Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   NEDEN ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=21232)

sumeyra 02-28-2008 21:51

NEDEN ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN!!

Yahudiler gibi kendimizi üstün ırk veya herkezi kendimize düşman görmiyelim

Beritan 02-28-2008 21:54

Alıntı:

_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
ırkçlık bu forumda olması gerek en son konu olmalı.....
bence bu konu kapatılmalı herkes gereken cevabı vermiş....
uzamasına gerek yok

Tam bende şimdi teveccüh gösterip de gereken ilgiyi ve bilgiyi paylaşan ve hiç bilenle bilmeyen bir olurmu yolundan çıkarak bende dahil hepimizin eksik taraflarının bulunup bir birimizi yap boz oyunu gibi tamamlama açısından gayet konu olumlu açıklamalar içersinde gidiyor derken, birden bire lastiği patlamış kamyon misali konuya çarpmanızın nedenini bana söylermisiniz Ümmü_seleme.Yoksa sizin lügatınızda buna benzer konu ve yorumlar da insanların hiç bir şey öğrenmeye hakkı olmamalımı.
Cevap verin.Silinip de ebediyete gideceğine en azından bakılıp da ibret alınır.Bu bile fayda değilmi.

ırkçı konu forumu böler...

eddie 02-28-2008 21:57

bi dakka.. konu kapanmasın daha ben yorum yapmadım. ;D
kafatası ırkçılığı yapmayalım. ama bi çok iğrenç ırktan değil de türk ırkından olduğumuz için de Allah'a şükredelim.. yine de insanın kalitesi ırkıyla değil,insanlığıyla belli olur...
tamam artık kapanabilir konu.. ;D sanki ona biz karar veriyoz yaa Allahım ;D

faruk_09 02-28-2008 22:01

Bir Türk olarak bende Irkların insanlık vasfının üstüne çıkabileceğini zannetmiyorum... Allah birini koruyacak'sa önce Türk'ü değil Müslüman'ı korur bence... Ama ben bir Müslüman olarak Allah İnsan'ı korusun diyorum...

Beritan 02-28-2008 22:02

Alıntı:

faruk_09 Nickli Üyeden Alıntı
Bir Türk olarak bende Irkların insanlık vasfının üstüne çıkabileceğini zannetmiyorum... Allah birini koruyacak'sa önce Türk'ü değil Müslüman'ı korur bence... Ama ben bir Müslüman olarak Allah İnsan'ı korusun diyorum...

abicim yeni gelmişsin hoşgelmişsin....acayip mantıklı yazıyosun

sumeyra 02-28-2008 22:04

Niye kitliyelim ki konuşalım
Yanlış anlamdıysam konuyu açan arkadaş bu konuda kendini ikna etmemizi istiyor :-\

Beritan 02-28-2008 22:06

Alıntı:

sumeyra Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış anlamdıysam konuyu açan arkadaş bu konuda kendini ikna etmemizi istiyor :-\

ikna olmak için değil bence....İKNA ETMEK İÇİN....
zaten heryerde allah türkü korusun yazıyo....allah tüm ümmeti muhammedi korusun demek bence daha mantıklı

sumeyra 02-28-2008 22:12

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sumeyra Nickli Üyeden Alıntı

ikna olmak için değil bence....İKNA ETMEK İÇİN....
zaten heryerde allah türkü korusun yazıyo....allah tüm ümmeti muhammedi korusun demek bence daha mantıklı

sabır güzel bir anahtardır
Eğer anlamak isterse arkadaşlarımın maşallahı var anlatıyorlar

tugba_007 02-28-2008 23:08

göktürk sadece kendi milletini çok seviyor ve bunun içinde kendince sebepleri var. Eğer olaylara sadece verdiği sebepler doğrultusunda bakacak olursak biz de aynı şeyi söyleriz. Bu bir bakış açısı. Bence yanlış olan hiç bir şey yok. göktürk kendi milletini sevdiği için Allah'ın (c.c.) milletimizi korumasını istemiş. Güzel bir dua değil mi. Eğer ki Türk diye bir kişiyi yanlış olduğu helde haklı çıkarmaya, güzel görmeye çalışırsa; o sırf Türk diye onu ayrı bir kefeye koyarsa bu yanlış olur.

TÜRK EVLADI 02-28-2008 23:18

[i][b]Lügat ve diğerleri de gerekli cevapları vermiş aslında konuyla alakalı...

Dolayısıyla olaya eklenecek bişey kalmamış...

Herkes saolsun varolsun...

All times are GMT +3. The time now is 22:19.