Muhterem Kardeşimiz Amin.
Yahudinin planı Suriye'den sonra Türkiye üzerineydi. Planlarına göre sıramız geldi. Allah (c.c.) planlarını başlarına çevirsin Mü'minleri salimen aradan çıkarsın inşaallah

Özgür Suriye 03-10-2013 20:36

@Shaguj

Sen Beşşar Esed'in soyadına neden bu kadar takıldın anlamadım?

Bazı laikçi , İslam düşmanı kafirler şöyle diyorlar: ''Beşşar'ın soyadı Esad'dı. Başbakan ona tavır alınca ona Esed denmeye başlandı.''

Halbuki Beşşar keferesinin soyadı Arapça'da Esed diye okunur. Esed de aslan demek. Beşşar Esed de İsrail'e karşı devekuşu , halkına karşı aslandır. Esad'ın anlamı ise farklıdır.

Aslında Beşşar Esed'in sülalesinin gerçek soyadı Esed de değil, Vahşi imiş. Sonradan Esed soyadını almışlar.

http://www.trthaber.com/haber/dunya/...mis-37804.html

Molla Kasım dinle bak hocan konuşuyor.
:)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Molla Kasm 03-10-2013 20:47

Alıntı:

Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1035203)
Molla Kasım dinle bak hocan konuşuyor. :)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Muhterem Kardeşimiz sözümüzü nasıl anladınız bilmiyorum. Amerika'nın İsrail'in ikili oyunlarından bahsediyoruz bunun neresi yanlış.

Biz Hocamızdan ayrı düşünmüyoruz. Hocamız Esad'ı ve Babasının katliamlarını hep anlatırdı.. Biz Suriye'deki katliamı yakınen biliyoruz. Oradan kaçan alimleri dinledik.

Bu konu içerisinde yorum yapmışım ve size teşekkür etmişim.

Alıntı:

Molla Kasm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1034771)
Paylaşımınızdan ötürü Rabbim sizden razı olsun inşaallah

Akıllıya bir işaret yeter sözü kabilince bu fotoğraf fazlasıyla yeterli fakat memleketin deliside çok. Kimseye anlatamıyoruz.

Peygamber efendimiz aleyhissalâtu vesselâm'ın 35. kuşaktan torunu İbrahim el Ahsai Hazretleri sohbet ederken yanındaki tercümanı Yahya Hocaefendi türkçe olarak konuştu. Suriye'den iltica etmiş bir baba onlara başından geçeni anlatmış: "oğlumu tutukladılar, almaya gittim, Esad'ın resmini gösterdiler oğluma; buna secde et dediler o da fotoğrafa tükürdü. Tükürünce onun kolunu ve burnunu kırıp bana teslim ettiler."

Rabbim, zulüm altındaki ümmet-i Muhammed'e acil yardımını yetiştirsin inşaallah

Özgür Suriye 03-10-2013 20:56

Ben de sana teşekkür ederim kardeşim.

İsrail tarafından Suriye'nin başına geçirilmiş bir aileye karşı ayaklanan Suriye halkının haklı ve temiz ayaklanmasını bazı dezenformasyon ustaları tarafından İsrail destekli gibi gösterilmesi benim sinirlerimi bozuyor.

Halbuki Beşşar Esed şuana kadar devrilmediyse bunun en baş sebeplerinden birisi İsrail'dir. İsrail Esed'in devrilmesini istemediği için ABD Suriye'li muhaliflere destek vermiyor. Öte taraftan İran ve Rusya gibi İslam düşmanı rejimler, Beşşar Esed'e her türlü silah desteğini veriyorlar.

Beşşar Esed'in babası Hafız Esed golan tepelerini İsrail'e peşkeş çekmesinin karşılığında İsrail tarafından Suriye'nin başına geçirilmişti. Suriye'li muhalifler de daha ayaklanmanın başında Esed'i devirdikten sonra golan tepeleri için savaşacaklarını açıklamışlardı.

Suriye'de İslam düşmanı Beşşar Esed güçlerinin müslüman halka işkencelerinin sonu gelmiyor!

Videoda Beşşar Esed'e bağlı Nusayri askerler, Suriye'li sünni imamın sakalını yolarken ve onla dalga geçerken görülüyor.

YouTube Video

Shaguj 03-11-2013 03:21

Ben kimsenin soyadına falan takmış değilim lafım açık net bugün Riyad El Esad denilen kişiyede yarın birileri Riyad El Esed di zaten demensinler diyorum ? Esad soy ismine gelince kusura bakmada millete kafir falan filan diyeceğine bak bakalım Hafıza da Beşara da Suriyede olay çıkmadan evvel bu ülkede kim nasıl hitap ediyordu bunu zaten tartışmıyorum bu ayrı bir ironi zaten.

Benim lafım belli İslam için Batıla tapanların zulmünden kurtulmak için Siyonistlerin zulmünden kurtulmak için savaşan,mücadele eden herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun bu Çeçense Çeçen,Arapsa Arap,Afrikalı ise Afrikalı lakin ortadoğudaki isyan rüzgarı sözde arap baharı denilen olay sanıldığı kadar basit ve sadece artık halkların diktatörlere meydan okumasından ibaret değil diyorum.Birkaç gün evvel Ürdün kralı ülkemizde idi bugün dost olduğumuz müttefik olduğumuz Ürdün yarında Suriye gibi olursa eğer bu bizim mi yoksa başka devletlerin tasarrufu mu olur merak ediyorum ??

MEÇHUL ADAM 03-11-2013 13:30

Suriye'de saflar belli olmaya başladı.Orada ki Nusret cephesi daha güçlü ve kuvvetli duruma geldi.Bunlar Ö.S.O'nu da saflarına katıp gücüne güç kattılar.Maksatları Esad'ı tamamen devirip şeriat sancağını Suriye'de dalgalandırmaktır.Orada zalim rejime karşı cihad başlattıklaır için bu savaş kardeş kavgası değildir.Mezhep kavgası da değildir.Orada bir araya Hizbullahılarda vardır.Bunların hepsi geri püskürtülmüştür.Hizbullah, biliyorsunuz İran'a bağlı olup sırf mezhep için savaşanlardır.Mezhep için savaşan cehenneme gider.Cihad, şu bu yolunda değil, sırf Allah yolunda ve O'nun rızası için olmalıdır.

All times are GMT +3. The time now is 22:50.