Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   AK Partili kadınların İsrailli misafiri (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=22139)

Zalime_Karsi_Yavuz 03-14-2008 23:24

AK Partili kadınların İsrailli misafiri

Güzel kardeşim,Filistin'de olaylar olurken,bu şekilde tepki vermene anlam veriyorum.Fakat şunu unutmayalım,Uluslararası politikada dost,düşman diye bir mantık yoktur.Ülkenin,milletin çıkarları vardır,Bu çıkarlar doğrultusunda sen ülkeni geliştirip,dünyada söz sahibi yaptığında dostuna dost,düşmanına düşman gibi davranırsın.O zamanki eğer bu dediklerin olmuyorsa,bende senin yanındayım...

Selam ve dua ile...

Susmak 03-14-2008 23:31

Alıntı:

Zalime_Karsi_Yavuz Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim,Filistin'de olaylar olurken,bu şekilde tepki vermene anlam veriyorum.Fakat şunu unutmayalım,Uluslararası politikada dost,düşman diye bir mantık yoktur.Ülkenin,milletin çıkarları vardır,Bu çıkarlar doğrultusunda sen ülkeni geliştirip,dünyada söz sahibi yaptığında dostuna dost,düşmanına düşman gibi davranırsın.O zamanki eğer bu dediklerin olmuyorsa,bende senin yanındayım...

Selam ve dua ile...

Hadi oradan,ne yaparsaniz Uluslar arasi cikarlara bagliyorsunuz,bu ödülün ne alakasi var Uluslar arasi cikarlar ile eger bir yerde Haksizlik varsa hic olmassa yaptirim uygulayacaksin yoksa Müslüman kardeslerimiz ölürken Baslarim o Uluslar arasi cikarlara

hipermuhafazakar 03-14-2008 23:33

Bu başlığı açmalarının amacı bir güneşi kendi elleriyle yoğurdukları bir çamurla söndürmek için. Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak deli saçması iftiraları atanların Filistin halkının acısıyla dertli olduğuna zerre inanmıyorum. Bunu kullanıyor bunlar, dertleri iktidar olmak bunun içinde her yolu yaparlar AKP'ye bunlar

Susmak 03-14-2008 23:41

Alıntı:

hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Bu başlığı açmalarının amacı bir güneşi kendi elleriyle yoğurdukları bir çamurla söndürmek için. Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak deli saçması iftiraları atanların Filistin halkının acısıyla dertli olduğuna zerre inanmıyorum. Bunu kullanıyor bunlar, dertleri iktidar olmak bunun içinde her yolu yaparlar AKP'ye bunlar

???

aşk-ı ilahi 03-15-2008 00:26

bu kadar mı olduk ya....haberi yeni okudum..

nasıl olur inanamıyorum...

değil iş ilişkisi...

asla hiç bir konuda israile şirin görünme çabasını anlayışla karşılayamam....

RDönmezs 03-15-2008 01:51

bırakın bu işleri..

SercaN9090 03-07-2009 00:03

israille savaşmak için en etkili yol ya gazzeye yada lübnandaki mülteci kamplarına gitmek bil hassa lübnanda ki mülteci kamplarında el kaideye biat etmiş olan ayrıca Ebu Musab ez Zerkavi(Allah şehadetini kabul etsin)nin yiğeni tarafından kurulmuş olan Fethu'l İslama katılmak İsraille savaşmak ve İsraili yok etmek için en etkili yoldur
şu bir gerçektirki israil ancak savaşla yok edilir ve islam toprakları yine cihadla özgürleşir.kimseye şirin görünerek zafer elde edilemez.böyle bir politika da olamaz
İsraile karşı politika yoluyla yada şirin görünerek zafer kazanılacığını sananlar yanılgı içindedirler.

All times are GMT +3. The time now is 02:09.