Alıntı:
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 442610)
Destur de İslam kardeş.Mutlu olmak için ne mutlu Türküm diyene demiyoruz .Türk olduğumuz için gurur duyuyoruz.Merak etme çocuklar ne mutlu Türküm diye bağırmaktan hoşlanır.
Şimdi iyi dinle burası Türkiye cumhuriyeti ve kurucusu Mustafa kemal Atatürk dür bu ülkede vatandaşlar da Türk'dür ,ülkede Türk lirası geçer , Türk dili konuşulur.İstiklal marşımızda kahraman ırkım diye geçer ve bu ırk da japon ırkını değil, Türk ırkını anlatmak ister.Türk milli takımı vardır.İçinde yabancıda ollsa kendini Türk gibi kabul ettiği için bize görede Türk dür.Çünkü biz ırkcı değiliz.Bayrağımız Türk dür eğer görmemişsen eğer nasıl bir şey olduğunu ilkokulda ant içen çocuklara sor sana anlatsınlar.
|
Türkiye Cumhuriyetinde Yasıyorum... Ve Bu devletin Bir bireyi... Devletin Kurucularının torunuyum.. İşte zihniyet... Türk değilim kardeş...Kürdüm...
"İstiklal marşımızda kahraman ırkım diye geçer ve bu ırk da japon ırkını değil, Türk ırkını anlatmak ister."İstiklal Marşı Şaairi Mehmet Akif Arnavuttur.. Sen ne ırkından bahsediyon... ırk Kavaramını kafandaki ile karıstırma...
Ve bizide O milli takımda Oyanayan Aurelio ile karıştırma biz bu toprağa can verik kan verdik... Para için şöhret içn nam için Bu sancağa sarılmadık... O bayrak Türkiye Cumhuriyetinin Bayrağı SAdece Türk Irkını değil.. Benim dedemin kanınıda benim varlığımıda hiçe sayamazsınız...Bende o sıralardan geçtim...Ahhhhh... Hun_Yabgu... ah... ne dim...
|