![]() |
Merhaba Akp'li Abilerim Ablalarım Kenstel Dönüşüm!!!
Alıntı:
|
Alıntı:
Böyle insanları kazanmak için biraz daha itidalli davranmak gerekiyor. Saygılar... |
Alıntı:
|
valla ..bu ülkede kominist mi kaldı..zamanında koministtir diye birileri birilerine iiftira atmış milleti birbirine düşürmek için birileride bu kominist lafına inanmış(salaklar ;D) böylece ülke karışmış dış güclerinde(abd) işine gelmiş bu..lütfen gerçekçi olalım dimi..
|
dostum sen siparişmisin gelir gelmez kafamı attırcak bişi buldurtuyon bana. baksana az, ben olmadığım zaman girsene sen şu foruma sonra adım asabiye çıkıyor. elimde değil bunun gibiler oldukca geriliyorum...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
herhalde gündemi pek takıp etmiyor arkadaş forumda da gezinse aklındakı soruların çoğunun yanıtını bulur polemiğe gerek yok ayrıca yazım kurallarına da bir göz atabilirseniz iyi olur akp değil Ak parti tayyip değil Tayip okey
|
Onlarda gelsinler. 'İyilikle söyleyin, belki düşünüre öğüt olur' (ayeti kerime vardı buna benzeyen) Onlarda yanmışlar bakın nasıl hakikati arıyorlar
|
Merhaba arkadaşım ben mardin nusaybinden lokman ar ak parti içi söylenen tüm konuşulan sözler gerçekçi değildir sen onlara kafana takma ben akpartinin ilk kurulduğundan beri akpartite yönetim kurulunda görev yaptım ama ben kimseye kulak asmadım ama ben sayın genel başkanımız başbakanımız sayın recep tayıp erdoğan için ne yapıyorsam onun için yapıyorum ve her zamanda sayın genel başkanımız sayın recep tayıp erdoğan için canla başla herzaman ne olursa olsun yapacağım ömrümün sonuna kadar saygılarla :AK PARTİLİ LOKKMAN AR: ALLAHA EMANET OLUNUZ AK GENÇLİK
|
All times are GMT +3. The time now is 18:18. |