Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Faydalı Linkler - Site Tanıtımları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=199)
-   -   www.akpartimalatya.tr.gg (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25610)

AKPARTİ MALATYA 04-13-2008 19:58

www.akpartimalatya.tr.gg

Sağol hasretim kardeşim inşallah hayırlı olur

AKPARTİ MALATYA 04-13-2008 20:00

www.akpartimalatya.tr.gg

Doğrudur ben bire bir görüştüm ama sizler derseniz doğrudur ama benim görüşüme göre çok iyi biri ama benim görüşüme göre sizin görüşleriniz farklı olabilir ama işte sonuçta bizler Ali başkanla ortak bir çalışma yapıyoruz ben hakkında olumsuz bir şey söyleyemem anlarsınız umarım

mavera 04-13-2008 20:01

www.akpartimalatya.tr.gg

seni anliyorum kardes nede olsa baskanin kötü konusmak olmaz 8)..sen takil kafana göre kardes, haydi sana kolay gelsin bak konun yine tavan yapti :)

oguzdesouza 04-13-2008 20:02

www.akpartimalatya.tr.gg

Ali Boran Başkan Malatya şampiyon :-* :D :D :D

AKPARTİ MALATYA 04-13-2008 20:05

www.akpartimalatya.tr.gg

Sağol mavera anlayışlı olduğunuza çok sevindim.Ben başkalarının tartışmalarının kurbanı olmak istemiyorum.Ama inanın çok hayretler içerisindeyim.Ama ben Ali başkana bire bir soracağım Sizlere olumlu karşılamanızdan dolayı teşekkür ederim.

oguzdesouza 04-13-2008 20:07

www.akpartimalatya.tr.gg

Siteyi inceledim gayet güzel olmuş.Hatta Ali boranın köşesi bile var...

AKPARTİ MALATYA 04-13-2008 20:08

www.akpartimalatya.tr.gg

Sagol oguzdesouza benimde köşem olacak çok yakında

AKPARTİ MALATYA 04-14-2008 22:00

www.akpartimalatya.tr.gg

Sevgili www.akpartiforum.com üyeleri Başkanımız Sayın Ali Boran'a göndermiş olduğunuz selamları kendilerine ilettim.Kendileri selamlarınızı tevazu ile karşıladı.Sizleri can-ı gönülden sevdiğini benim aracılığım ile sizlere bildirmek istedi.Tüm üye ve yöneticilerden özür dilediğini bildirdi.Sizler affedene kadar www.akpartiforum.com ' a dönmeme kararı almış bulunmaktadır.Sizleri her şartta sevdiğini sizlere öz kardeşlerinden daha fazla yakınlık duyduğunu önemle bildirdi.
Saygı ve sevgilerimle...

mavera 04-14-2008 22:09

www.akpartimalatya.tr.gg

Alıntı:

AKPARTİ MALATYA Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili www.akpartiforum.com üyeleri Başkanımız Sayın Ali Boran'a göndermiş olduğunuz selamları kendilerine ilettim.Kendileri selamlarınızı tevazu ile karşıladı.Sizleri can-ı gönülden sevdiğini benim aracılığım ile sizlere bildirmek istedi.Tüm üye ve yöneticilerden özür dilediğini bildirdi.Sizler affedene kadar www.akpartiforum.com ' a dönmeme kararı almış bulunmaktadır.Sizleri her şartta sevdiğini sizlere öz kardeşlerinden daha fazla yakınlık duyduğunu önemle bildirdi.
Saygı ve sevgilerimle...

Ve aleyküm selam..onunla böyle uzaktan selamlasmak daha bir güzel, hic degilse basimiz agrimiyor ;)

EpiVaTeS 04-14-2008 22:10

www.akpartimalatya.tr.gg

bu bizim aliboran olmalı aleykumselam aliboran kardeş...

All times are GMT +3. The time now is 20:05.