Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   SULTANLAR & KADIN KOLLARI (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17086)

Feyza 02-10-2008 22:51

SULTANLAR & KADIN KOLLARI

Arkadaşım bir fikir sunmuşsun Teşekkür ederim. Ben bir Kadın Kolları Başkanıyım ve ben bir toplantı yaptığımda kendimi ve ekibimi Ak Partinin sultanları diye tanıtmak istemiyorum...
Şayet bu şekilde tanıtırsam alıcağım tepkileri biliyorum...

akpartiii 02-13-2008 20:44

Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım bir fikir sunmuşsun Teşekkür ederim. Ben bir Kadın Kolları Başkanıyım ve ben bir toplantı yaptığımda kendimi ve ekibimi Ak Partinin sultanları diye tanıtmak istemiyorum...
Şayet bu şekilde tanıtırsam alıcağım tepkileri biliyorum...

Sayın başkan,bende gençlik kolları başkanlığında bulunmuş şuan bir üniversitenin teşkilat başkanıyım.Ben üniversiteler için bu düşünceyi paylaşmıştım.Ama nedense herkes bir tarafa çekti.Neyse zaten bu konu tam anlamıyla sizi ilgilendiren bir konu değil,üniversite teşkilatlarında olanları ilgilendiren bir konu.Zaten siz sakın ha sakın kendinizi Sultanlar olarak tanıtmayın.Bu sizden istenmedi sayın başkan.Ben kendimi ve düşüncemi anlatamadım hata bende kusura bakmayın :D Konuyu uzatmaya gerek yok, bu dakikadan sonra anlayabileceğiniz şeyleri sizinle paylaşacağım. ;)

Feyza 02-13-2008 20:47

Alıntı:

HAKAN CANTÜRK Nickli Üyeden Alıntı
Konuyu uzatmaya gerek yok, bu dakikadan sonra anlayabileceğiniz şeyleri sizinle paylaşacağım. ;)

Anlıyabiliceğimiz?
Bu ne demek?

Feyza 02-13-2008 20:49

Alıntı:

Kadın Kolları Teşkilatlarının Genç Neferlerine ve Üniversitelilerine ' SULTANLAR ' isminin verilmesini düşünüyorum...(Örn: Asenalar )

SULTANLAR hakikatende düşünüldüğü zaman anlamlı bir isim.Umarım eksiğimiz olan bu ismi beğenirsiniz.

KADIN KOLLARI demekten iyidir ne dersiniz ?

Beğenilerinize ve yorumlarınıza sunarım!

HAKAN CANTÜRK

Kadın kolları'nın genç neferlerine demişsiniz.
Ben gayet net anlamışım.

Neşe 02-14-2008 15:13

gerçektende hoş karşılanmaz.bırakın eskisi gibi kalsın.

akpartiii 02-14-2008 16:39

Uzatmaya gerek yok son cevabımı size verdim.

salih82 02-22-2008 11:05

VALLA BANA OLABİLİR AMA BİRAZ GARİP KAÇAR GİBİ GELDİ. MEDYAYI BİLİYORSUNUZ ADAMLAR MALZEME ARIYORLAR BENCE BUDA ONLARA İYİ BİR MALZEME ÇIKARIR. BENCE OLMASA DAHA İYİ OLUR.

Feyza 02-26-2008 18:27

Alıntı:

ADALI MAHIR Nickli Üyeden Alıntı
yav kardesim sizin politikanizda sorunlari niye muhattaplari cözüm önermiyor.

Biraz açarmısınız ?

Neşe 02-26-2008 18:29

tartışmaya gerk yok ...

parabol 02-26-2008 19:13

Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Konuyu uzatmaya gerek yok, bu dakikadan sonra anlayabileceğiniz şeyleri sizinle paylaşacağım. ;)

Anlıyabiliceğimiz?
Bu ne demek?

Hakan bey çok çirkin bir ifade olmuş ama bu....Eğer doğru anladıysam....

All times are GMT +3. The time now is 18:11.