![]() |
AK Parti’ de damat olmak varmış !
[quote=ENGİNEER ]
Alıntı:
|
Arkadaslar ben de kadrolasmadan basarı bekleyemem hicbir hukumetten..herkes kadrosuyla gelır ve calısır...ama kadro olusturmak ıcın nitelik olması lazım kı eskı kotu orneklerı aklımıza getırmıyelım..unutmuyalım kı Ak parti ilklerin partısidir ve kadrolasmayıda eskı mantıktan yaparsa celıskı olur
|
Neticede bizim bu işi dürüstçe yaptığımıza halk inanıyor ve güveniyor ki 2. kez üstelik yüzde 13 artışla bizi başa getiriyor...
Yani karşıt fikirli insanların (örnek konuyu açan arkadaş) inanıp inanmaması bizim için bu durumda bişey ifade etmiyor demektir... |
Alıntı:
Ancak halkçılık ilkesine göre,daha iyi olan yükselir. Partinin suçu olmasa bile,bazen daha çok layık olandan daha az layık olan sırf bizden diye yükseldiği olabiliyor. Normalde "amaç kadrolaşmaktır"demek iddialı bir cümledir.Ama söz konusu olan Türkiye ise bu doğru. Ama büyük devlet olmak istenirse,bizden mi denmez layık mı denir. |
isin ehli olduktan sonra kimin esi oldugu beni ilgilendirmiyor, isterse baykalin damadi olsun ;)..acaba bu haberi yapan gazete bu kisilerin ehil olup, olmadigini arastirmis mi? 8)
|
Alıntı:
|
İsim ne olursa olsun bulunulan konum değişir belki, Başbakanlık olmaz, belediyeler olur ama yapılanlar değişmiyor. Konya Büyükşehir Belediyesinde mesela hala saadetli adamlar var. Bundan önceki saygıdeğer saadetli başkanımız senelerce doldurmadık adam bırakmadı belediyelere. Şuanki başkan Ak Partiden geldi herkesin beklediği kendi adamlarını yerine koymasıydı ama olmadı. İşlerinin ehli diye hala saadet tabanı var belediyede. 4 sene fiili çalıştım teşkilatta en çok yakınılan konulardan biri bu oldu herkes tarafından. -ki bence haklı olarak. Ben emek vermişsem, gönül vermişsem birde işimde bir şeyler yapabilecek düzeyde isem neden bir yerlere gelmek istemeyeyim ki. Buda bazı şeylerin doğal sonucu... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İlahiyat mezunu adamı hastane müdürü yaptılar bu ülkede yav ... :D
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 16:40. |