Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Resimleri - AK Parti Fotoğrafları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=133)
-   -   İşte AK Parti Gerçeği. Mitingten İki Çarpıcı Fotoğraf! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=1753)

EnSaR 07-18-2007 19:09

ISTE AK PARTI GERCEGI. MITINGTEN IKI CARPICI FOTOGRAF

PROPOGANDA +1 benden güzel resim için.

HAN 07-18-2007 19:36

kıyafetin rengi onemli olmasa gerek; bu carsaf beyaz da olabilir, mavi de olabilir, yeşil de olabilir yani kişilerin kendi tercihi. evet belki carsaf gibi bir kıyafet özellikle de siyah renk olunca dikkat çekilmesine sebep oluyor olabilir. acizane söylüyorum bana kalsa çok dikkat çekmek istemez ve siyah rengi tercih etmezdim. bu benim kendi düşüncem. herhalde kendilerine göre bir nedenleri olsa gerek bilemiyorum; kullananlara sormak lazım. son olarak, önemli olan kıyafet değil kıyafetin içindeki düşüncelerdir ve çarşaf giydiğinden hareketle de bir kimsenin düşüncelerinin kötü veya çağdışı olduğu kesinlikle düşünülemez diye düşünüyorum. zaten islamiyet çağdaşlığın ta kendisidir; emrettiği ya da yasakladığı kurallar içinde insanlığa ve topluma zararlı olabilecek ya da ilerlemeyi ya da bir başka ifadeyle gelişmeyi önleyecek hiç bir emri yoktur. bir insan da bu emirleri doğru kaynaklardan elde etmişse(kitap, sünnet, icma ve kıyas) ve tatbik ediyorsa zaten çağdaştır. he yanlış öğrendiği şeyler varsa ya da uygulamasında yanlışlık varsa orasını düzeltmek biz kardeşlerimizin birbirimize karşı vazifesidir. saygılar ...

el-EMIN 07-18-2007 22:44

Alıntı:

Emre_17 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı
ben islamiyetten sogumuyorum...
yani o kara çarşaf giyer öbürü pardüse giyer öbürü açık gezer kime ne bundan??
herkezin inancına dinine,ırkına,tarzına sayılı olalım lütfen...

ayrıca resim harika arkadaşım sanada +1 begeni ;)

ne alasakası var yaa...dini niye bu kadar abartıyorlar

dinde ne diyorsa o kadar kapan niye fazla kapanıyorsun?
afedersiniz ama daha fazla mı sevap oluyor
hayır!sadece cahillik ona sorsan Atatürk hakkında Kurtuluş savaşı hakkında bu ülkenin nasıl kazanıldığı hakkında hiçbir bilgisi yoktur
hatta belki de cumhuriyet laiklik ve Atatürk karşıtıdır da

Degerli Emre bazi yazilardan Futbola Ilgin oldugu kanaatine vardim..sana Futbol ile ilgili örnek vermek istedim.

Futbolcunun Oynayacagi Oyunun Kurallari ve Kriterleri bellidir.Fifa da yazar.

Bu Kriterlere göre bir Kalecinin hücum yapip Final macinda v.s Gol atmasi normal degildir..

Ayni sekilde bir Süper Forvet son dakikada Kalesini Koruyarak yenilgiyi önlemesi bu Kriterlerin disindadir..

Bu Futbolcularin Kriterlerinin disina cikmalarindaki ANA SEBEP Fotbolu Severek Oynamalaridir ve Fotbola ASIK olmalidir.

Onlari Futbolun Profu olmakta Adaydirlar.

Ayni sekilde Islamin Örtün EMRINE uyan Insanlarda buna benzer..ne kadar Severse o kadar ILGI gösterir Dinine..ne kadar yakinsa Dinine o kadar ASIK olma ihtimali yüksektir.

Bu yazidan Carsaflilar en Dindar Kesimdir anlami cikarilmamalidir.

Seven ve Ilgi Duyan Sevdigi icin yapmayacagi sey yoktur.

Senin kararini degistirmen icin bir caba olarak algilama bunu..lakin ILK cümleni tekrardan gözden gecir.

muhabbetle

bennur 07-18-2007 23:02

+1 ;)

Nazende 07-19-2007 00:18

Bizim ilkemiz her kesime saygılı olmaktır açıkçası bazı arkadaşların yazılarını görmekten inanın çok büyük hayal kırıklığı ve üzüntü hissettim oradaki her insan bizim ak partimize gönül vermiş bir bireydir bunu asla unutmayın.

vuslat_19 07-21-2007 03:21

bazı insanlar gerçekten ayetlerden habersiz konuşuyo ve bu konuştuklarının doğru olduğunu sanıp ayetleri inkar edip günaha giriyolar bence yorum yapmadan önce bi okuyalım ne kadar gerkli siyahlara bürünmek okuduktan sonra yorum yapmak çok daha düzgün olur

ist mitinginde bende böyle kareler çok gördüm bana şaşırtıcı gelmiyo böyle şeyler ama akp lilere gerici diyenlerinde bu kareyi görmelerini çok isterdim demekki akp her kesime hitap ediyo pekki ya diğerleri

uniakrep_1903 07-29-2007 20:28

İNSANLARI TERCİHLERİYLE YARGILAYANLAR ÖZGRLÜK ÖZGÜRLÜK DİYE TERÖR ÖRGÜTLERİNE DESTEK VERENLERDİ UNUTMAYALIM İNSANLARIN FİKRİ ÖZGÜRLÜKLERİNE GERÇEKTEN SAYGI GÖSTERELİM

fatih_44 07-31-2007 00:32

paylaşım için sağol

murselyavuz 08-02-2007 17:55

arkadaşlar hiç kimsenin elinde değildir kimin ne giyineceği...
bugün türbana evet kara çarşafa hayır diyenlerin ne malum yarın mini eteğe evet türbana hayır demeyeceği...

kişilerin kişisel kararlarına saygı duymalı onları kişilik haklarından dolayı eleştirmemeliyiz....
iyi o zaman ben de şöyle diyeyim sana
mayoya evet bikiniye hayır....
saçmalamayın allah aşkına ya....

nk1985 08-02-2007 17:56

isteyen istediğini giyer kardeşim kim neden karışıyor....

All times are GMT +3. The time now is 11:50.