![]() |
İLHAN SELÇUK KALP SPAZMI GEÇİRDİ
Alıntı:
|
Valla arkadaşlar İlhan Selçuğu hiç sevmiyorum yaptıklarınıda bir zerre desteklemiyorum...bazen nursuz derdim onun için....ama genede hasta olarak hastaneye götürülmüş bir insan için bu şekilde konuşmayı doğru bulmuyorum....Rabbim her şeyin en iyisini bilir...
|
Morga nakil olur inşallah:) yıllarca darbecilik,cuntacılık,Din düşmanlığı yaptı ülkesini seven biri olsaydı ülkesine zarar vermezdi..
|
aman Allah korusun ölmesin arkadaşlar ne diyosunuz siz düşünsenize öldüğünü nasıl yüklenirler o zaman bizee..! mazallah kapatma davasına İlhan selçuk'un katline sebep olmak diye bir madde daha eklerler bunlar..! :P
|
Alıntı:
|
geberip gitsin yeter bu millete çektirdikleri kalemşorların
|
umarım ilhan selçuk biran önce saglıgına kavuşur.....ne kadar bizi düşman olarak görse de biz AKPARTİ GENÇLİĞİYİZ....
|
Alıntı:
Bize çok üzüldük gerçekten. O kadar iyi bir insandıki hayatı boyunca din düşmanlığı yaptı, ülkeyi nasıl karıstırırız hesapları, planları beynindeki en önemli sorulardı, şuan içinde bulunduğumuz durumda -maddi manevi her yönden- bize bıraktığı en önemli şeyler olacak. Kendisine olan minnetimizide ödeyemeyeceğiz asla... |
Allah dilemedikten sonra kimseye Hidayet vermiyor. Yataginda olurken bile Sehadat getirmeyi reddetse sasmam, ama getirir insallah.
|
ALLAH ın sopası yok
|
All times are GMT +3. The time now is 15:52. |