![]() |
Kafama takıldı
Ne demişler söz gümüşse sukut altındır.
Başbakanımızda bunu yapmıştır.Hepimizde bunu yapmaya calışmalıyız. Diriliş kardeşimizin yazdıklarına gelince: Ak Partini yaptığı bir sürü güzel olayı var.Mesela ben size bir kaç tane örnek vermeye çalışayım. 39 tane ünüversite açmıştır Paramızdan altı sıfır atarak paramızın değerini arttırmıştır Daha önceki hükümetlerde yapımına başlanan fakat bir türlü hizmete geçirilemeyen barajları tamamlayıp tarıma ve çiftcimize destek olmuştur İlk Öğretim ve ortaöğretim kitapları ücretsiz olarak devlet tarafından dağıtılmaya başlanmıştır Türkiye'deki bir sürü insana iş olanağı sağlanmıştır( özlelliklede imamhatip mezunlarına) Daha sayamayacağım bir sürü güzel olaya imza atan AK PARTİ hükümetine hiçbirşey yapmadınız demek sizce dinimizce iftira sayılmazmı? |
Kafama takıldı
Boyle seyleri fazla kafana takma guzel kardesim.Erbakan hoca yillardir elde edemedigi basarinin TAYYIP ERDOGAN tafrafindan elde edilmesini sindiremiyo diye dusunuyorum.Bunun icin destek olacagina kostek oluyo. Selamlar |
Kafama takıldı
[color=red]S.A BEN 5 YAŞIMDAN 15 YAŞIMA KADAR ÖNCE REFAH SONRA SAADET PARTİSİNDE AKTİF OLARAK ÇALIŞTIM ERBAKAN HOCAMIZLA EŞİYLE ÇOK SAMİMİ OLDUM BU ZAMANLARIMDA BANDIRMAYA ZİYARETE GELDİKLERİNDE YANİ
HOCAMIN VE DİĞER PARTİLİLERİN BU TEPKİSİNİ ANLAYAMIYORUM VE ÇOK ÜZÜLÜYORUM :( SÖYLEDİĞİ ŞEYLERLE KUL HAKKINA GİRİYORLAR BU ÇOK KÖTÜ BİRŞEY YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI VER DEMİŞLER GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAK GEREK AMA HOCAM MAALESEF BÖYLE DÜŞÜNMÜYOR KENDİ İKTİDAR DÖNEMLERİNİDE GÖRDÜK BU ÜKLEYE GÜZEL ŞEYLER KAZANDIRMANIN YANINDA BAŞÖRTÜSÜ SORUNU VB SORUNLAR ORTAYA ÇIKTI BAZI KONUŞMALARINDADA KÜÇÜK DÜŞÜYOR BENCE B.ECEVİT GİBİ DİLLERE DÜŞMEDEN İŞİ GENÇLERE BIRAKMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE SAYGILARIMI SUNUYORUM... |
Kafama takıldı
Öncelikle Sayın Necmettin Erbakan,saygı duyulması gereken bir şahsiyettir.iktidarda olduğu 8 aylık süreç içerisinde çok önemli başarılara imza atmıştır.Bu şüphe olmayan bir gerçektir.
sayın Erbakan'nın yapmış olduğu açıklamaları merakla dinledim.Hak verdiğim birtakım açıklamaları var. Lakin bu açıklamaların bazılarınında insanların maneviyatına yönelik olması Hoca'ya yakışmıyordu. Temeli aynı olan iki partinin birbirine bu şekilde yaklaşması üzücü bir durum.Zannediyorum birilerinin ekmeğine yağ sürüyoruz... selametle.. |
Kafama takıldı
Kim okudugu yere ihanet ediyor?? tayyip erdoganmi? Asil sayin erbakan bence tüm Akpartiyi desteklemiyerek tüm türk halkina ihanet edmis olyuor. ama bir bakimdan desteklememeside iyi.
|
Kafama takıldı
Alıntı:
Haklisin desteklememesi daha iyi .. |
Kafama takıldı
Erbakan hocanın söylediklerini anlamak zor. Ne yapmaya çalışıyor hiç belli değil. Kimlere hizmet ediyor bu şekilde. Sanırım geçmişin intikamı peşinde. Ama şunu bilin ki Yavu Sulatan Selim babasını tahttan indirmeseydi "YAVUZ" olamazdı...
|
Kafama takıldı
iki partinin özellikle milli görüş lideri Prof Dr Necmettin Erbakan'ı bu şekilde eleştirmeniz yerden yere vurmanız çok acı.yaşım 23.bu yaşıma kadar milli görüşlü olmaktan gurur duydum ve hala duyuyorum. geçen seçim oy kulanma hakkım oldu onuda Ak parti ye verdim.bu seçimdede yine oyumu Ak partiye vericem.Fakat anlamadığım birşey Başbakanımızın bile hocaya bu şekilde cevap vermemesine ragmen bazı arkadaşlarımızın hocaya laf atmasına katlanamıyorum.siyasette renkli bir şahsiyettir hocam.bazen biraz abartır ama genelde baktıgınızda çok dogru şeylere temas etmektedir.evet hocamızın bazı yanlışları olmuştur fakat hatasız kul olmaz. Allah hocamızın ömrünü uzun eylesin
|
Kafama takıldı
gençlerin önünü açsın demekle şunu kastediyorum ak partinin önünü açsın demiyorum saadet partisindede dediğiniz gibi çok önemli üyeler var üstelikte genç Erbakan hocamızda çok zeki bir siyasetçi konuşmalarıda öyle fakat yaş itibariyle artık tamamen olmasada elini eteğini çekmesi lazım kendisi için bunu yapmalı ecevitin ne durumlara düştüğünü gördük ben hocamı o durumlarda görmek istemem şahsen ona saygım hürmetim sonsuz şuan 20 yaşındayım 5 yaşından 15 yaşıma kadar dedim yaa bandırmada parti teşkilat başkanı babamdı ayrıca milli gençlik vakıflarında başkanlık yaptı ben o yaşlarda onlarla gazete toplama kampanyasına katılıp ev ev dükkan dükkan gazete topladım parti arabalarında elimde mikrafon la bandırma ve tüm köyleri gezdim bandırmada o yaşımla kapı kapı dolaşıp broşür dağıttım samimiyet meselesine gelince erbakanın eşi evimize geldi ailem ve parti teşkilatı olarak erbakanla özel görüşmede yaptık ve ben bu süre içinde hep yanındaydım samimiyet derken bunları kastetim hee derseniz nerden bilelim böyle olduğunu diye bandırmaya beklerim kime sorsanız benim ve ailemin bu yolda neler yaptığını söylerler saygılarımla...
|
Kafama takıldı
neden hapishanede yattı sucu ülkeyi soymamıydı dolandırıcılık mıydı? yoksa sadece bir şiir okumakmıydı?
|
All times are GMT +3. The time now is 22:06. |