![]() |
2 Özal, 1 Demirel, 8 Sezer
bir zamanlar Adnan Menderes'i de asmıştı o mübarek zatlar ama aradan fazla zaman geçmeden itibarı iade edilmişdi değil mi?
şimdi fabriklarda, okullarda ismi yüceltilmeye çalışılıyor... o zamanki generalde bunu laiklik adına yapmıştı... bir zamanlar Nazım Hikmet'i de sürmüştü o muhterem zatlar ancak şimdi ismi sokaklara veriliyor değil mi? Koçum geç bu ayakları.... Biz bu fasofisoları vakti zamanında çok duyduk duymayada maalesef devam ediyoruz... |
Alıntı:
|
Senin yaşın kaç ?
|
"Sen ne mutlu Türküm dersen oda ne mutlu Kürdüm der.Türklük yerine Türkiyelilik bilinci yerleştirilmelidir"Tayyip Erdoğan
Ne Mutlu Türküm diyene Türküm ulan ne mutlu Türküm diyene silin istediginiz kadar yasım 29 |
Alıntı:
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
senin bana verdigin bana övünctür cünkü benim gözümde 5 yasında cocuktan daha egitimsizsin bana soyledigin hersey bana övünctür
|
Size ancak Türküm, Türküm diye diye mutlu olmak düşer ama Türklüğü yükseltmek adına bir halt çeviremezsiniz...
yaşın 29 , 29 yıldır ne mutlu Türküm demekten başka Türklük adına ne yaptın.. ve hala Adnan Mendere ve Nasım Hikmet olayına ait yorumunu da okumadım... |
Alıntı:
Bunun arkasına iyi gider diye düşündüm ;) |
eger siz müslümansanız ben degilim sizin gibi Allahuekber deyip milleti kandırcagıma dürüst olurum insanların suratına utanmadan bakarım o bana yeter
menderes iyi olmus devrimdi devrim kansız olmaz... nazım hikmetde stalinle az gorusseydi kacmak zorunda kalmazdı |
All times are GMT +3. The time now is 21:52. |