Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   İlköğretimde DANSÖZ rezâleti (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=30303)

merve 05-29-2008 19:31

İlköğretimde DANSÖZ rezâleti

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
ailelerine deseler aileleri müdüre şikayet etcek şikayet havada kalcak yinede notları düşecek büyük sorunlar olacak falan filan korktuktan sonra ne diyebilirler :-X bir sonraki yılı düşünmüşlerdir :-*

Sende haklısın..

YavuzSultanSelim 05-29-2008 19:32

o kadar zor birşey değil kandırmak önemli olan bunların gerçekten kalbi var mı >:(

ATmaCA53 05-30-2008 23:10

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Kıvırtan-dans eden bedenleri buraya koyamam kusura bakma arkadaşım,fotoğrafları gördüm.

Vakit yalan haber yazmaz asla,yazdığı an okumayıda,sitesine girmeyide,haberlerini burayakoymayıda keserim :-*

Unutmaki chp'li bir vekil (baykalın sol kolumu sağ kolumu ne önde gelen birisi) hürriyetin kendisi hakkında yalan haber yapmasını kınamış ve Vakit'in örnek davranışını dile getirmişti (Haber hakkında kendisini aradıklarını-bilgi aldıklarını) chpli bir zihniyet bunu söylüyor ve Vakit'i övüyorsa Vakit'in güvenirliliğini siz düşünün :-*

hocam o resimleri benim özelime atarmısın rica etsem

DoĞu 06-05-2008 21:47

Alıntı:

taya Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

DoĞu Nickli Üyeden Alıntı
nasıl iseniz öyle yönetilirsiniz...kimler yönetirse kendi zihniyeti ile kadrolaşır..... bu da normal bişey....

2 tane hocanın sorumsuzluğunu nasıl olurda sözde kadrolaşmaya getirebildin.....

sözdemi el-insaf abim bizde okuyoz bizde yaşıyoz.....

Hüdaverdi 06-05-2008 23:09

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı

hocam o resimleri benim özelime atarmısın rica etsem

google.com'a 'İlköğretimde DANSÖZ rezâleti' yazarsan haber karşına çıkar :-*

akhti 06-05-2008 23:54

anlamadıgım insnlar istedigi kıyafeti giyebilir bu çok açık olabilir oynaybilirler....

Beritan 06-06-2008 00:00

rezalet

Sukût-u_Hayal 06-06-2008 00:03

Neredeyse her okulda yıl sonu etkinliği adı altında çocuklara yaptırılanlar bu okulda olanlardan farksız değil ...

akhti 06-06-2008 00:05

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
rezalet

rezalet durum yok biraz ileri dusunun onlar ilkogretim ogrencisi açıık giymek sucmu demokratik ulkede yaşıyoruz insanlar istedigi kıyafati giyebilir saygılarımla

Sukût-u_Hayal 06-06-2008 00:07

Küçücük yaşta çocukların bedenlerini teşhir ederek "dansöz" gibi oynatılıp bir eğlence unusuru olarak kullanılmasının nesi "ilerilik".... İlerilik anlayışını gözden geçir... ;) Olayı saptırma konu öğrencilerin açık giyinmesi değil dansöz olarak oynatılması ....

All times are GMT +3. The time now is 19:39.