![]() |
Hayrünnisa Gül'ü ağlatan TV dizisi
deniz gezmişe ağlamaya başlamadan daha bizim o kadar yitiğimiz o kadar yiğitlerimiz bertaraf edilmişlerki sayılmakla bitmez..
ağlamaya kalksak deniz gezmişe sıra gelmez.. ağlayan ağlasın ona bi şey demiyorum..ama bizi biz yapan değerlerin birisi için dahi başını vermiş hayatını feda etmiş zindanlarda çürütülmüş o kadar bedenler varki gözyaşlarımız onların bir kısmına dahi yetmeden yatakları kuruyuverir.. |
Alıntı:
Herkes bizim gibi dogru ortamlarda değil yani herkes bizim gibi şanslı değil, bu site bana çok büyük şeyler kattı eminim sanada güzel şeyler katmıştır... Birşeylerin farkındaysak böyle güzel ortamlarda oldugumuz içindir... Yaşıtlarımızdan bir adım öndeyiz (belki birkaç adım), geniş düşünebiliyoruz şükürler olsun... |
Dizilerden öğreneceksem birşeyleri..varsın, kalsın Çok üzücü.. |
Uydurma haber,uydurma değilse bir rol versinler :-X
Diziden nefret eder hatta teröristlerin dizisi derim ama izlemeden geri kalmam ::) |
Alıntı:
Yaşım 23 ve bende o dönemleri görmedim, açıkcası başlarda pek bi bilgimde yoktu. Dizi sayesinde de oluşmadı tabiki. Ama şuna eminimki hiçbir şey bilmeden izlesemde ne Deniz gezmiş olurdum, ne komünist, ne faşist... Bugün Hatırla Sevgili izleyip Deniz Gezmiş olanlarla Kurtlar vadisi izleyip katil olanlar, mafya babası kesilenler arasında hiç bir fark görmüyorum. Bu izlenilenlerin yanlışlığından öte alınan aile eğitiminden kaynaklanır. o çocuk boş boş hayata dair hiçr bir şeyi olmadan anne baba elinde yoğruluyor. Eğer bir şeyleri hakkıyla verirsek yaşadığı dönem ve şartlar içinde yanlış ve doğrunun ayrımını yapabilecektir. Bu pokemon izleyip uçmaya benzemiyor çünkü. Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o zaman sirinleride izlemeyelim asil komunizm propagandasini bu dizi yapiyor ve hedef kitlesi cocuklar :)
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 02:55. |