Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Vatan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=272)
-   -   İTİRAF EDİYORUM! TÜRK'ÜM VE SUÇLUYUM (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26029)

islam 10-11-2008 03:57

54. Hükmet Başbakanı Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN;
"Birileri de kalkar 'Ne Mutlu Kürdüm Diyene' der, o zaman kıyamet kopar"

AK_Türk 10-11-2008 05:54

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 437840)
Yaw bırakın bu işleri... Yiğidi öldürün Hakkını yemeyin... ADam Kürt... Nediye Türk Diyorsunuz... Türk olunca siz mi yüceliyorsunuz... :@
Ben bu zihniyeti anlamıyom... Yılardır aynı kafa değişin artık ...???

iyi bir is yapan birisinin kendi milletimden olmasi tabi bizi gururlandirir

Saltuk Buğra Han 10-12-2008 22:49

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 442179)
Ne mutlu Türküm demedende mutlu oluna bilir.... ;1
Ortalığın karıştığı şu günlerde ... Siyasi bir sitenin forumunda bu konuyu sana açıklamayacağım...

"Sen bugün çocuklara okullarda Ne mutlu Türküm diyene diye bağırtırsan kürtünde
ne mutlu kürdüm deme hakkı doğar.
- “Sen “Ne mutlu Türküm diyene” dersen, o da “Ne mutlu Kürdüm” diyene der."
REcep Tayip ERDOĞAN

Destur de İslam kardeş.Mutlu olmak için ne mutlu Türküm diyene demiyoruz .Türk olduğumuz için gurur duyuyoruz.Merak etme çocuklar ne mutlu Türküm diye bağırmaktan hoşlanır.
Şimdi iyi dinle burası Türkiye cumhuriyeti ve kurucusu Mustafa kemal Atatürk dür bu ülkede vatandaşlar da Türk'dür ,ülkede Türk lirası geçer , Türk dili konuşulur.İstiklal marşımızda kahraman ırkım diye geçer ve bu ırk da japon ırkını değil, Türk ırkını anlatmak ister.Türk milli takımı vardır.İçinde yabancıda ollsa kendini Türk gibi kabul ettiği için bize görede Türk dür.Çünkü biz ırkcı değiliz.Bayrağımız Türk dür eğer görmemişsen eğer nasıl bir şey olduğunu ilkokulda ant içen çocuklara sor sana anlatsınlar.

nedering 10-14-2008 21:28

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 442179)
ne mutlu türküm demedende mutlu oluna bilir.... ;1
ortalığın karıştığı şu günlerde ... Siyasi bir sitenin forumunda bu konuyu sana açıklamayacağım...

"sen bugün çocuklara okullarda ne mutlu türküm diyene diye bağırtırsan kürtünde
ne mutlu kürdüm deme hakkı doğar.
- “sen “ne mutlu türküm diyene” dersen, o da “ne mutlu kürdüm” diyene der."
recep tayip erdoğan

ne mutlu turkum diyene tayyip burda kutlerden oy alamam diye soylemistir

Esra KAÇ 10-14-2008 22:06

İçinde bulunduğumuz durum ancak bu kadar güzel anlatılır...Özümüzü unutuşumuz ve başka kültürlü benimsemeye çalışımız çok güzel bir şekilde anlatılmış...
Paylaşım için teşekkürler...

AkSa- 34 10-14-2008 22:55

Alıntı:

ne mutlu turkum diyene tayyip burda kutlerden oy alamam diye soylemistir
anlaşılan o ki yine etnik çatışmalar devam ediyor.yalnız bilinen gerçek şudur;türkler ve kürtler türkiye cumhuriyeti'nin ana unsurlarıdır.ankara hükümeti hem türklerin hem de kürtlerin hükümetidir...

nedering 10-14-2008 23:21

Alıntı:

aksa- 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 443445)
[ı]anlaşılan o ki yine etnik çatışmalar devam ediyor.yalnız bilinen gerçek şudur;türkler ve kürtler türkiye cumhuriyeti'nin ana unsurlarıdır.ankara hükümeti hem türklerin hem de kürtlerin hükümetidir...[/ı]

bu noktada sorun yok ama tayyip turkiye cumhuryieti başbakanıdır turkdur ne mutlu turkum diyene desin korkuyormu oy kaybetmekten acaba

AkSa- 34 10-15-2008 00:02

sende sorun oldugu anlaşılmıştır.senin niyetini geçte olsa anladım.unutma ben kürt asıllıyım vede son nefese kadar r.tayyip erdoğan?

islam 10-15-2008 14:06

Alıntı:

Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 442610)
Destur de İslam kardeş.Mutlu olmak için ne mutlu Türküm diyene demiyoruz .Türk olduğumuz için gurur duyuyoruz.Merak etme çocuklar ne mutlu Türküm diye bağırmaktan hoşlanır.
Şimdi iyi dinle burası Türkiye cumhuriyeti ve kurucusu Mustafa kemal Atatürk dür bu ülkede vatandaşlar da Türk'dür ,ülkede Türk lirası geçer , Türk dili konuşulur.İstiklal marşımızda kahraman ırkım diye geçer ve bu ırk da japon ırkını değil, Türk ırkını anlatmak ister.Türk milli takımı vardır.İçinde yabancıda ollsa kendini Türk gibi kabul ettiği için bize görede Türk dür.Çünkü biz ırkcı değiliz.Bayrağımız Türk dür eğer görmemişsen eğer nasıl bir şey olduğunu ilkokulda ant içen çocuklara sor sana anlatsınlar.

Türkiye Cumhuriyetinde Yasıyorum... Ve Bu devletin Bir bireyi... Devletin Kurucularının torunuyum.. İşte zihniyet... Türk değilim kardeş...Kürdüm...

"İstiklal marşımızda kahraman ırkım diye geçer ve bu ırk da japon ırkını değil, Türk ırkını anlatmak ister."İstiklal Marşı Şaairi Mehmet Akif Arnavuttur.. Sen ne ırkından bahsediyon... ırk Kavaramını kafandaki ile karıstırma...
Ve bizide O milli takımda Oyanayan Aurelio ile karıştırma biz bu toprağa can verik kan verdik... Para için şöhret içn nam için Bu sancağa sarılmadık... O bayrak Türkiye Cumhuriyetinin Bayrağı SAdece Türk Irkını değil.. Benim dedemin kanınıda benim varlığımıda hiçe sayamazsınız...Bende o sıralardan geçtim...Ahhhhh... Hun_Yabgu... ah... ne dim...

EniGma 10-15-2008 15:37

kimliğimiz islam olmalı
türküm diye diğer insanlardan bir üstünlüğüm yok
üstünlük ancak Takva iledir...

All times are GMT +3. The time now is 12:13.