![]() |
Gömlek farkı bu olsa gerek.. Mitinglerden kareler
Saadet gerçekten bu kadar insanı bile haketmiyor açıkçası parti olarak...
|
Herşey ortada zaten kimseye açıklama yapmaya lüzum yok :)
Bu güzellikleri yeniden hatırlattıgın için teşekkürler :) +1 |
Alıntı:
siz değilmiydiniz Çağlayandaki miting için gelip AK partiden adam isteyen beni konuşturma şimdi burda ahde-vefa yapıp sesimiz çıkmıyor diye damarımıza basıp durma en sonunda patlayacam ne saadet kalacak nede saadetli... |
gereksiz kisilerin, gereksiz mesajlari silinmistir..silinmeyede devam edilecektir, alemdar kusura bakma ama bu gereksiz kisinin mesajlarini temizleyecegim kardes 8)
|
Terbiyesizlik yapma
bak saadetli kardeşim Gel sana anlatayım nereden nasıl aldığınızı ondan sonra bülbül gibi ötme oralardan.... |
Alıntı:
|
Alemdar arkadasin yorumlarini sildim :) bu arkadasimizin kacinci nicki merak ediyorum, bu kadar yüzsüz olunmaz ki be kardesim bacadan kovuyoruz, kapidan giriyorlar demek ki gizli ak partili bunlar :)..
Konu hakkinda yoruma gelince saadet mitingleri o kadarda cansiz degildi ama suda bir gercekki mitinge katilanlarin cogu saadete oy vermedi verseydi herhalde yüzde 10 u bulurdu ;) |
Alıntı:
sanki ne olduğunu bilmiyoruz sanki biz o camiadan gelmedik.... aramızda ince ama uzun bi çizgi var bana kendilerini anlatmasınlar onları onlardan daha iyi tanıyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 11:42. |