Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   İLHAN SELÇUK KALP SPAZMI GEÇİRDİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24372)

hipermuhafazakar 03-31-2008 17:51

İLHAN SELÇUK KALP SPAZMI GEÇİRDİ

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tua68 Nickli Üyeden Alıntı
ölürse cumhuriyetin manşeti şu olur heralde '' başımız saolsun bir darbeci daha gitti''

demokrasi şehidi ;)

devrim şehidi

Gönülden 03-31-2008 18:00

Valla arkadaşlar İlhan Selçuğu hiç sevmiyorum yaptıklarınıda bir zerre desteklemiyorum...bazen nursuz derdim onun için....ama genede hasta olarak hastaneye götürülmüş bir insan için bu şekilde konuşmayı doğru bulmuyorum....Rabbim her şeyin en iyisini bilir...

Bostancı 03-31-2008 18:03

Morga nakil olur inşallah:) yıllarca darbecilik,cuntacılık,Din düşmanlığı yaptı ülkesini seven biri olsaydı ülkesine zarar vermezdi..

Ahd-e vefa 03-31-2008 18:25

aman Allah korusun ölmesin arkadaşlar ne diyosunuz siz düşünsenize öldüğünü nasıl yüklenirler o zaman bizee..! mazallah kapatma davasına İlhan selçuk'un katline sebep olmak diye bir madde daha eklerler bunlar..! :P

Ayşe_Berra 03-31-2008 19:51

Alıntı:

gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Valla arkadaşlar İlhan Selçuğu hiç sevmiyorum yaptıklarınıda bir zerre desteklemiyorum...bazen nursuz derdim onun için....ama genede hasta olarak hastaneye götürülmüş bir insan için bu şekilde konuşmayı doğru bulmuyorum....Rabbim her şeyin en iyisini bilir...

Bu kadar olumlu bakamam şahsen. Elbet ölüm hak, hastalık da hepimizin başına gelebilir ama zerre kadar da içimde bir şey yok. Bir ülkeyi karıştırma hayalleri kuranlar bu sonda pek de güzel şeyler beklememeli ardından ya da beklenilmemeli...

EpiVaTeS 03-31-2008 19:52

geberip gitsin yeter bu millete çektirdikleri kalemşorların

meridyen 03-31-2008 19:53

umarım ilhan selçuk biran önce saglıgına kavuşur.....ne kadar bizi düşman olarak görse de biz AKPARTİ GENÇLİĞİYİZ....

Ayşe_Berra 03-31-2008 19:59

Alıntı:

atatürkçüyüm Nickli Üyeden Alıntı
valla nediyeyim iyi bir insan çok geçmiş olsun..allahtan acil şifalar dilerim..

Bize çok üzüldük gerçekten. O kadar iyi bir insandıki hayatı boyunca din düşmanlığı yaptı, ülkeyi nasıl karıstırırız hesapları, planları beynindeki en önemli sorulardı, şuan içinde bulunduğumuz durumda -maddi manevi her yönden- bize bıraktığı en önemli şeyler olacak. Kendisine olan minnetimizide ödeyemeyeceğiz asla...

Kafes 03-31-2008 20:02

Allah dilemedikten sonra kimseye Hidayet vermiyor. Yataginda olurken bile Sehadat getirmeyi reddetse sasmam, ama getirir insallah.

Orhu_N_utu_Kuran 03-31-2008 22:39

ALLAH ın sopası yok

All times are GMT +3. The time now is 15:52.