Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Antivirüs & Güvenlik (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=247)
-   -   √ Avira AntiVir - Bilgisayarınız İçin En İyi Güvenlik Programı - Resimli Anlatım (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27647)

By_ÇAKIR 05-07-2008 23:12

√ Avira AntiVir - Bilgisayarınız İçin En İyi Güvenlik Programı - Resimli Anlatım

Rıdvan... Abi :) Bir şey diyeceğim ama lütfen bozulma. Yazdığım kodlamayı McAfee, Nod32, Kaspersky trojan olarak tanırken daha pcde iken, Avira ile üzerine değine değine tarama yaptım ona rağmen virüs olarak tanımadı :) :) Ben bu virüsü biraz geliştirip eski bilgisayarımdaki bazı parçaların yanmasına sebebiyet vermiştim :D

RDönmezs 05-08-2008 00:42

√ Avira AntiVir - Bilgisayarınız İçin En İyi Güvenlik Programı - Resimli Anlatım

Alıntı:

By_ÇAKIR Nickli Üyeden Alıntı
Rıdvan... Abi :) Bir şey diyeceğim ama lütfen bozulma. Yazdığım kodlamayı McAfee, Nod32, Kaspersky trojan olarak tanırken daha pcde iken, Avira ile üzerine değine değine tarama yaptım ona rağmen virüs olarak tanımadı :) :) Ben bu virüsü biraz geliştirip eski bilgisayarımdaki bazı parçaların yanmasına sebebiyet vermiştim :D

Demek iyi virüs değilmiş o :D sağlam yap :D Avira affetmez bulduğunu yok eder :)

By_ÇAKIR 05-08-2008 07:49

:D :D öyle iyi virüs değildi :) :) kendime neden iyi virüs atayım ki :d

tozkaldiran 05-08-2008 11:07

Alıntı:

..DolunAy_Kadim.. Nickli Üyeden Alıntı
Emeğin için teşekkür ederim Rıdvan. Ben Nod32 kullanıyorum ama Avira'nın da iyi olduğu söyleniyor.
Bu arada + :-*

deneme testlerinde %100 alan tek program bence mükemmel tavsiye ederim bende... :-*

Eşref 05-08-2008 12:31

Alıntı:

By_ÇAKIR Nickli Üyeden Alıntı

Yalnız avira'nin free sürümünü kullanıyorsan trojanları tanımıyor.

By_ÇAKIR 05-08-2008 20:44

Trend Micro Internet Security 'i kurdum. Serialimde var bakalım test edeyim görecekmi ? Tarattım güzel işlem yaptı bakalım...

RDönmezs 05-09-2008 01:10

Fazla üstüne gitmeyin aviramın :D aaa olmuyor böle hepinizi karantinaya alıp süpürür hee :D

By_ÇAKIR 05-09-2008 07:41

:):):) :D

MaMi-24 05-10-2008 16:52

abim döktürmüş yine epeyi uğraşmıştı bunu yaparken odaya her girdiğimde avira avira :D
bizim pcye 5 aydır format atılmadı taş gibi maşallah :D

By_ÇAKIR 05-10-2008 22:04

:D hayırlısı...

All times are GMT +3. The time now is 08:13.