Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Merhaba Akp'li Abilerim Ablalarım Kenstel Dönüşüm!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=21130)

oguzdesouza 02-28-2008 19:02

Merhaba Akp'li Abilerim Ablalarım Kenstel Dönüşüm!!!

Alıntı:

Kuvayi Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar kusura bakmayın polemik ortamına zemin hazırladım galiba gerekli cevabı aldım teşekkürler konuuy kilitleyebilirsiniz......

??? ??? ??? ???

ağyar 03-01-2008 02:20

Alıntı:

Kuvayi Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba ben 16 yaşındayım ve solcu kökenli komünist kökenli bir semtte oturuyorum ve baskı görüyoruz bir yerde işte bildiğiniz zıvanalar abd uşağı tayyip falan filan kulak asmamaya gayret ediyoruz geçen imza topluyorlardı kentsel dönüşüm ile ilgili akp için bir çok palavra tam oalrak bilmiyorum nedir bu kentse dönüşüm işi toki başkanı 2010 yılına kadar istanbulda tüm gecekondu semtlerine girilecek diye bir açıklama yapmış cevaplarınız için teşekkürler saygılarla ak günler bizi bekliyorr ben buna inanıyorum !!!
http://www.ilkhabergazetesi.com/word...parti_logo.gif

Genç arkadaşımız bulunduğu çevredeki sert muhalif söylemlerden oldukça bunalmış olmasına rağmen Ak Partiye karşı bir önyargısı yok, neler yapıldığını öğrenmeye çalışıyor benim anladığım kadarıyla. İlk okuduğumda doğru anladığımı düşünüyorum ama herkeste aşırı bir şüpheci yaklaşım gözlemledim. Üye olalı baya oldu ama foruma pek hakim değilim, kötü niyetlilerin burayı mesken tutmaları da çok muhtemel tabi ama bu arkadaşta ben öyle bir izlenim hissetmedim. Bir de Duyguseli arkadaşımız biraz yanlış anlamış galiba. Ak Partiye inanmıyorum dememiş... Ak günler bizi bekliyor buna inanıyorum demiş.

Böyle insanları kazanmak için biraz daha itidalli davranmak gerekiyor. Saygılar...

ofluhanife 03-21-2008 20:55

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı
böyle polemiklere girmeye gerek yok .herkes cevabında hür ve özgürdür. fakat karşısındaki insanı rencide etmeden..

benim rencide etmek gibi bir durumum olmadı ki

YA TAKMAYIN KAFANIZA BENDE 17 YAŞINDAYIM AMA HİÇ KİMSENİ N BASKISIYLA FLN GELMEDİM KENDİ HÜR İRADEMLE O KİŞİ BU RAYA NASIL GELDİYSE AYNI ŞEKİLDE GERİ DÖNER HİÇ YALANDAN YERE KAFAIZI TAKMAYALIM HEP BERABER YÜRÜYÜCEZ BU YOLLARDA HER ŞEYE VE KİŞİLERE RAĞMEN...

atatürkçüyüm 03-31-2008 15:44

valla ..bu ülkede kominist mi kaldı..zamanında koministtir diye birileri birilerine iiftira atmış milleti birbirine düşürmek için birileride bu kominist lafına inanmış(salaklar ;D) böylece ülke karışmış dış güclerinde(abd) işine gelmiş bu..lütfen gerçekçi olalım dimi..

Düş Sokağı Sakini 03-31-2008 15:51

dostum sen siparişmisin gelir gelmez kafamı attırcak bişi buldurtuyon bana. baksana az, ben olmadığım zaman girsene sen şu foruma sonra adım asabiye çıkıyor. elimde değil bunun gibiler oldukca geriliyorum...

atatürkçüyüm 03-31-2008 16:43

Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı
dostum sen siparişmisin gelir gelmez kafamı attırcak bişi buldurtuyon bana. baksana az, ben olmadığım zaman girsene sen şu foruma sonra adım asabiye çıkıyor. elimde değil bunun gibiler oldukca geriliyorum...

arkadaşım banamı dedin lütfen isim belirt belkide diğer arkadaşlarda alınmıştır.. :D

mavera 04-01-2008 15:05

Alıntı:

atatürkçüyüm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tolay Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşım banamı dedin lütfen isim belirt belkide diğer arkadaşlarda alınmıştır.. :D

Bak sen üstüne alindigina göre nasilda mesajin sana oldugunu anladin..Akilli insanlari severim ama aklini ara sira degil her zaman kullanda bir ise yarasin ;)

RÜMEYSA61 04-03-2008 16:59

herhalde gündemi pek takıp etmiyor arkadaş forumda da gezinse aklındakı soruların çoğunun yanıtını bulur polemiğe gerek yok ayrıca yazım kurallarına da bir göz atabilirseniz iyi olur akp değil Ak parti tayyip değil Tayip okey

hipermuhafazakar 04-03-2008 17:56

Onlarda gelsinler. 'İyilikle söyleyin, belki düşünüre öğüt olur' (ayeti kerime vardı buna benzeyen) Onlarda yanmışlar bakın nasıl hakikati arıyorlar

Lokman 04-04-2008 13:53

Merhaba arkadaşım ben mardin nusaybinden lokman ar ak parti içi söylenen tüm konuşulan sözler gerçekçi değildir sen onlara kafana takma ben akpartinin ilk kurulduğundan beri akpartite yönetim kurulunda görev yaptım ama ben kimseye kulak asmadım ama ben sayın genel başkanımız başbakanımız sayın recep tayıp erdoğan için ne yapıyorsam onun için yapıyorum ve her zamanda sayın genel başkanımız sayın recep tayıp erdoğan için canla başla herzaman ne olursa olsun yapacağım ömrümün sonuna kadar saygılarla :AK PARTİLİ LOKKMAN AR: ALLAHA EMANET OLUNUZ AK GENÇLİK

All times are GMT +3. The time now is 18:18.