![]() |
***Haziran Ayı İçin En'ler Başlamıştır.***
Teşekkür ettim politikacı ;)
|
enlerinde yer veren herkese teşekkürler
|
sağolasın Kara eşref...
bu sitede beni hatırlayan enden kişilerdensin.... |
osman + eşref teşekkür ederim allah razı olsun :D :D
|
En İyi Aktif Üye: politikaci, , Ummu Seleme, , Rdonmezs, Romakudus, KAmusal mışş, Dolunay_Kadim, Tayyipleyiz, Yalcin, , Efser, neşe , Kirik Cocuk, Ak_Saliha, Ak_Zeynep, Hudaverdi, Esra_Ozdemir, Karaesref, Nazende, Dildade, Ak_Kelebek, Akkparti,hıfz-ı lisan , Alemdar, Acizane44 ABLAM:)
En İyi Çok Rastladığınız Üye: Politikaci, Yavuzsultanselim, ummu_seleme, acizane44, hifzi_lisan,Dolunay_Kadim,kara eşref,rdönmezs,engineer,nazende,kayısı En İyi Sevdiğiniz Üye: politikaci, , Ummu Seleme, karaeşref, Rdonmezs, Romakudus, KAmusal mışş,ACCESS, Dolunay_Kadim, , Efser, , Hudaverdi, Esra_Ozdemir, Karaesref, Nazende, Dildade, Ak_Kelebek, Akkparti,hıfz-ı lisan , Alemdar,selinay,kayısı,neşe, Yavuzsultanselim,Acizane44 ABLAM:)(unuttuğum kişiler varsa kusuruma bakmasın) En İyi Nick:vuslata özlem En iyi en küçük üye:Politikaci,benn |
KaraEsref enlerinde bana bol bol yer verdigin icin tesekkur ederim :)
|
policigim canim benim enlerinde bana bol bol yer verdigin icin cok tesekkur ederim canim http://imgcash1.imageshack.us/img98/...icons20cq4.gif cok duygulandim :'( :'(
|
arkadaşlar lütfen sohbet etmeyelim kurallara saygı biraz ;)
çilik enlerinde yer verdiğin için teşekkür ederim |
Enlerinde bana yer veren arkadaşlara teşekkürü borç bilirim :-[bende yazacağım inşallah ama daha çok erken ay sonuna doğru inşallah
|
Kara Eşref enlerinde yer almak çok güzel teşekkürler
|
All times are GMT +3. The time now is 18:35. |