![]() |
Enflasyon Düştü Yalanı
Alıntı:
Ama şunu unutma sakın..Herzamn söylüyorum..Siz ki bir avuç azınlıksınız..Bir avuç azınlık büyük bir kitleye asla tahakküm edemez..Hoşunuza gidiyor galiba her yerde bunun yüzünüze vurlması..Azmış azınlık..Konuşun siz..Yapabildiğiniz,becerebildiğiniz tek şey de bu zaten..Elinizden daha fazlası gelseydi bu gün savunduğunuz kişiler başınızda olurdu..Yazzık size kardeşim..Yazzık.. :-\ |
Enflasyon Düştü Yalanı
Alıntı:
|
Enflasyon Düştü Yalanı
Desteklediğin hükümete göre karşılaştıralım şimdiki hükümetin yaptıklarını
Duyguseli; Umarım chpyi tutmuyordur, yok öyleyse bizim yaşımız tutmuyor karşılaştırmaya (: (: |
Enflasyon Düştü Yalanı
Alıntı:
|
Enflasyon Düştü Yalanı
Alıntı:
f) Mülayim pek bir mülayimmiş, yalan oldu (: Mülayiiimm, nerdesiiinn? (: |
Enflasyon Düştü Yalanı
Mulayim kardes cevaplari okuyunca gitti sanirim :)
|
Enflasyon Düştü Yalanı
Alıntı:
|
Enflasyon Düştü Yalanı
:) :)
|
Enflasyon Düştü Yalanı
Alıntı:
bunla da yetinmedik ki.başka ne yaptık.seçim arefesinde saat 23ten sonra son bir operasyonumuzu da yaptık.bu defa hem beyaz eşya, hem gıda hem de para yardımı yaptık oy için.fakirlere 500 ytl orta hallilere 300 ytl olmak üzere.inanmayacaksınız ama önümüzde ve arkamızda emniyet müdürlüğünün tahsis ettiği koruma polisleri bizi koruyordu.artık nasıl olmuşsa ki içimizde köstebek vardı.bizimkiler de başka partilerde vardı.haber alan dtpliler bizi gözetliyorlarmış.yerel gazetelerde çalışan gazetecileri de alıp takip etmişler bizi gizli gizli.çekimlerini yapmışlar ertesi gün yer yerinden oynayacak yani.her neyse uzatmayayım.dedim ya bizim de köstebeğimiz vardı.her şeyden haberdar olduk araya milletvekillerimiz girdi tehdit falan derken basına yansıtmayı zarzor engellediler.ve biz o seçimi kazandık. biz bunları yaparken siz utanmadan, bilgilerinizi doğruluk süzgecinden geçirmeden kalkmış beni başka partidenmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz.ama yapın size kızmıyorum hepinize de hakkım varsa helal ediyorum.ama lütfen özeleştiriye açık olun olmazsanız halimiz başkaları gibi olur.bakın o geceyardım ettiklerimizin kayıtları hala mevcut bizde ve gizli çekim yapan gazetecilerde.kafası bozulanın teki çıkar tüm aleme rezil rüsva eder bizi.yani siz bilirsiniz yoldaşlarım.ama lütfen özeleştiriye açık olun hiçkimse mükemmel değildir.tam bir mükemmellik insan maddesine aykırıdır çünkü.saygılarımla |
Enflasyon Düştü Yalanı
niye tutuyorsunuz böyle kalasları sitede.Verin teskeresini gitsin.
|
All times are GMT +3. The time now is 00:17. |