Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   merhaba (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28640)

Demokrat 05-14-2008 22:38

merhaba

Alıntı:

akfadıl Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı
Sol acıga daha cok ıhtıyacımız var bu forumda iyi bir sag acık olmak ıcın :-*

ben tamamensol oynarım sağim biraz zayıf 8)

Biz sag, sol daliyoruz bizde ayrim yok 8)

Ozaman sizkurallara uymuyomusunuz

Buranin kurallarini biz koyuyoruz, o halde birakta uyup, uymadigimiza biz karar verelim....Bizim sag, sol demeden daldigimiz oyunu cirkinlestirenler, formamizdan cekenler, bize celme takanlar 8)

Demokrat 05-14-2008 22:39

merhaba

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

burnuma yanik kokusu geliyor ama hadi hayirlisi..hosgeldin ;) bu arada madem sol aciksin neden akfadil ?

Solak fadılmı olsun :D

Solak mi, Saglak mi bilemem ama neden ak fadil o konuda aydinlamadim hala daha 8)

takıma uyumsağlamakiçin

Hele bir performansini görelim ondan sonra karar verelim sol acik mi oynatiriz, sag acik mi yoksa kenarda top toplayicimi yapariz öyle hemen takima girmek yok ;)

hiç te öyle değil.burda sği zayıf olanlar çok onların yerine bile oynayabilirim.Sağım zayıfolmasına rağmen

Sen sagi bosver sag emin ellerde dikkat et goller hep sagdan geliyor, sen solu canlandirmaya bak orasi cok ciliz kalmis, habire kendi kalelerine calisiyorlar benden demesi 8)

Demokrat 05-14-2008 22:40

merhaba

Alıntı:

Alıntı:

Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Enfal Nickli Üyeden Alıntı
Ben anlamadım bu sağaçık sol açık kelime gruplarıyla ne denmek istendiğini.

sağcılar solcular muhabbeti anla
Solcuyum diyor.....

transferden anlayan birisi çıktı

bak kardeş niyetim kalbini kırmak değil baştan anlaşalım diğerleri gibi
acaip seyleri savunursan böyle kibar davranmam ha bu savunacağın anlamına gelmiyor
ayrıca solcuları özellikle son günlerde moda olanları övmeye kalkma buda öyle bişey yaptında söylüyorum anlamına gelmesin
Strateji değiştirmeye çalışıyorum ikinci kişide sen olacaksın anlaşabileceğim...

adalet varsa kırmızı kart hepimize 8)

Birakta kirmizi karti kime verecegine hakem versin, hakemin kararlarini tartisacaksan bastan oyuna girme derim 8)

EpiVaTeS 05-14-2008 22:41

merhaba

merak etme bizim adımızda Adalet var başkaları gibi adaletsiz değiliz yiğidi vurur hakkını yemeyiz..
ALLAH korkusu var nede olsa başkalarını bilmeyiz biz kendimize bakarız...
Kudurmuş gibi ona buna saldıran olmadığın sürece bu foruma herzaman gelir sohbet edebilirsin
ama daha önce gelipte postalananlar gibi davranırsan kusura bakma banlananlar başlığında akfadılda yazar onun için sorun yok

murat kurt 05-14-2008 22:42

merhaba

hoşgeldin

Demokrat 05-14-2008 23:05

merhaba

Alıntı:

demokrat gördüğüm kadarıyla biraz agresif gibi fazla faullu oynuyo gibi.umarım hakem taraf tutmaz

buyur hakem benim, bir sorun mu vardi 8)

Demokrat 05-14-2008 23:06

merhaba

Alıntı:

gördğüm kadarı defansınız zayıf ve dediğim gibi solum süründürür bendençok gol yiyeceksiniz gibi ama sırası gelınce olacak bu.fırsaytını bulduğumda şansınız yok denecek kadar az.umarım itiraz etmez kurallara uyarsınız.

deplasmanda oynayan sensin, dikkat ette taraftarlarimiz basina pet sise filan atmasin sonra görürsün anyayi, konyayi 8)..sizin topunuz gelse gol atamazsiniz o yüzden sen degil aga babalarin gelsin 8)

Demokrat 05-14-2008 23:09

merhaba

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

demokrat gördüğüm kadarıyla biraz agresif gibi fazla faullu oynuyo gibi.umarım hakem taraf tutmaz

buyur hakem benim, bir sorun mu vardi 8)

oyuncu antrenör biliyodum ama.oyuncu hakem seni gördüm 8)

Burada böyle, bir sorun mu var 8)

Demokrat 05-14-2008 23:10

merhaba

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

gördğüm kadarı defansınız zayıf ve dediğim gibi solum süründürür bendençok gol yiyeceksiniz gibi ama sırası gelınce olacak bu.fırsaytını bulduğumda şansınız yok denecek kadar az.umarım itiraz etmez kurallara uyarsınız.

deplasmanda oynayan sensin, dikkat ette taraftarlarimiz basina pet sise filan atmasin sonra görürsün anyayi, konyayi 8)..sizin topunuz gelse gol atamazsiniz o yüzden sen degil aga babalarin gelsin 8)

Biz başımıza petşişe atanlara yazılarımızla gole boğarız kardeş. 8)

Ates olsan cümrüm kadar yer yakarsin, sen yeterki yaz ama yazmis olmak icin yazma! bilgini, birikimini yaz tabiki edebiyle! 8)

EpiVaTeS 05-14-2008 23:11

merhaba

Alıntı:

atılan ve kaçan yaklaşık 150 üyede öyle diyordu ama
kimse kalmadı görelim bakalım sol hünerlerini

All times are GMT +3. The time now is 01:04.