![]() |
"Müslümanlar dini özgürlük sorunu yaşıyor"
Alıntı:
Çelişkilisin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İşte sorun da orda o insanlar bide biz Türküz diye geçinirler...
|
[i]
Alıntı:
İslamı yaşama tarafında fert olarak katılıyorum. Ancak Devlet olarak, hatta Anayasasında "LAİKTİR" ibaresi bulunan bir devlet için kabul edilemez.dersen ki Anayasa beni bağlamaz, bu da seni bağlar tab iki... Türklük kavramına gelince; Türklük kavramı İslam ile değer kaanmıştır. Bun anlama adına Türk tarihine bakman yeter sanırım. İslam penceresinde verilen cevap buna da verilmiş oldu say. PKK konusu bugünün gerçeği değil . Yıllardır dışlanmış ve çözüm üretilememiş bir sorun varken, yöre halkı bu dışlanmışlığın bir "kurtaarıcısını" aramakta haklılar diye düşünüyorum. Bunu PKK da aramak da talihsizlik olsa gerek. PKK sorununu çözmek için öncelikle bus orunla paralel çözüm üretmek gerekir diye düşünüyorum. Paralel olan bu çözüm bitirici olcaktır. Yerel halkın sorunlarına eğilim buraya yönelişin bitişi demektir. Bu da iç destek olmadan yürütülemeyeck bir PKK yı serer önümüze ki neşv-ü nema adına boş bir terör kareketi ve başık çabucak koparılabilecek bir BAŞ niteliği kazanacaktır. yani sorun içte bitiyor. Çözüm adına atılan adımları sadece devlet nazarına değil, halk nazarında da sorgulamak gerekir. Halk ve işadamları destek verip de icra makamı karşımı çıktı ki ... ;) Saygılarımla ... (Hızlı yazdığım için noktalamalara ve de imlaya dikkat edemedim, affola ... ;) ) |
All times are GMT +3. The time now is 05:40. |