Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   AK Parti’ de damat olmak varmış ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28435)

cartman 05-13-2008 00:31

AK Parti’ de damat olmak varmış !

[quote=ENGİNEER ]
Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
[i][b

..

İşin ehli insanların kadrolara yerleştirildiğine ben kefil olabilirim... (;

Sen kefilsen ben inanırımda :-* herkes sana inanır mı orası sorun :)

cartman 05-13-2008 00:34

Arkadaslar ben de kadrolasmadan basarı bekleyemem hicbir hukumetten..herkes kadrosuyla gelır ve calısır...ama kadro olusturmak ıcın nitelik olması lazım kı eskı kotu orneklerı aklımıza getırmıyelım..unutmuyalım kı Ak parti ilklerin partısidir ve kadrolasmayıda eskı mantıktan yaparsa celıskı olur

ENGİNEER 05-13-2008 00:34

Neticede bizim bu işi dürüstçe yaptığımıza halk inanıyor ve güveniyor ki 2. kez üstelik yüzde 13 artışla bizi başa getiriyor...

Yani karşıt fikirli insanların (örnek konuyu açan arkadaş) inanıp inanmaması bizim için bu durumda bişey ifade etmiyor demektir...

murat kurt 05-13-2008 00:40

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Murat insanlar bir ideoloji, din yahut fikire inanır.Bu fikir onun için en doğru fikirdir ve bu fikrin ülkesine hüküm sürmesini ister.Bu yüzden de parti kurarlar siyaset yapar ve başa gelirler.

Dolayısıyla ülkeyi kendi inançları/ideolojiler uğrunda yönetbilme ve yönlendirebilme hakkı kendilerine verilmiş olabilir...

Bence kadrolaşma bir zorunluluk değil,
Aksine zaten amaç kadrolaşmaktır..

Şu zamanda dediğin doğru.

Ancak halkçılık ilkesine göre,daha iyi olan yükselir.

Partinin suçu olmasa bile,bazen daha çok layık olandan daha az layık olan sırf bizden diye yükseldiği olabiliyor.

Normalde "amaç kadrolaşmaktır"demek iddialı bir cümledir.Ama söz konusu olan Türkiye ise bu doğru.

Ama büyük devlet olmak istenirse,bizden mi denmez layık mı denir.

Demokrat 05-13-2008 00:58

isin ehli olduktan sonra kimin esi oldugu beni ilgilendirmiyor, isterse baykalin damadi olsun ;)..acaba bu haberi yapan gazete bu kisilerin ehil olup, olmadigini arastirmis mi? 8)

cartman 05-13-2008 01:14

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
isin ehli olduktan sonra kimin esi oldugu beni ilgilendirmiyor, isterse baykalin damadi olsun ;)..acaba bu haberi yapan gazete bu kisilerin ehil olup, olmadigini arastirmis mi? 8)

bilmem arastırmıslar mı sormak lazım haberi veren arkadasa ;) İnsallah ehli olan ınsanlar ordadır :-*

Ayşe_Berra 05-13-2008 02:55

İsim ne olursa olsun bulunulan konum değişir belki, Başbakanlık olmaz, belediyeler olur ama yapılanlar değişmiyor.

Konya Büyükşehir Belediyesinde mesela hala saadetli adamlar var. Bundan önceki saygıdeğer saadetli başkanımız senelerce doldurmadık adam bırakmadı belediyelere. Şuanki başkan Ak Partiden geldi herkesin beklediği kendi adamlarını yerine koymasıydı ama olmadı. İşlerinin ehli diye hala saadet tabanı var belediyede. 4 sene fiili çalıştım teşkilatta en çok yakınılan konulardan biri bu oldu herkes tarafından. -ki bence haklı olarak. Ben emek vermişsem, gönül vermişsem birde işimde bir şeyler yapabilecek düzeyde isem neden bir yerlere gelmek istemeyeyim ki. Buda bazı şeylerin doğal sonucu...

cartman 05-13-2008 03:43

Alıntı:

Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı

İsim ne olursa olsun bulunulan konum değişir belki, Başbakanlık olmaz, belediyeler olur ama yapılanlar değişmiyor.

Konya Büyükşehir Belediyesinde mesela hala saadetli adamlar var. Bundan önceki saygıdeğer saadetli başkanımız senelerce doldurmadık adam bırakmadı belediyelere. Şuanki başkan Ak Partiden geldi herkesin beklediği kendi adamlarını yerine koymasıydı ama olmadı. İşlerinin ehli diye hala saadet tabanı var belediyede. 4 sene fiili çalıştım teşkilatta en çok yakınılan konulardan biri bu oldu herkes tarafından. -ki bence haklı olarak. Ben emek vermişsem, gönül vermişsem birde işimde bir şeyler yapabilecek düzeyde isem neden bir yerlere gelmek istemeyeyim ki. Buda bazı şeylerin doğal sonucu...

Kardes senın ıcın bırsey demedım kı :-[ ama senı bu emegınden bu birikiminden dolayı degılde sadece akraba olmandan oturu hak etmedıgın bır yere gorevlendırılmene razı olabılırmıydın :-X karsı oldugum nokta buydu yanı bılınclı kadrolasma istiyorum dogru ınsan, calıcak ınsan olsun amcam ablam olmasın :-*

Ayşe_Berra 05-13-2008 03:47

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı

Kardes senın ıcın bırsey demedım kı :-[ ama senı bu emegınden bu birikiminden dolayı degılde sadece akraba olmandan oturu hak etmedıgın bır yere gorevlendırılmene razı olabılırmıydın :-X karsı oldugum nokta buydu yanı bılınclı kadrolasma istiyorum dogru ınsan calıcak ınsan olsun amcam ablam olmasın :-*

Ben size yorum yapmamıştım aslında genel olarak. Tabiki sırf dayım oldugu için bir yerlere gelmek istemem. Bu da olayın biraz vicdani boyutu bence.

rikopasa 05-13-2008 09:45

İlahiyat mezunu adamı hastane müdürü yaptılar bu ülkede yav ... :D

Alıntı:

Ak Parti' ye yeteri kadar damat aldık ama gelin açığımız var. Gel seni de gelin yapalım...
Seviyeye bakarmısınız , demokratik bir platform değilmisiniz siz yoksa , bu nasıl bir tepkidir , sinirlenmek yok öyle hemen :)

All times are GMT +3. The time now is 16:40.