![]() |
ANAYASA MAHKEMESİ DAVAYI KABUL ETTİ
Alıntı:
Bazen öbür dünyaya dahi bırakmaz dostum :-* Zulm ile abad olunmaz, yalnızca biraz sabır. Yiğit ölür yiğitlik kalır. |
Partimizin kapatılmasına yardımcı olanlar bu ulkede ne buyuk sorunlara yol acacaklarının henuz farkında degiller sanırım
|
O iddianamesyi RESMEN ERGENEKON HAZIRLAMIŞ !!!
Ergenekonun hedefine göre yazmışlar. Hukuk hiçe sayılmıştır o iddianamede. Allahım ne zaman bitecek bu ülkede hukuk soykırımı !!!! |
israilli çocuklar eskiden kudüsten uzaklaştırılırken bir tekerleme gibi birşey söylüyorlardı
SEN UNUTURSAM EY KUDÜS İKİ ELİM HÜNERİNİ KAYBETSİN SENİ GÜNDELİK İŞLERİME TERCİH EDERSEM SENİ DAVAMDAN UZAKLAŞTIRIRSAM DİLİM DAMAĞIMA YAPIŞSIN bende bunu ak parti için davam için söylüyorum |
Şaşırtan bir karar değil. Geçen gün de davayı açan kişi, 44 vekil siyasi yasaklı olabilir diyordu. Hem davayı açıp, hem de karara bağlıyor anlayacağımız.
Her sıkıntının sonunda bir ferah kapısı vardır. VesseLam |
Alıntı:
yine ülkemi ne hale getirecekler...yıllarca emek verildi...onlar bitirmeye çalışıyor biz ayağa kalkmaya... |
Hadi AK PARTİ kolları sıva 1 ayın var ışığımızı söndürmelerine izin verme bu ülkeyi karanlıklara bırakmazsın sen referandum olsun artık o maddeleri değiştirip engellicez..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah bir kapıyı açmadan diğerini kapatmazmış.Yüce Mevla elbet bir hayır kapısı açmıştır sonunda... |
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 17:09. |