Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   BJK-FENERBAHÇE (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24028)

Kırık_Çocuk 03-30-2008 00:09

BJK-FENERBAHÇE

Erken gelen gol beşiktaşın hesaplarını bozdu..
Zaten savunması sıkıntılı olan beşiktaş bu golden sonra attığı gole kadar çok çabaladı.Golü attıktan sonra adeta durdu yapacak bişey yok..
Fenerbahçe ağır basıyor :)

oguzdesouza 03-30-2008 00:12

BJK-FENERBAHÇE

Yalnız şunu demeden geçemiyecem.Bjk taraftarını bugün yaptığı hareketden dolayı kınadım.Bir taraftar oyuncusunu maçta hata yaptı diye ıslıklamamalı hem de bi derbi maçında olamaması gereken bi davranıştı.Her ne kadar Baki sevilen bir oyuncu olmasa da sonuçta bjk için savaşıyor..

RDönmezs 03-30-2008 00:20

BJK-FENERBAHÇE

FENERBAHÇEM :D :D bu alemde kral sensin :D

merve 03-30-2008 00:24

BJK-FENERBAHÇE

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Yalnız şunu demeden geçemiyecem.Bjk taraftarını bugün yaptığı hareketden dolayı kınadım.Bir taraftar oyuncusunu maçta hata yaptı diye ıslıklamamalı hem de bi derbi maçında olamaması gereken bi davranıştı.Her ne kadar Baki sevilen bir oyuncu olmasa da sonuçta bjk için savaşıyor..

Oguz bence Baki bjk için savaşmadı ben Fenerbahçeliyim ama Bakiyi kınıyorum Kazımla çok itişip kakıştı. Düşünsene takım mağlup ve sen gidip tehlikeli hareketler yapıyorsun, bu hareketlerin sonucu kırmızı kart olabilirdi. Buna açıkça takımı satmak denir. Baki düzgün oynamayınca taraftarda tepkisini koyar tabiki. Bu kadar basit...

RDönmezs 03-30-2008 00:25

BJK-FENERBAHÇE

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Oguz bence Baki bjk için savaşmadı ben Fenerbahçeliyim ama Bakiyi kınıyorum Kazımla çok itişip kakıştı. Düşünsene takım mağlup ve sen gidip tehlikeli hareketler yapıyorsun, bu hareketlerin sonucu kırmızı kart olabilirdi. Buna açıkça takımı satmak denir. Baki düzgün oynamayınca taraftarda tepkisini koyar tabiki. Bu kadar basit...

Merve işi özetlemiş :D

oguzdesouza 03-30-2008 00:28

BJK-FENERBAHÇE

Alıntı:

Alıntı:

taraftar tepkisini koyar elbet ama bu kadar önemli bir maçta futbolcuyu da düşünmeleri lazım bence.Orada en büyük görev antrenöre düşüodu oyundan almalıydı Baki'yi.Amaa boş ver ya almadığı daha iyi oldu ;D ;D ;D ben çok sevdim bu Baki'yi..bir de düzgün Kazım'ı sakatlıyodu bi şey değil.

RDönmezs 03-30-2008 20:29

BJK-FENERBAHÇE

nese ne inönü yıkılmadan önce fener bir kez daha çimlere gömdü :D

merve 03-30-2008 20:33

BJK-FENERBAHÇE

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı

:D :D :D :D :D :D

RDönmezs 03-30-2008 20:38

BJK-FENERBAHÇE

Alıntı:

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı

:D :D :D :D :D :D

bjk başkanı demiş stadı yıkıcam diye fener engel oldu duruun bikere daha gömek ondan sonra yıkın dedi ve malum dün inönü çimleri 11 kişinin üstünü örttü :D

All times are GMT +3. The time now is 02:19.