![]() |
Hangi siyasi gazeteyi okursunuz?
Vakit,zaman ;)
|
Star'a abone oldum. Dokunmatik Harita'yı almak istiyorum. 59 gün sonra benim olacak inşallah. ;D
|
Alıntı:
|
biz zamana aboneyiz her sabah balkonumda çat diye sesle uyanıyorum zaman gazetesini balkonumuza fırlatıyorlar :D
|
Star gazetesi;Bu aralar beğeniyle okuyorum.
Sabah gazetesi;Yapısal kimliği değişmemesine rağmen yinede tarafsız haber yapması beni sevindiriyor. Zaman gazetesi;Kçşe yazarlarını okumam yetiyor. |
Alıntı:
:D :D 5 tane kupon yaptım. 54 gün + 1 haftayı bulur haritayı almam. Yani 2 buçuk ay sonraki yarışmada bittin mavera.. |
Alıntı:
|
Valla ilk güldüğümde başlığa güldüm. :) Siyasi gazete lafını ilk defa duyuyorum. Gazetenin siyasisi mi olur ya? Gazete dediğin tarafsızdır(!).Tabi bugünlerde pek mümkün olmasa da arada 3-5 tane de yok değil.
Gazetelere gelince; Sabah,Star,Taraf,Zaman,Taraf,Bugün :-* |
halkın tek gazetesi zaman :-*
|
15 yaşıma kadar Cumhuriyet Gazetesini okurdum bende ama sonrasında Vakit ve Millî Gazete okumaya başladım.. Millî Gazete'nin neyini okuyorsun diyorsanız tek başına Mehmed Şevket Eygi yetiyor okumak için eğer islâmi ölçülere uygun bir yaşam sürmek istiyorsanız Mehmed Şevket Eygi bu konuda bir numara.. Bu dünya'da örnek almaya çalıştığım 3 insandan birisi
|
All times are GMT +3. The time now is 07:57. |