Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   HAFTASONU FENER (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20886)

Gölge 02-24-2008 03:51

Sevilla gazı Bursaspor'a sökmedi ....

TEBRİKLER BURSA YAZIKLAR OLSUN IŞIKLARI KARARTAN ZORBA ZİHNİYETE
adamlar maçsonu kendilerince sevinçlerini yaşıyorlar bu zorba f7 zihniyetide ışıkları karartıyor.ya bu adamlarda her türlü çirkeflik mevcut.kabloyu bunlar keser,futbolcusunu dövdürürler,ligden çekilcez diye tehditler savururlar,penaltımız verilmedi diye zırıl zırıl ağlarlar.bu çarşamba rezilyasız aynı yerli kadro ile çıksanız ya göreyim boyunuzu.bu arada sevilla zaragoza'ya 5 attı akşam darısı nazik avrupa prensesimizin başına artık ne yerler belli değil.manchesterin 6 rekorunu kırabilirler gibi geliyor .... :D

CeVHeR 02-24-2008 04:35

Daha düne kadar Türklük mesajları atan Gölge' ye ne oldu...Biz Zaragoza değiliz... 5 taneyi yiyince yabancıları teker teker nasıl oyuna soktuunuzu da gördük...

ibrahim44 02-24-2008 12:27

Bu kadro ile yenilmesi çok normal fenerbahçenin umarım devamı gelir ;)

aksavaşçı 02-24-2008 12:33

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Bırakında 37 maçta bir kere yenilelim. Kimin ezik olduğu da belli oluyor. 5 tane yediğinizin ertesi günü 8 sene önce aldığınız kupalara sarılıyorsunuz...

tebrikler abicim canı yürekten katılıyorum

Beritan 02-24-2008 15:01

bende gölgeye katılıyorum :D :D....ne oldu fener milletin başarısızlığı senin başarın olmuyomuş demekki ;) o yüzden geçmiş olsun diyelim bizim içinde geçmiş gitmiş olsun ::)

oguzdesouza 02-24-2008 16:57

6sliler bu kadar çok mutlu olacağınızı bilsek daha önceden yenilirdik. :) Ne de olsa başarıya açsınız :)

Bursaspor'a yenildik diye sizin hezimetinizi unutacağımızı sanmayın ;) :)

Beritan 02-24-2008 16:59

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
6sliler bu kadar çok mutlu olacağınızı bilsek daha önceden yenilirdik. :) Ne de olsa başarıya açsınız :)

başarıya bizmi açız :D :D :D :D :D
ay sen beni güldürdün allahta seni güldürsün oguz :D :D

oguzdesouza 02-24-2008 17:00

FENERBAHÇE 0 BURSASPOR 2

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı

başarıya bizmi açız :D :D :D :D :D
ay sen beni güldürdün allahta seni güldürsün oguz :D :D

AMİN :)

tozkaldiran 02-24-2008 18:39

FENERBAHÇE 0 BURSASPOR 2

Alıntı:

aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Bırakında 37 maçta bir kere yenilelim. Kimin ezik olduğu da belli oluyor. 5 tane yediğinizin ertesi günü 8 sene önce aldığınız kupalara sarılıyorsunuz...

tebrikler abicim canı yürekten katılıyorum

hani katılmamak mümkün değil bunlar normal sonuçlar futbolda var bunlar ama sizin anlayacak kapesiteniz yoksa biz ne yapalım Fenerbahçe yi yenen Bursaspor ne oluyor da cinconlar seviniyor anlamıyorum siz kendi başınıza kayırın... siz anladınız onu...İZAHA GEREK YOK...

oguzdesouza 02-25-2008 17:19

HAFTASONU FENER

FENERBAHÇE ACIBADEM:3

DİCLE ÜNİVERSİTESİ:1

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde Fenerbahçe Acıbadem, Dicle Üniversitesi'ni 25-12, 25-20, 21-25, 25-12'lik setlerle 3-1 yendi.

Salon: Caferağa
Hakemler: Aydın Ay, Gökhan Dağ
Fenerbahçe Acıbadem: Pelin, Dos Santos, Çiğdem, Seda, Kimberly, Marina (Korotenko, Elif, Ayça, Gizem)
Dicle Üniversitesi: Ebru Gün, Katerina, Tuğba, Alyona, Burcu, Victoria (Ebru Işık, Ayşe, Banu)
Setler: (25-12, 25-20, 21-25, 25-12)
Süre: 81 Dakika (19, 21, 23, 18)

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-02-24_vol7.jpg

fenerbahce.org

All times are GMT +3. The time now is 18:46.