![]() |
O da,Türkiye'den gitmek istiyormuş
arkadaşlar bunlar bir oyundur, her ne kadar hükümet aleyine bir yorum yapsalar adamlar kendi reklamını yapmış oluyorlar bu yüzden bize düşen görev böylelerine karşı yorum yapmamak en iyisi budur, bakalım daha kaç kişi daha bu tür söylemlerde bulunacak hepimiz birlikte göreceğiz aman ha yorum yapmayın yorum yaparsanız onun reklamını yapmış olursunuz vallahi ben bundan sonra hangi sitede haberi çıkarsa çıksın bunlara karşı yorum yapmayacağım, fazil say uyanık çıktı vede tanımadığımız kişi büyük bir reklamını yapmış oldu şuan avrupada tüm türkiyede fazıl saya reklam verilmeye başlandı...
|
DEFOLSUN GİTSİN. UĞRUNA BİNLERCE ŞEHİTLER VERDİĞİMİZ BU AZİZ VATANIN MEHMET ALİ YILMAZLARA, BEKİR COŞKUNLARA İHTİYACI YOK.
|
Alıntı:
|
Beni forumunuzdan siliniz? Sizi yanlış tanımışım!
.
|
Beni forumunuzdan siliniz? Sizi yanlış tanımışım!
.
|
Alıntı:
Akpliyim miş... |
Alıntı:
Sen git, söz, kendi adıma arkandan konuşmam ;) |
Zira arkanızdan konuşalacak kadar burada değer kazandığınızı zannetmiyorum. ::)
|
forum yönetiminden ricam bu arkadaşı mümkünse bir daha geri gelmemek üzere silin. zaten bu bizden değil biz akpartiliyiz akp li değiliz.
|
Alıntı:
Baksana Fazıl Say gideceğim dedi elimiz ayağımız karıştı, Yılmaz gidecek içimizdeki boşluk iyice büyüyecek. Hele birde sen gidersen... Akparti forumun bi yanı boş kalacak.. ;D |
| All times are GMT +3. The time now is 21:07. |