![]() |
20.yüzyılın devlet adamı !!!
Oyumu Atatürkten yana kullandim, diktatörler ise kisa zamanda ülkelerine iyilik yapiyorlar gibi görünsede uzun vadede ülkelerine büyük sorunlar acmistir almanya hala daha hitlerin actigi yaralari sarmaya calisiyor..
Bu arada bu ankette gönül oyumuda rahmetli bosna lideri büyük devlet adami aliya izzet begoviçe veriyorum... |
Hitleri ve maoyu seçenler bu forumun Ak Parti'nin forumu olduğu için,dışarıdan gelenlere 'bakın Ak Partili gençler kimleri örnek alıp destekliyor'' vs gibi söylemlerde bulunmak için gıcıklık olsun diye vermişlerdir.. :) Hislerim öyle olduğunu söylüyor..yinede bilemiyeceğim..Ak Partili gençler benim bildiğim aklı başında ve bilgili gençlerdir..Kasten ve bilerek öyle bir şey yapmayacakları ortada..Neyse.. :) :)
|
sadece iki isim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SULTAN 2. ABDULHAMİT HAN(SON PADİŞAH,SON İMPARATOR,SON DİRENİŞÇİ,SON HALİFE,..........) |
Adolf Hitler dermişim :D
|
adı üzerinde zaten asrın liderleri hepsi ses getiren milletine iyilikleri olan şahsiyetler benim için atatürk izzet begovic.
|
bence Atatürk tabikide
|
Alıntı:
|
aliya izzetbegoviç
|
başta dediğim ifade ettiğim gibi Hakanımız Göznurumuz liderimiz ABDULHAMİT Handır...
|
Birkaç arkadaşımızın bahsettiği gibi. Çok yetersiz bir anket olmuş.
Abdulhamit han dışında oy verilebilecek birini göremedim. Onun içindirki oy kullanmadım. Eklemeler yapılırsa oy veririz. (Örn: Yaser Arafat, Adnan Menderes, Şamil Basayev, Necmettin Erbakan, Vladimir İlyiç Lenin vs.) |
All times are GMT +3. The time now is 01:47. |