![]() |
Finalin hakemi Selçuk Dereli!!!" Es-Es, Diyar'ı penaltılarla yıktı "-YENİLENDİ-
Ballıyım ballıyım ne yapayım ben,bedava sinema bende,araba bugün altıma çekiliyor,Gs şampiyon oldu :D
Başka başka ne vardı unuttum ;D Şimdi,de EsEs'in belkide uzun bir aradan sonraki en önemli maçı ayaklarımın altında oynancak ;D |
Alıntı:
Olsun ballılık sana yakışıyor ;D |
Birgün kaza geçirmeyelim bu ballık yüzünden :-X
Bakim,hava güzel olursa giderim.Sıcak olursa gitmem,sevmem sıcak havayı.Yenersek sahile gider bir güzel nargile ve çay keyfi yaparım (sahil stadın hemen yanında 8) ) Mis gibi gün olur valla,yenersek tabi. Bolu kork bizden 8) |
Alıntı:
|
Oooo bende zaten vardı Eseslik.
Bir Gs'li birede eses'lik :-* Annem Eskişehirlidir,baba boyamat yani sinot.Sinopla hi bir alakam yok,ne gittim ne fotoğrafını gördüm.Bu yüzden hep Eskişehirliyim derim :-* Anne tarafı orada,dini bayramalrda hep ordayım,yazları vs. hep giderim.Bahçe,tarla vs. uğraşırım,annemin kuzenlerine yani dayımalrıma yardım ederim.Merkezde değiliz,Sivrihisar ilçesine bağlı bir köy :-* Merkezde akrabalar var ama köye gidip geliriz biz,Eskişehir manyağıyım anlıcan :D |
Alıntı:
|
İnşallah hocam :-*
|
Yahu bende cuma günü okula giderken ordan geçtim diyarbakır eskişehir taraftarları vardı :D demek mevzu buymuş :D
|
All times are GMT +3. The time now is 01:13. |