Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   İlginç & Korku (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=209)
-   -   Once Oku Sonra Resme Bak... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27231)

tayyipleyiz 05-01-2008 13:51

Once Oku Sonra Resme Bak...

Tam bir "RING" vakası... :-X

Hüdaverdi 05-01-2008 13:53

Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı

benim genel korkum cinler bu konuda da bizzat yaşadıklarım ve yaşayanları görmüşlügüm var vaziyet böyleyken korkmamak elde olmuyor malesef :(

Yaşadıkların derken karabasan dedikleriy şey olmasın o ;D

Bir ara bana dadandılar her gece her gece gele gele baya samimi olduk :D
dua ediyorum yok gitmiyor,kelime-i şehadet getiriyorum yok yine olmuyor,en sonuncusunda dayanamdım bastım küfürü gidiş o gidiş :D

Bu yüzden odamı değiştirmek zorunda kaldım,odamda oluyor her nedense :-*
İlginç bir durum.

----
Korkan varsa müzk açsın son ses dinlesin :-*

eddie 05-01-2008 13:53

kuzen bak küfür çareymiş gerek kalmadı gelmeme... :D :D :D

BaDe_EsNa 05-01-2008 14:00

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı

benim genel korkum cinler bu konuda da bizzat yaşadıklarım ve yaşayanları görmüşlügüm var vaziyet böyleyken korkmamak elde olmuyor malesef :(

Yaşadıkların derken karabasan dedikleriy şey olmasın o ;D

Bir ara bana dadandılar her gece her gece gele gele baya samimi olduk :D
dua ediyorum yok gitmiyor,kelime-i şehadet getiriyorum yok yine olmuyor,en sonuncusunda dayanamdım bastım küfürü gidiş o gidiş :D

Bu yüzden odamı değiştirmek zorunda kaldım,odamda oluyor her nedense :-*
İlginç bir durum.

----
Korkan varsa müzk açsın son ses dinlesin :-*

:D :D :D çok güldüm yaaa ;D hımmm demek küfür iyi geliyo ilginç biraz ama neyse küfür ögrenmem lazım o zaman bu forum her geçen gün yeni bişey ögretiyo bana ;D

Hüdaverdi 05-01-2008 14:16

Valla şaka demiyorum ettim küfür gitti ama bu seferde gündüz uyuduğumdada gelmeye başladı artık her neyse :-*
Çok yatak değiştirdim bu yüzden,şuan ki yatağımda 1 kez rastladım o kadar,bayadır gelmiyor çok şükür :-*
Kötü bir şey ama ne zaman böyle dalgaya vursam geliyor :D Bugünde gelir :-*

Siz küfür etmeyin ama mazallah daha fenası olur,ben biraz deliyimdir sövdüğüme bakmayın :-*
Dinlediğim bir hoca karabasan denen şeyi cinlerin yaptığını söylemişti. :-* Dua okuyup, Allahü tealaya sığınanlara da cinler bir şey yapamazlar.Cinden kurtulmak için en tesirli silah Kelime-i temcid (La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) ve istiğfar duasıdır.Bunları okuyandan, cinler kaçar ve büyü bozulur. :-* Ayet-el-kürsi,İhlas,Muavvizeteyn ( felak-nas )ve Fatiha surelerini sık sık okumak da, insanı cinden muhafaza eder. Kıbleye doğru yat birde ;) Abdest almadanda yatma :-*

BaDe_EsNa 05-01-2008 14:21

''Bugünde gelir'' rahatlıga bak ya siz iyice haşır neşir olmuşunuz maşaallah :D ben her gece okumadan yatmam zaten yinede verdiğin bilgiler için sağol

ENGİNEER 05-01-2008 15:12

[i][b]Güzel hayaletmiş (:

Sukut-u Hayal 05-01-2008 15:19

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Valla şaka demiyorum ettim küfür gitti ama bu seferde gündüz uyuduğumdada gelmeye başladı artık her neyse :-*
Çok yatak değiştirdim bu yüzden,şuan ki yatağımda 1 kez rastladım o kadar,bayadır gelmiyor çok şükür :-*
Kötü bir şey ama ne zaman böyle dalgaya vursam geliyor :D Bugünde gelir :-*

Siz küfür etmeyin ama mazallah daha fenası olur,ben biraz deliyimdir sövdüğüme bakmayın :-*
Dinlediğim bir hoca karabasan denen şeyi cinlerin yaptığını söylemişti. :-* Dua okuyup, Allahü tealaya sığınanlara da cinler bir şey yapamazlar.Cinden kurtulmak için en tesirli silah Kelime-i temcid (La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) ve istiğfar duasıdır.Bunları okuyandan, cinler kaçar ve büyü bozulur. :-* Ayet-el-kürsi,İhlas,Muavvizeteyn ( felak-nas )ve Fatiha surelerini sık sık okumak da, insanı cinden muhafaza eder. Kıbleye doğru yat birde ;) Abdest almadanda yatma :-*

:D

Hüdaverdi 05-01-2008 16:25

Kanka olduk biz ayda 1 gelmezse darılıyorum :-*
Alıştığım için rahatım.

----
Konunun başına keşke +18 yazılsaydı,18 yaşından küçük kardeşlerimizin korkmaması için :-*

politikaci 05-01-2008 16:27

allahtan bana uğramıyorlar allah koruyo çünkü ben öle şey görsem ölürüm orda korkundan ben rüyalarım genelde korkunç

All times are GMT +3. The time now is 09:13.