![]() |
Ergenekon'da flaş gelişme...
Alıntı:
|
Alıntı:
Görüyoruz vatan sevginizi. Yıllardır görüyoruz. Sizi dolmuşa bindirenlerin çıkarlarını anladık da sizin gibi "akletmeyen", "aldatılmış" nesle ne oluyor? Dolmuşa binmeye devam edin, zorbaların/ teröristlerin vatan sevgisi size yaraşır. |
Alıntı:
|
Akdeniz Üniversitesi provakatörü de aynı şeyleri söylüyordu...
Vatan için yaptım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beni herhangi bir oluşumun veya teşkilatın içindeymiş gibi yorumlarsan hata etmiş olursun , önceki yazılarımı okursan biraz olsun anlayabilirsin. |
Alıntı:
|
- Vuralcım şimdi bir kaç VATANSEVER toplayacam, bunlarla kilisede örgütlenip İsraillilere bilgilerimizi satacam, devleti yıkmak ve kendi sevdiğim düzeni kurmak için bir kaç kişiye suikast planı yapacam. Elime bomba alıp gazetelerin bahçelerine atacam, silah alıp vatan hainlerine kurşun sıkacam. Yakalanırsam da Atatürkçü, ulusalcı, vatan sever olurum ve ardımda benim tüm yaptığım kanunsuz işlere YALAN BUNLAR KESİN YAPMAMIŞLARDIR, HEPSİ DÜZMECE diycek bir guruh olur. Nasıl plan? - Abi sen kafayı mı yedin bunları yaptıktan sonra kimseyi kandıramazsın yapmadım diyerek. - Ya çok mu zor, ben bunları yaptıktan sonra binlerce sempatizanım olur, yapmadım dersem de hemen inanırlar. Ama ne garip paradokstur, hem bunları yaptığım için beni sevecekler hem de yapmadım diyecem hepsi inanacak, hahahahahaha. - Abi tilki gibi adamsın. - Tilki değil len kurt kurt. ehehehehehe. - İlaç saati, lütfen herkes gelip ilaçlarını alsın. Almayan kalmasın. :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 23:39. |