![]() |
Hizbullah Mücadelesini İyi Anlamak
Türkiyedeki ile ilgim ve alakam malesef :-*
|
umarım doğruyu fark etmişlerdir lübnandaki ile türkiyedeki arasında dağlar kadar fark olduğunu anlamışlardır
|
Alıntı:
|
bilmiyorum abi ama öğrenirsem yazarım
|
Ayrıca,Cihad edenlere terörist demek bilmem ne kadar mantıklıca bir hareket :-*
|
kardeş soralım onlara cihad nedemek biliyorlarmı yada biliyorlarsada ehemmiyetini nekadar kavramışlar ismi kemalist olan adamdan ben bunu anlamasını pek beklemem
|
Hey ya Rabbim bu cehalet halaha sürüyormu :o
Amerika Talibana terörist der bizimkiler hemen terörist damgasını yapıştırır,Hizbullaha terörist der hemen ardından (hani yalakalık yapacağızya) bizde terörist kabul ederiz... Filistinin kurtuluşu için mücadele eden Hamasa israil terörist damgası vurur ardından bizim kartel medyasıda terör örgütü yapar Haması,silkinin kendinize gelin yahu amerika Müslüman ülkeler'de ülkenin kurtulması için mücadele eden ne kadar Müslüman kardeşimiz varsa hepsine terörist yaptı bizde bu gazeli çok güzel yutuyoruz uyanın artık... Daha ikiz kuleler vurulduktan bir hafta sonra alt komşumuzun oğluyla tartışmıştım, o amerikanın gazelini yutmuş ikiz kuleleri Usame bin laden vurdurdu diyordu bende karşı çıkıyordum.. Sonuş ne oldu bugün kaç kişi inanıyor ikiz kuleleri Usamenin vurdurduğuna..? |
CIA emrindeki usame vurdu bence
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 09:00. |