Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Resimleri - AK Parti Fotoğrafları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=133)
-   -   Konya İl Kadın Kolları 2. Olağan Kongresinden Kamerama Takılan Görüntüler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26685)

aksavaşçı 04-28-2008 19:39

Konya İl Kadın Kolları 2. Olağan Kongresinden Kamerama Takılan Görüntüler

Alıntı:

hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı
Karşı da bir hareketlenme olunca sitede kullandığın resimden o olabilir demiştim...Hatta bir ara masa mı ne geldi herkes onun üstüne çıktı.. :D :)

evet evet aynen masa geldi ve biz onu üzerine çıktık.ama ben sonra indim masanın önündeydim.karanfil kaptınmı?..

Hıfz-ı lisan 04-28-2008 19:42

Resim çekeceğim diye almamıştım ancak Emine Erdoğan sonradan gelip oda atmış ben hatırlamıyorum üstüme karanfil düştü :D ben öyle el falan kaldıramam o bana geldi :P ::)

aksavaşçı 04-28-2008 19:47

Alıntı:

Resim çekeceğim diye almıştım ancak Emine Erdoğan sonradan gelip oda atmış ben hatırlamıyorum üstüme karanfil düştü :D ben öyle el falan kaldıramam o bana geldi :P ::)

Ben sonra çıktım 100. yıl spor salonundan Başbakanımızın bulunduğu otobüsü takip ettim meram anadolu lisesinin önünde durdu öğrencilere hediye veriyodu teker teker.benimde üzerim de Ak Parti t-shirtü vardı.Herkezin üzerinde okul forması var tabi.Sıra bana gelince Başbakanımız şaşırır gibi oldu.B u kadar öğrencinin arasında siyasi bir genci görünce.Sonra fotoğrafını çektim.Çok sevdiğimi söyledim.Allah razı olsun sağolun sağolun diye karşılık verdi.Sonra bana akıllı ajanda verdi.Nasıl sevindim bir bilsen o ajandayı ve Başbakanımız atarken kaptığım 3 tane karanfili hayatım boyunca saklayacağım İnşallah.Yok böyle başka bir adam dünyada.

Hıfz-ı lisan 04-28-2008 19:50

:) ..senin adına sevindim..hakettiniz zaten el salla el salla :D

Başbakanımızı görmek yeterli tabii ama birde Uğur Işılak gelir mi acaba diye bir ümitle gitmiştim ama gelmedi :'(

aksavaşçı 04-28-2008 19:55

Alıntı:

:) ..senin adına sevindim..hakettiniz zaten el salla el salla :D

:D :D :D
Sağolsun ne zaman el salla desek sallıyodu.Allah razı olsun.Allah başımızdan eksik etmesin.Amin

Hıfz-ı lisan 04-28-2008 19:56

Amin.. =)

Abrek 04-29-2008 00:52

bende ordaydıııım

gurbetci_merve 08-15-2008 05:15

fotolar cok güzel ya :-*

gurbetci_merve 08-15-2008 05:20

ha bide yanlis anlamayin ama bisey dicem ::)
sizi bu yüzden kiskaniyorum iste, BasbakanImIzI görme sansiniz var
benim burda o ihtimalimde yok :'(

All times are GMT +3. The time now is 19:40.