![]() |
Cemil ÇİÇEK Boş KONUŞUYOR
Ya biz seviniyoruz ne kadar açık sözlü bir hükümet diye. istediğini söyler akparti kapatılırsada yargının acizliğidir.. biz diceğimizi deriz.. CUMHURİYET CUMHURİYET diyenler CUMHURİYETTE HALKIN KENDİ KENDİNİ YÖNETTİĞİNİ BİLMEMEKTEN ACİZLER
|
Alıntı:
|
Hükümet net tavrını ortaya koydu ... Bu da yankı buldu, kanımca. Hükümetin tekrar tekrar polemiğe girmesi tepki çeker. Özerk sayılan erkle çok da dalaşılmaz bence ... Koz vermemek için ... ;)
Bizim yapmamız gereken, gereğini biran önce hayata geçirmek. Bağıran bağırmaya devam etsin. Neşter yerine vurulduğunda, sesler kesilecektir. |
Alıntı:
kardes bos konusuyorsun demistim ama sen inat edip dahada bos konusuyorsun!..hükümetin yapacagi düzenlemeler bir diger yargi kurumu olan anayasa mahkemesinin denetemindedir, oradan cikacak sonuc ne olacak onuda sen tahmin et ;).. bazi seyleri zamana biraksak nasil olur yok amac ortami germekse bunun ülkeye faydasi ne olur! |
Kırık Efendi, Türkiye'de yaşıyoruz ... Hani canı sıkılanın tankları alıp yollara döküldüğü ... Hani Başbakanların dar ağacında sallandığı ... Hani Bakanlara " Seni yağlı kazığa oturturum " denildiği memleket ... Yok siz başka bir alemde yaşıyor iseniz orasını bilemem ...
Şimdiye kadar her Başbakanın elinde GenelKurmay Başkanını görevden alma yetkisi vardı, neden onca çirkeflikler yaşandı da bu yerine gelmedi ? Hükümet aciz demişsiniz de, aciz olan Hükümet değil, biz ve siz 'iz ... Yani bu millet. İki safsatada, bile bile bizi temsil edenlere çatacaksak, o muhteremler bizim için hiç ter dökmesin daha iyi ... VesseLam |
Alıntı:
Dikkat ettin mi bürekli bi yerden cephe açılıyor ve hükümet ondan sonra bu cepheyi kapatmaya çalışıyor..Anayasadan haberi olmayan ehil olmayan bakanlara ben ne deyim.. Nasıl bir yaptirimda bulunabilir..Onların ağzını açmasaydı bir yaptırıma ihtiyaç duyulmayacaktı..Yaptırım uygulamak içinyasa değiştirmeye düzenlemeye gerek olmayacaktı..İş yükü altındaki hakim savcıları yüksek zamlar ve iyileştirmelerle şımartmayabilirdi.. bkz erbakan askeriyeye zam..Hükümet hakime savcıya...biri darbeyle indi biri davayla inecek ve o gözleriniz halen nereye bakıyor bunu anlayamıyorum dostum... Sadece bir paralellik var bunlar arasında..İster tesadüf de ister başka bişey.. İki sebep yüzünden bir kapandı bu da kapanacak..Vuracakmış gibi yapıp elini indirmez bunlar.. Alıntı:
Bana göresi Hukukçularımızın işe yaramazlığı..Varmı başka bi sebep söyleyen kimseyi karalamıyorum ancak bi tembellik sözkonusu değil mi..canı sıkılanın tanklarla yollara düşmesi mi gerekiyor onları engellemek için dediğim budur..saygılar |
Hoca sen Ak Parti'de adam gibi hukukçu olmadığını söylerken kaybettin zaten..Yani o partide ki hukukçular ülkede bulabileceğin en iyi adamlar..Burhan Kuzu örneğin...
Fakat biz önceden anayasa değişikliği yaparsak karşıdakilerde aptal değil ki bunu farketmeyecekler.Biz Anayasa'da önce veya sonra hangi değişikliği yapacak olsak sorun çıkıyor zaten... |
Vakti gelmeden açan gülün akıbeti hazandır !!!
Farklı erkler arasındaki dalaş sadece kamu otoritesine zarar verir.Özellikle bizim sistemimizde halkın seçtiklerinden ziyade seçilmişlerin sözleri nedense daha fazla sesi çıkıyor,bu da bunun bir tezahürü olsa gerek ! Diyecek birşey yok.sabırla beklemek lazım !!! |
Peki, şu soruya samimiyetle cevap veriver.
Şuan Anayasa değişikliği yapılsa, CHP de her zamanki gibi bunu mahkemeye verse, iptal olur mu olmaz mı ? Hükümet bekliyorsa bir bildiği yokmudur ? Bakın 1 sene sonra Anayasa mahkemesinin 5 tane elemanı değişiyor ve bunları Abdullah Gül atayacak. Anayasa Mahkemesinde, 367 ciler oturdukça, ne değiştirirseniz değiştirin. Ne farkeder ? VesseLam |
sunu unutma kardes herseyin bir zamani vardir..bana göre bu kapatma partisi cok hayirli olmustur bu son hamleleri onlar bütün kozlarini denediler ve en son hamleyi oynadilar hep beraber görecegiz bu hamlede ters dönecek..
hani o sesini her daim cikaran asker nerede, hani her yolladigimiz geriye dönen cumhurbaskani nerede, hani hükümete kafa tutan yök baskani nerede, hani darbe cigirtkanligi yapan sabah, kanaltürk nerede... Ellerinde son oyuncak yargi kaldi ve hükümette bunu biliyor bu nedele hsyk de degisiklik yapiyor, bu kopan yaygarada bundan dolayi cünkü yillardir belli bir kesimin kadrolastigi yargida elden giderse türkiye birilerinin cikarlari dogrultusunda yöneltilen degil, demokrasiyle yönetilen ülke olacak.. hükümet ilk 5 senede ekonomiye yöneldi, ülkenin kalkinmasi icin caba gösterdi eger direkt damardan girseydi emin olki bu kapatma davasi cok ama cok önce acilirdi, dikkat edersen kapatma gerekceleri hep gecen dönemden ;) herseyin bir yeri ve zamani vardir..müsterih olunuz biz ne badireler atlattik biz 367 diye önümüze koyulan engelleri halkla astik, bu engelleride asacagiz ;) |
All times are GMT +3. The time now is 10:07. |