Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   ZAMAN GAZETESİ ÖNÜNDEKİ GRUBA GAZLI MÜDAHALE (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=177100)

redyellow 08-12-2016 11:34

Ha bu başlıktaki konuya yazayım, evet bir gazeteye baskın yapılmış, orda bekleyen insanalra vs. müdahale edilmiş, gaz sıkılmış, ben de yanlış demişim.

yine diyorum, o yapılan yanlıştı.

Bu zaman olur, cumhuriyet olur AKİT olur farketmez. Hatırlayın daha önce de AKİT GAZETESİNE POLİS BASKINI OLMUŞTU... o zaman yanlış demiştim.

ben sizin gibi yandaş değilim, YANLIŞA YANLIŞ derim.

Polise, askere bir şiddet yoksa, saldırı yoksa sadece eylem yapan insanlara bu şekilde müdahale olmamalı.

Bunu söylemek zamanı savunmak değildir, tam tersi DEVLETİ savunmaktır, devletin, polisin YANLIŞ yapmamasını istemektir.

Her eleştiri yapanı fetöcü diye çamurlamaya kalkmayın.

FETÖNÜN ALLAH BELASINI VERSİN!

Halkın üzerine ateş edenlerin Allah belasını versin.

Tbmmye bomba atanlarnı Allah belasını versin.

Eleştiri güzeldir, eleştiri DOĞRUYA götürür insanı.

Gocunmayın.

crealiveonline 08-12-2016 17:08

helaaaal

akses 08-12-2016 18:03

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1065265)

Fetöye çanak tutan sizsiniz siz!

bunlara o makamları veren sizsiniz.

Bunların altına uçakları, tankları veren sizsiniz siz!

Evet her yerde söylüyorum, DARBEYE hayır demek için sokağa ilk çıkanlardanım.

Bugün olsa yine çıkarım.

İktidarda chp olsa yine çıkarım.

İşçi partisi olsa yine çıkarım.

ben halkın getirdiğinin yine halk tarafından gönderilmesini istiyorum, askeri müdahalenin hepsine hayır diyorum.

Ama iyi düşünün bu adamları o makamlara kim getirdi?

buna cevap versene.

15 temmuz alçak darbesi sizin yaptığınız yanlışların üzerini örtemez, darbeyi kalkan olarak kullanmayın ve KENDİNİZİ ELEŞTİRİN.

17 aralık yolsuzluk operasyonundan önce anlasaydınız daha iyi olmaz mıydı?

Yıllarca bunlara devleti peşken çeken siz değil misiniz?

Arsaları, devlet kadrolarını bunlara peşkeş çeken siz değil misiniz?

Niye hep başkalarına çamur atıyorsunuz, aynaya bakın aynaya.

Kıymet bilselerdi. General olmuş, profesör olmuş, rektör olmuş, işadamı olmuş, her yerde olmuşlar. Elbirliği ile ülkemizi kalkındırmak varken terör estirmek iyi mi oldu?

Biz gaz sıktık sen niye sıktınız diyosun.

Tankın önüne çıkman iyi, ama teröriste neden gaz sıktın demen kötü.

Hükümetin dindar insanlara makam kapılarını açması iyi, ama onların örgütlenip terör estirmesi kötü.

BeldeiTAYYIBe 08-12-2016 19:14

hala algı yapıyorsun.
Bilerek yada bilmeyerek...
Bunların altına uçak ve makam vererek diye başladığın algı güya bunların bu pisliğine hükümet sebep olmuş gibi hava oluşturuyorsun.

Gayet kısa ve net...
Devletin verdiği makamı, makam sahibi amirinden değilde abisinden emir alırsa , bu suistimaldir.
Devletine karşı ayaklanırsa buda ihanettir.
Dün yapılan bir artistliği , gazlanıyorlar diye piyasaya süren fetö medyasının diliyle kojuştuğun
İçin algı yaptın. Bugünde güya o makamları veren hükümete pislik atarak algıya devam ediyorsun.

Eleştiriye evet....
Fetöcü medyanın borazanlığına hayır.

redyellow 08-12-2016 22:04

Asıl ALGI yapan sizlersiniz.

Kendi yediğiniz hurmaların hesabını başkalarından sormaya kalkmayın. Kim ne hurma yediyse onun hesabını kendi ödeyecek arkadaş.

Sizi her eleştireni düne kadar ergenekoncu ilan ediyordunuz şimdi fetöcü ilan ediyorsunuz.

Unuttunuz mu Oğuzhan Asiltürkün ergenekonla ilgili sözleri için yazdıklarınızı, attığınız çamurları?

Unuttunuz mu rahmetli Erbakan hoca sırf felan televizyona çıktı diye dediklerinizi?

Şimdi ne oldu?

ergenekoncuları, balyozcuları tsknın en önemli yerlerine atıyorsunuz.

O zaman bizleri ergenekoncu diye çamurluyordunuz, şimdi her eleştiri yapana fetöcü yaftası yapıştırıyorsunuz.

Hem de fetöünün, cemaatin canı cehenneme, cemaat 28 şubatta POSTAL YALADI diyenlere yapıyorsunuz bunları.

28 şubatta bu gülenlerin postal yaladığını görmediniz mi de 12 sene bunlarla kanka oldunuz?

Bunu sorunca mı algı oluyor?

Allahdan korkun be.

Bizzat Recep Tayyip Erdoğan hata ettik, Allah da millet de bizi affetsin diyor, hatasını kabul ediyor cemaat konusunda ama siz burada eleştiri yapan herkese çamur atıyorsunuz.

Necmettin Erbakan hocaya 28 şubatta o alçaklıkları yapan cemaate asla ve asla destek vermedim, vermem de.

Siz destek verdiniz.

Erdoğan gibi tövbe edin!

Af dileyin!

redyellow 08-12-2016 22:16

Fazla uzatmadan net ifadelerde tekrar edeyim:

Akpli değilim.

Erbakan hocanın izindeyim, Milli Görüşçüyüm.

Dün cemaat denilen bugün fetö denilen 28 şubat postal yalayıcılarından hiç olmadım, olmam, olmayacağım.

HER TÜRLÜ DARBEYE KARŞIYIM!

15 Temmuz gecesi genel kurmayın önündeydik.

ben de, eşimde, oğlum da damadım da, yeğenim de, ailiecek ordaydık.

Tbmmye ilk savaş uçağıyla bomba atıldığında hemen 50 metre vs. mesafediydik.

Helikopterle ateş açıldığında oradaydık.

Genel kurmayın kapıları kırıldığında, içerden yağmur gibi ateş açıldığında oradaydık.

DARBEYE HAYIR dedik.

Dün dedik, bugün olursa yine deriz, yarın olursa yine deriz.

BİZ BUYUZ!

BİZ MİLLİ GÖRÜŞCÜYÜZ!

Kendi doğrumuzu her zaman yaparız, yazarız.

Kimsenin bizi çamurlamasına, kara çalmasına aldırmayız.

HALK bilmese de mühim değil, mühim olan HAK bilsin.

BeldeiTAYYIBe 08-12-2016 23:31

15 Temmuz günü yaptıkların için sana minnettarım.
Şehitlerimiz kadar Gazilerimizin de mücadelesi asla unutulmayacak. Biz haddimizi biliriz....bunu ifade etmektende gocunmayız.
Lafı uzatmayacağım....
Son 2 senedir fetö medyası vasıtasıyla algı operasyonları yapıldı. Bunlardan biride bu vatandaşların gazlı saldırı hadisesiydi. Bu haberin yayılması ve algı oluşması için fetö azami gayret gösterdi. Malesef bu oyuna bizim cenahtanda bir kesim istemeden alet oldu.
Bunların artistliklerini yayarak ekmeklerine yağ sürmenin anlamı yok.
Ne fetö şerefsizlerine nede diğer devlet ve millet düşmanlarına geçit vermedim vermemde.

Yaptığın ithamlar beni bağlamaz. itham sahibi müfteri olur...Allahu alem çamur filanda atmıyorum. Sadece algıya alet olma diyorum.
Ve esselam...

akses 08-13-2016 09:33

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1065306)

Şimdi ne oldu?

ergenekoncuları, balyozcuları tsknın en önemli yerlerine atıyorsunuz.

O zaman bizleri ergenekoncu diye çamurluyordunuz, şimdi her eleştiri yapana fetöcü yaftası yapıştırıyorsunuz.

!

Ergenkon davası bitmedi. Fetö işbirliği adına sulandırılarak güya kapattı.. Ama kapnamadığını gördük. Derin devletin dinci ayağı ile ( FETÖ) Kemalist ayağı ( Ergenekon) PKK birlikte darbeye kalkıştı, birbirlerine güvenemedikleri için kaybederek rezil oldular.

Fetö Ergenekon'a işbirliği teklif ederek onları hapisden salıverdi. PKK yıda aralarına alarak darbeyi yaptılar. Yine yapacaklar. Dış destekli bu darbeyi halk yine engelleyecek. ÖNCE HAK SONRA HALK.

Görevlerine dönenler, Fetö'nün Ergenekon davası sürecinde olayı sulandırmak amaçlı önüne geleni tutukladığı dönemlerde görevden alınanlardır. ETÖ davası bitmedi FETÖ davası sürecinde bunu göreceğiz, Ergenekonculr ile nasıl çalıştıklarını göreceğiz.

Derin devlet bugün ETÖ, olur, FETÖ olur, yArın başka bir şey olur ama hep olur. Sonuç ne? Derin devlet kaybetti. Erdoğan'a karşı Dünya derinleri ile Türkiye derinleri hep kaybedecek.

akses 08-13-2016 09:36

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1065308)
Fazla uzatmadan net ifadelerde tekrar edeyim:

Akpli değilim.

Erbakan hocanın izindeyim, Milli Görüşçüyüm.

Dün cemaat denilen bugün fetö denilen 28 şubat postal yalayıcılarından hiç olmadım, olmam, olmayacağım.

HER TÜRLÜ DARBEYE KARŞIYIM!

15 Temmuz gecesi genel kurmayın önündeydik.

ben de, eşimde, oğlum da damadım da, yeğenim de, ailiecek ordaydık.

Tbmmye ilk savaş uçağıyla bomba atıldığında hemen 50 metre vs. mesafediydik.

Helikopterle ateş açıldığında oradaydık.

Genel kurmayın kapıları kırıldığında, içerden yağmur gibi ateş açıldığında oradaydık.

DARBEYE HAYIR dedik.

Dün dedik, bugün olursa yine deriz, yarın olursa yine deriz.

BİZ BUYUZ!

BİZ MİLLİ GÖRÜŞCÜYÜZ!

Kendi doğrumuzu her zaman yaparız, yazarız.

Kimsenin bizi çamurlamasına, kara çalmasına aldırmayız.

HALK bilmese de mühim değil, mühim olan HAK bilsin.

Sağolasın, elin ayağın dert görmesin.

YUNUSEMR 08-13-2016 11:52

BENCE YANILIYORSUN ARKADAŞ FETÖ TERÖRÜ ERDOĞANIN İSTEĞİYLE ORTAYA CIKMIŞTIR DİYORSUN RESMEN... BİZ İSLAM DEVLETİ OLARAK BİZİM DİNİMİZİ BAŞKA ÖLKELERDE YAYANLARI HOŞGÖRÜYLE KARŞILARIZ FETÖ ÖRGÜTÜDE ÖYLEYDİ EN AZINDAN ÖYLE GÖRÜNDÜ AMA ÖYLE DEĞİLMİŞ DEVLETİN YÜKSEK MERTEBELRİNE ADAMLARINI SIZDIRIP SONRADA MİLLETİ DE BUNA ALET EDEREK HAYICE PUSULAR KURAN FAŞİST AŞALIK KİŞİDEN ÖTESİ DEĞİLDİR BUNU BÜTÜN DEVLETLERDE DE AYNI MANTIKLA DEVAM ETTİREN Bİ İBLİS DEVLETE SIZDIRDIĞI ADAMLARIYLA GÖYA VATANI EMANET ETTİĞİMİZ KİŞİLERİDE ALET EDEREK BU DEVLETE SAHİP CIKMAYA ÇALIŞAN PENSİLVANYADAKİ HAİN TERÖRİSTE İLK ÖNCE GÜVENEN SONRADA OYUNLARINDAN ŞÜPHE DUYAN CUMHURUMUZ ÖNLEMİNİ ALMIŞTIR VE HALKIMIZIN DESTEĞİYLE OYUNLARINA SON VERİLMİŞTİR BU VATANIN BİRTEK EVLADINA SİLAH DOĞRULTANLARIDA BUNA YANDALIK EDENLERİDE NALETLİYORUZ BU VATAN HEPİMİZİN ERGEC BU VATANA İHANET EDENLERİN CEZASIZ KALABİLECEKLERİNİ SANIYOSAN YANILIYORSUN ALLAH IN İZNİYLE SOYSUZLARA GÖZ ACTIRILMİÇAK BU ÖLKEDE YÜZLERCE MİLYONLARCA RECEP TAYIP ERDOĞAN VAR HER KARIŞ TOPRAĞINDA FEDAİLERİ VAR BU TOPRAĞIN KÜRDÜM AMA BEN BU VATANIN KÜRDÜYÜM ARKADAŞ ALLAHIN İZNİYLE ALÇAKLARA GÖZ YUMDURMADAN DİK BİR ŞEKİLDE BAYRAĞIMIZIN GÖLGESİNDE NÖBETTEYİZ

All times are GMT +3. The time now is 20:06.