Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   'Din dersi zorunluluğu hukuk dışı' (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=21596)

mavera 03-03-2008 21:15

'Din dersi zorunluluğu hukuk dışı'

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
[i][b]Ahmet abi ben Elektronik Mühendisliğindeyim ve adamlar bana hala şapka devrimini anlatıyor çıldırmamak elde değil!
Yani o kadar doğru söyledin ki...

Şapka devrimini zorla anlatan zihniyet neden Allah'ın dininden bu kadar rahatsız diye sormam tabi ki siyonizmin görevi bu...

kardes simdi böyle dedik ya bizi Atatürk düsmani ilan ederler oysaki bilmiyorlarki böyle zorla verilen egitim hic bir zaman istenileni vermez diye kaldiki ünv tede inkilap tarihi ne kadar faydali olabilirki, bu dersi zaten ünv ye kadar görmüssün neden temcit pilavi gibi ayni konulari, ayni dersleri verme geregi duyulur anlamakta zorlaniyorum....
Acikcasi kendi adima ben zorunlu derslerin hepsine karsiyim, secmeli olmasi lazimdir..

Hüdaverdi 03-03-2008 21:16

Alıntı:

[i][b]Ahmet abi ben Elektronik Mühendisliğindeyim ve adamlar bana hala şapka devrimini anlatıyor çıldırmamak elde değil!
Yani o kadar doğru söyledin ki...

Şapka devrimini zorla anlatan zihniyet neden Allah'ın dininden bu kadar rahatsız diye sormam tabi ki siyonizmin görevi bu...

Emre desene ünili olduk ama lise dersleri görüyoruz diye :D

manifesto 03-03-2008 21:16

Reformlar geciktikçe böyle şeyler daha hız kazanır

Din dersi velinin isteğine bağlı olmalı,bir aleviye okulda namaz surelerini öğretmenin anlamı yok

TÜRK EVLADI 03-03-2008 21:18

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
kardes simdi böyle dedik ya bizi Atatürk düsmani ilan ederler oysaki bilmiyorlarki böyle zorla verilen egitim hic bir zaman istenileni vermez diye kaldiki ünv tede inkilap tarihi ne kadar faydali olabilirki, bu dersi zaten ünv ye kadar görmüssün neden temcit pilavi gibi ayni konulari, ayni dersleri verme geregi duyulur anlamakta zorlaniyorum....
Acikcasi kendi adima ben zorunlu derslerin hepsine karsiyim, secmeli olmasi lazimdir..

[i][b]Komik olanda o zaten...
Bütün okul gençleri Atatürkçüyüm diye geçiniyor ve hiçbiri inkılap dersine girmiyor...
Millet bıkmış artık...

Gerçekten seçmeli olması daha mantıklı ama ben yine de din dersinin ir şekilde öğrencilere hiç değilse kavramları öğrenebilecekleri kadar öğretilmesini düşünüyorum...
Çünkü toplum ahlakını düzenleyen şey dindir...

TÜRK EVLADI 03-03-2008 21:19

Alıntı:

antienflamatuvar Nickli Üyeden Alıntı
Emre desene ünili olduk ama lise dersleri görüyoruz diye :D

Aynen öyle:)

YavuzSultanSelim 03-03-2008 21:19

Bizim bir arkadaş var. Atatürkçüyüm diye geçinir Ak Parti'yi eleştirir. İlk dönem notları 1 inkilap dersinden :D

mavera 03-03-2008 21:20

Alıntı:

manifesto Nickli Üyeden Alıntı
Reformlar geciktikçe böyle şeyler daha hız kazanır

Din dersi velinin isteğine bağlı olmalı,bir aleviye okulda namaz surelerini öğretmenin anlamı yok

kardes alevilerde müslüman degilmidir evet senide anliyorum kliselesmis bir alevi anlayisi var kafamizda ama alevilerin hepsine namaz kilmiyor,oruc tutmuyor diye bakmamak lazim..

TÜRK EVLADI 03-03-2008 21:20

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Bizim bir arkadaş var. Atatürkçüyüm diye geçinir Ak Parti'yi eleştirir. İlk dönem notları 1 inkilap dersinden :D

Bizde de bütün Atatürkçüler Atatürk'ten bi haber yaşar...
Hepsi böyle heralde...;)

YavuzSultanSelim 03-03-2008 21:21

Alıntı:

Alıntı:

Bizde de bütün Atatürkçüler Atatürk'ten bi haber yaşar...
Hepsi böyle heralde...;)

hep cümleleri de aynıdır eleştirilerinin. Kim ezberletiyo sana bunları dediğim de susar vallahi acıyorum

Hüdaverdi 03-03-2008 21:22

Alıntı:

o atatürk hakkında bilgisini içinde tutuyordur, dışa vurmuyordur ondan 1 almıştır :D

All times are GMT +3. The time now is 03:04.