![]() |
Ehliyet Sınavına bizimde bi katkımız olsun ...
ben o saatlerde anadolu yakasında olacağım..rahatım yani ;D
|
Sen rahatsın ama taksi sürücüleri ve gece alemlerine akanlar rahatsız olacak :D
İyice öğreneyim planlarım var,mesela gece alemlerine akan ve sarhoş olanlara arkadaşlarla birlikte torpil saldırısı gibi :D Ne komik olur ;D |
:-* :D :D ;D
|
Bunun gerçek arabayla pek alakası yok ama yine de güzel.
Ayrıca bende ehliyeti corum'da aldım hiç sıkıntı olmadı.Motor :100 ,trafik:98,saglık :92,sürüş :88 ammaaa İstabul'da babamın yanında araba sürerken yemediğim fırca kalmadı :) en basit'i; "Suç sende değil ki ,sana ehliyeti veren'de !!!(adamların kulaklarını bayağı çınlattı)" Tabi bunlara benim çorum'da izinsiz olarak alıp gecenin 2'sinde tuglalara girip,babamın bir günlüğüne geldiği çorum'u başına yıkıp o ruh haliyle ve vuruk arabayla istanbul'a gitmesi de etkili oldu :-X :-X :-X |
desene o zaman haber olursun..
acemi şofür dehşeti.. araba sürmeyi öğrenirken sarhoşları ezdi.. :D Allah Muhafaza |
Alıntı:
|
Trafik ve sağlık iyidi ama motordan 2 kere kaldım :D
Tek sorun sandece oturduğum tarafı kontro lediyorum,sağ taraf umrumda değil arabalra-insanlara çarpacakmı diye :D Ama güzel kullanmıştım direksiyon sınavında ve eğitim sürülerinde 8) 70 puan almıştım :D |
ya ben hala park edemedim :) biri bana püf noktasını göstersinde eziyet çekmiyeyim bari:) :D ;) :)
|
Alıntı:
herkes ehliyet alabiliyor zaten.. kelle koltukta geziyoruz sokaklarda. Allah muhafaza |
vallahi doğru.
|
All times are GMT +3. The time now is 00:58. |