Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   cehapeli Trabzon Belediyesi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20225)

akmerter 05-09-2008 17:51

cehapeli Trabzon Belediyesi

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Utanmadan karadeniz sahil yolu şehir geçişine "atatürk bulvarı" yazmıştı trabzon belediyesi amblemiyle....
Tekrar yorumluyorum belki arkadaşada yol gösterici olur , İnşallah "Trabzon Belediyesi amblemiyle yazmış olması"dır CHP li belediye başkanının utanması gereken şey ...
Yani AKP hükümetinin yaptığı icraatı neden AKP nin amblemi olan ampul amblemi veya amblemsiz yazmak yerine Trabzon Belediyesi amblemiyle yazmışlar diye kızmıştır arkadaş ...

chpnin trabzona bir katkısı yok halktan beğenmiyor, ak parti gelirse belki trabzonda büyük bir değişim yaşanır, ben bu belediye seçimlerinde trabzonda ak parti ile mhp büyük bir şekilde çekişme içine gireceği kesindir trabzonda çok ülkücü gençlik var benim dikkatimi çekende bu oldu...

EGER OYLEYSE AKP NİYE HALKI DAGITIGI YARDIMLARIN USTUNU REKLAMINI YAPIYOR CEVAPLAYIN

Necip Fazil 05-09-2008 17:53

Trabzon'da Chp'nin belediye almasına tek sebeb, Saadet Partisi'dir.

Ama önümüzdeki yerel seçimler, herşeyi orataya koyacaktır ;)

VesseLam

rikopasa 05-12-2008 11:02

Alıntı:

Alıntı sahibi: rikopasa üzerinde Mayıs 08, 2008, 01:51:57 pm
tırnak işaretleri var ya işte onlar , keşke Trabzon Belediyesi amblemiyle cümlesine koysaymış ...

Neyse ya ... bende Trabzon Ak Parti'leşecek seçeneğini işaretledim ...

tebriklerrrr (şaşırdımmm)!!! inşallah arkadas gelince rahatsızlık duydugu şeyin sahil yoluna trabzon ambleminin koyulması oldugunu söylerde hep beraber rahatlarız

Eveeet ... arkadaş çok yoğun herhalde ... neredeyse 5 gün oldu ... foruma giremediğinden açıklama yapmasıda mümkün olmadı demekki ...
Rahatlayamadık bir türlü ...

ATmaCA53 05-12-2008 22:04

Alıntı:

akmerter Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Utanmadan karadeniz sahil yolu şehir geçişine "atatürk bulvarı" yazmıştı trabzon belediyesi amblemiyle....
Tekrar yorumluyorum belki arkadaşada yol gösterici olur , İnşallah "Trabzon Belediyesi amblemiyle yazmış olması"dır CHP li belediye başkanının utanması gereken şey ...
Yani AKP hükümetinin yaptığı icraatı neden AKP nin amblemi olan ampul amblemi veya amblemsiz yazmak yerine Trabzon Belediyesi amblemiyle yazmışlar diye kızmıştır arkadaş ...

chpnin trabzona bir katkısı yok halktan beğenmiyor, ak parti gelirse belki trabzonda büyük bir değişim yaşanır, ben bu belediye seçimlerinde trabzonda ak parti ile mhp büyük bir şekilde çekişme içine gireceği kesindir trabzonda çok ülkücü gençlik var benim dikkatimi çekende bu oldu...

EGER OYLEYSE AKP NİYE HALKI DAGITIGI YARDIMLARIN USTUNU REKLAMINI YAPIYOR CEVAPLAYIN

ak parti reklam yapıyorsa diğerleride yapsın, eskiden siyasetçiler bana oyunuzu verin sizi ev sahibi yapayım diye milleten oy avcılığı yapmadılar mı, şuan chp ATATÜRK ve laiklik üzerinden siyaset yapıyor, bu ülke için iş yapmıyor, ak parti ile chp bir kıyasla bakalım hangi hükümetler geldide bu ülke için icraat yapmıştır söylermisin...
;)

Liberal_Demokrat 05-13-2008 12:36

Trabzon Belediyesi yerel seçimlerde AKP leşmeyecek. Bence LDP li biri er yada geç seçilecek.

Elfida YILDIRIM 05-15-2008 00:12

bENCE VOLKAN CANALİOĞLU GAYET GÜZEL İCARAATLERİ OLAN BİR BELEDİYE BAŞKANI GELECEK SEÇİMLERDEDE BELEDİYENİN SAADET PARTİSİNİN ELİNDE OLMASINIDA TEMENNİ EDİYORM...

Demokrat 05-15-2008 00:15

Alıntı:

Elfida YILDIRIM Nickli Üyeden Alıntı
bENCE VOLKAN CANALİOĞLU GAYET GÜZEL İCARAATLERİ OLAN BİR BELEDİYE BAŞKANI GELECEK SEÇİMLERDEDE BELEDİYENİN SAADET PARTİSİNİN ELİNDE OLMASINIDA TEMENNİ EDİYORM...

;D ;D..güzel espiriydi kardes belkide espiri degildi, gerci temenniden öteye gitmez ama 8)

Elfida YILDIRIM 05-15-2008 00:45

espiri mizahım fazla gelişmiş değildir..
ama şunuda çok iyi bilirimki müslüman her zamn ümitkar olmalıdır..
ayrıca geçenki trbzn belediye seçimleri hakkında ne kadr bilginiz var bilemeyeceğim fakat saadet partisi 3. sıradaydı ve akp ile arasında muazzam bir oy farkıda mevcut değildi...

Demokrat 05-15-2008 00:49

Kardes emin olmadiginiz konularda sallamayin ki, yalaniniz ortaya cikmasin ;)

DSP
385
0.52

ANAP
826
1.12

BTP
645
0.87

AKP
26.240
35.46

BBP
297
0.40

IP
69
0.09

TKP
65
0.09

DYP
2.565
3.47

CHP
26.612
35.97

GP
374
0.51

YTP
3
0.00

SHP
520
0.70

SP
10.152
13.72

DP
6
0.01

MHP
4.980
6.73

BAGIMSIZ
176
0.24

bu arada bende Trabzonluyum 8)

Demokrat 05-15-2008 00:54

Evet ak partiyle, sp arasinda öyle muazzam bir fark yok yüzde 22 lik bir fark var 8)

All times are GMT +3. The time now is 19:31.