Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   CHP Absürdlükleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=444)
-   -   CHP Zihniyeti Pisliktir (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=169530)

Shaguj 07-24-2013 22:49

Boşversene Cihannur bu dediğim şahıslar partiden soyutlanmak bir yana artık partinin sahibi olur olmuş partinin yöneticisi olur olmuş.Akp li olmak demek Akp hatalarını,yanlışlarını görmemek değildir ama öyle bir güruh oluşturuldu ki parti ne derse töbe haşa Allah'ın emriymiş gibi kabul eden insanlar türedi ben böyle olamam olanlarıda kabul etmem mümkün değil...!!!

Cihannur 07-24-2013 23:26

Alıntı:

Shaguj Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1038336)
Boşversene Cihannur bu dediğim şahıslar partiden soyutlanmak bir yana artık partinin sahibi olur olmuş partinin yöneticisi olur olmuş.Akp li olmak demek Akp hatalarını,yanlışlarını görmemek değildir ama öyle bir güruh oluşturuldu ki parti ne derse töbe haşa Allah'ın emriymiş gibi kabul eden insanlar türedi ben böyle olamam olanlarıda kabul etmem mümkün değil...!!!

Bahsettiğin anlayışa sahip insanlar olabilir; ama genelleme yapmanın doğru olmadığı kanaatindeyim Shaguj. Bu hususla alâkalı olarak bir misal vereyim: Nazlı Ilıcak, Sabah gazetesindeki 20 Temmuz 2013 tarihli "Halk, Başkanlık Sistemine Karşı" başlıklı makalesinde Bilgesam'ın konuyla ilgili bir araştırmasına yer vermiş. Bilgesam'ın o araştırmasının sonucuna göre, AK Partililerin % 55'i başkanlık sistemine taraftarken % 45'i de başkanlık sistemine karşıymış. Düşün, eğer Bilgesam'ın bu araştırmasının sonuçları doğruysa, AK Parti'nin o kadar ısrarla başkanlık sistemini önermesine rağmen partinin taraftarlarının % 45'i başkanlık sistemine karşı. Ben de başkanlık sistemine karşıyım. Başkanlık sisteminin Türkiye'ye faydadan çok zarar getireceğini düşünüyorum. Eğer başkanlık sistemiyle ilgili bir halk oylaması yapılırsa, koyu bir AK Partili olarak o referandumda "hayır" oyu kullanacağım inşaallah.

Shaguj 07-25-2013 04:03

Umarım ben haksız çıkarım Cihannur ama açık söyliyeyim pek umudum yok parti her geçen gün yola çıktılarını yolda buldukları ile değişiyor bunu şahsi algılama ama Mehmet Metiner gibi adamlar,Süleyman Soylu gibi,Şamil Tayyar gibi insanlar veya ne bileyim en son başdanışman olan Yiğit Bulut bunlar bu davanın adamları değil sadece bu devrin adamları bunlar ve bu mantıkla Anavatan Partisi gibi olup dağılmaktan öteye gidemez gibi geliyor bana Akp

HaArP 07-25-2013 05:28

Alıntı:

Ben de başkanlık sistemine karşıyım. Başkanlık sisteminin Türkiye'ye faydadan çok zarar getireceğini düşünüyorum. Eğer başkanlık sistemiyle ilgili bir halk oylaması yapılırsa, koyu bir AK Partili olarak o referandumda "hayır" oyu kullanacağım inşaallah.
Şahsi yorumuna saygılıyım lakin bir ülke düşün ki Başbakanı Mısır Darbesine karşı çıkarken Cumhurbaşkanı Mısır darbecilerine tebrik mesajları atıyor !

Cihannur 08-05-2013 03:55

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1038343)
Şahsi yorumuna saygılıyım lakin bir ülke düşün ki Başbakanı Mısır Darbesine karşı çıkarken Cumhurbaşkanı Mısır darbecilerine tebrik mesajları atıyor !

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Mısır'ın millî günü vesilesiyle bir tebrik mesajı göndermiş ve bu tür mesajlar, aralarında diplomatik ilişki bulunan ülkeler tarafından birbirlerine asgarî nezaketin gereği olarak gönderilmekteymişler.

akses 08-11-2013 22:36

Fırıldak chp muhalefette kalmaktan ne yapacağını şaşırdı

AK BahaTekin 08-12-2013 04:15

bilmediğimiz birşey değil malesef, yıllardır ülkemizin baş belası bir zihniyet cehape

Cihannur 11-18-2015 10:34

CHP Zihniyeti Çöplüktür

All times are GMT +3. The time now is 16:11.