Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   AK Parti'den Şener'e ilk tepki (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27044)

murat kurt 04-29-2008 22:38

AK Parti'den Şener'e ilk tepki

Alıntı:

Akıncı_Gençlik Nickli Üyeden Alıntı
hemen kızmayın sayın şenere

Belki şenerde değişerek kıvıranlardandır ;) pardon değişerek gelişmekti demi

çok akıllıca yazdığını mı sanıyorsun..biz kıvıranları da gördük 28 şubatta

EpiVaTeS 04-29-2008 22:40

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Abdullatif Şener ile, Kurtlar Vadisi'ndeki görev bekleyen siyasetçiyi karşılaştırın derim ben. Ergenekon'un bir koluda O olabilir ;)

VesseLam

zannetmiyorum
Abdullatif Şener iyi bir Ak partili ve Sağlam bir dava adamıdır
burda onunla ilgili gerçekleri bilmeden
vatan gazetesi gibi kartel gazetelerinin yorumlarına tama etmeden hiç bir şey belli olmadan yorum yazan arkadaşlarıda üzülerek ve sinirlenerek izliyorum
yazık
bir Dava adamını iki günde satacaksınız
yazık...

çağlar 04-29-2008 22:42

Alıntı:

Gerçekten bu hiç hoş bir söylem değil şaka olsa dahi....

EpiVaTeS 04-29-2008 22:44

Alıntı:

dostum polemik yapıpda canımı sıkma....

Necip Fazil 04-29-2008 22:49

İki günde satılan, daha doğrusu satılmaya çalışılan Recep Tayyip ERDOĞAN ve onun kurmaylarıdır. Seçim öncesi aday olmayacağını açıklayan Şener, ilk önce " ağzını yaptığımızı " söylediğiniz, kartel medyanın kanallarında cirit atıyor idi ... Şimdide partinin yaptığı hataları, kendi üstün zekası ile ortaya koyuyor, bizim kartel ağzı ile yaptığımız gibi ... (!)

Yazık o ki, bizi utandıracak şekilde çıkıp partisine sahip çıkamıyor. Yazık o ki, kartel medyanın yazdıklarını ( yaptığı reportajları ) çıkıp yalanlayamıyor ...

Bir zaman biz Mumcu için adam olmaz dediğimizde de yazıklanmıştık. Şimdide yazıklanırsak şaşırtan bir durum olmaz, yeterki ak koyun kara koyun belli olsun da, bizler yazıklanalım ;)

VesseLam

murat kurt 04-29-2008 22:50

Alıntı:

Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Abdullatif Şener ile, Kurtlar Vadisi'ndeki görev bekleyen siyasetçiyi karşılaştırın derim ben. Ergenekon'un bir koluda O olabilir ;)

VesseLam

zannetmiyorum
Abdullatif Şener iyi bir Ak partili ve Sağlam bir dava adamıdır
burda onunla ilgili gerçekleri bilmeden
vatan gazetesi gibi kartel gazetelerinin yorumlarına tama etmeden hiç bir şey belli olmadan yorum yazan arkadaşlarıda üzülerek ve sinirlenerek izliyorum
yazık
bir Dava adamını iki günde satacaksınız
yazık...

Sen kişileri karıştırdın galiba biz mi sattık şeneri yoksa partinin en zor zamanında karşı tarafta demeç veren mi.Hangi gazetede yazılanları reddetti sayın şener?Tv.lerde söylediklerini de mi yanlış anladık? Hiçbirşey belli olmadan diyorsun daha ne belli olacak,parti kurmak için zamanını bekliyormuş.Onlarca muhalefet ettiği şey var.Başör. zamansız davrenıldığını ve birtakım çevreleri rahatlatacak adım atılmalıdır diyor bunuda mı kartel söyledi.Bence sen gözlerini yumup kulaklarını tıkıyarak şeneri olmadığı şekilde düşünme.Laik çevrelerinin hoşuna gideyim diye şarabı över mi dava adamı?Çıkarcı davranır mı?Dava arkadaşları olan başbakanı ve arkadaşlarını satan biz değil bizzat Şener beyfendidir!

ENGİNEER 04-30-2008 14:07

Alıntı:

Eğer burada bende sizin lideriniz hakkında bazı benzetmeler yapsam bilmiyorum beni cehennemin hangi kuyusuna gönderirdin fakat bu yaptığın ''kul hakkı''na giriyor..Umarım biliyosundur...

All times are GMT +3. The time now is 21:08.