Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Videolar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Gülen: MGK masumdur (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=170768)

Akbursa 12-11-2013 21:37

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042294)
sende haklısın fethullah. mgk masumdur,zamanında orda hakaret vardı kötek vardı idam hapis ve ölüm korkusu vardı hal böyle iken mgk haklıdır :)

Dik durmak,boyun eğmemek,onuruyla ölmekten bi haber insanlar için yaşasın mgk,yaşasın kenan evren

Başbakanın 2004 deki MGK imzasına da böyle yorum yapabiliyorsan haklısın. Yoksa hava civa.:w:

Hoca efendi eğer böyle ise diye başlıyor. Eğer değilse tartışılır diye söylüyor nasıl bir dinleme bu.

Başbakan MGK imzasına bişey bile diyemiyor.

Özgür Suriye 12-12-2013 01:43

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042298)
Fethullah Gülen'in o yazısını savunacak değilim. Ama şunu da akılda tutmakta fayda var: 12 Eylül 1980 öncesinde Türkiye'de ciddi bir komünizm tehlikesi vardı ve eğer Türkiye'nin sistemi, Allah korudu ki komünistler tarafından komünist yönetime dönüştürülse idi, Türkiye'deki Müslümanlık ve Müslüman Türk Milleti büyük yara alırdı. Komünistler, Türkiye'de İslamiyet'i yasaklayıp insanları ateist olmaya zorlayabilirlerdi.

Demek istediğim şu: Fethullah Gülen Hocaefendi'nin pek çok kitapları ve Sızıntı dergisinde yayınlanmış olan onlarca, belki de yüzlerce başyazısı vardır. Fethullah Gülen'in kitaplarını ve Sızıntı dergisinde yayınlanmış olan başyazılarını okuyup feyz alıp yararlansan iyi olur. Fakat istemiyorsan feyz almaz ve yararlanmazsın.

Fethullah Gülen'i savunmak için ister istemez 12 Eylül darbesini savunmuş ve bu darbeyi meşru ve anlaşılır göstermeye çalışmışsın.

Sızıntı'yı da zamanında okumuştum. İçinde elbette güzel ve ilgi çekici yerler vardı. Lisede hem Zaman'a abone yapmışlardı beni hem de Sızıntı'ya. Hatta Zaman'da aynı anda iki tane aboneliğim vardı.

Cihannur 12-12-2013 02:28

Alıntı:

Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042324)
Fethullah Gülen'i savunmak için ister istemez 12 Eylül darbesini savunmuş ve bu darbeyi meşru ve anlaşılır göstermeye çalışmışsın.

Mesajımda ne diyorum: "Fethullah Gülen'in o yazısını savunacak değilim." diyorum. Bu ne anlama gelir? Bu, 12 Eylül 1980 askerî darbesine karşıyım anlamına gelir. 12 Eylül darbesi diğer askerî darbeler gibi gayrimeşrudur. 12 Eylül darbesine karşıyım; ama bu karşı duruşum, 12 Eylül 1980 öncesinde Türkiye'nin komünizm tehlikesiyle karşı karşıya bulunduğu gerçeğini değiştirmez. Muhterem Hocaefendi'nin, 12 Eylül darbesini memnuniyetle karşılaması, o darbeyle birlikte ülkemizin komünizm tehlikesinden kurtulmuş olması ve komünistlerin Türkiye'de İslam'a ve Müslüman Türk Milleti'ne saldırılarının önlenmiş olması sebebiyledir diye düşünüyorum.

Özgür Suriye 10-23-2014 23:02

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042330)
Mesajımda ne diyorum: "Fethullah Gülen'in o yazısını savunacak değilim." diyorum. Bu ne anlama gelir? Bu, 12 Eylül 1980 askerî darbesine karşıyım anlamına gelir. 12 Eylül darbesi diğer askerî darbeler gibi gayrimeşrudur. 12 Eylül darbesine karşıyım; ama bu karşı duruşum, 12 Eylül 1980 öncesinde Türkiye'nin komünizm tehlikesiyle karşı karşıya bulunduğu gerçeğini değiştirmez. Muhterem Hocaefendi'nin, 12 Eylül darbesini memnuniyetle karşılaması, o darbeyle birlikte ülkemizin komünizm tehlikesinden kurtulmuş olması ve komünistlerin Türkiye'de İslam'a ve Müslüman Türk Milleti'ne saldırılarının önlenmiş olması sebebiyledir diye düşünüyorum.

ben de ''muhterem hocaefendinin'' :w: o yalakalağı Kenan Evren'in kendisine ve cemaatine dokunmaması için yaptığını düşünüyorum.

Feto her zamanki gibi, izzetli bir şekilde zalimlerin karşında durmak yerine zalimlerden menfaat sağlayabilmek ve(ya) zararlarından korunmak için zilleti tercih edip zelil bir şekilde zalimlerin yanında saf tutmuş.

All times are GMT +3. The time now is 13:37.