Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   AK PARTİ'de Olağanüstü hal, yarın 15.00 da MYK toplanıyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=31172)

Hüdaverdi 06-06-2008 01:18

AK PARTİ'de Olağanüstü hal, yarın 15.00 da MYK toplanıyor

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı

Hüdaverdi inanmıyorum sana ya :) Vay be.. Hidayete erdim diyosun ha :)

Ooooo ben ne hatalar yapmışım ???
Şeriata küfür eden,başörtüsünün serbest olmasına karşı olan birisiydim,Allah afetsin beni :-*
Cahillik dönemim işte ne yaparsın :-*

Üç mevsim 06-06-2008 01:45

Aha biri daha Hakania sen de mi?.. Allah sizi seviyormuş, doğru yola göstermiş.. Şükürler olsun. Gerçekleri hiç göremeyebilirdiniz de.. Elhamdülillah

Hüdaverdi 06-06-2008 01:54

Alıntı:

tahrip Nickli Üyeden Alıntı

:) iktidar degistikce dönüyon herhalde yarın chp gelse chp ci mhp gelse mhp ci olursun :)

İktidar değiştikçe dönme ihtimalim sıfır arkadaş,o zamanlar siyaseti takip etmez takamazdım :-*
Döneklerle (chp-mhp) karıştırmayın kimseyi ;)

Üç mevsim 06-06-2008 01:58

Yalnız, o kişiler Ak Parti'den nefret ettiklerini sanıyorlar ama aslında halktan nefret ediyorlar.. Çünkü isteklerinin hemen hiçbiri halkın çoğunluğunun isteklerine uymuyor .

Hüdaverdi 06-06-2008 02:01

'dtp' diyince aklıma güneydoğuda oy kullanan okuma yazma bilmeyen,yanlarında gençlerin bulunduğu yaşlılar geldi her nedense,bağlantıyı bul beğeniyi kap :-*

RDönmezs 06-06-2008 02:06

Bu üyelerde hiç mi Allah korkusu yok bu nasıl adalet bu nasıl insanlık gelde bunlara sıkma adamı delirtirler bu demek oluyor ki partimizde çatır çatır kapatılacak..

HaKaNia 06-06-2008 02:34

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Aha biri daha Hakania sen de mi?.. Allah sizi seviyormuş, doğru yola göstermiş.. Şükürler olsun. Gerçekleri hiç göremeyebilirdiniz de.. Elhamdülillah

ben dindarlara filan karşı değildim de akp vatanı satacak lafı 2002 de inandırıcı geliyordu, tayyip gelsin görürsünüz diyolardı bende aman gelmesin diyordum ama geldi gördük beğendik ;D ;D ;D

Allah başımızdan eksik etmesin..

rikopasa 06-06-2008 09:55

okuyorumda ben önceden böyleydim şimdi böyleyim diyen arkadaşlar ... çok komiksiniz ... hele birde "şeriata küfür ediyordum ama şimdi etmiyorum" diyorsunuz ya ... kendi paradoksunuzun içinde sallanıp duruyorsunuz , hem bizler varken laikliğe birşey olmaz diyorsunuz aynı anda şeriata küfür ettiğinize pişman oluyorsunuz ...

"değiştim" olayı sizde gelenek halini alacak galiba ... Ak Parti 5. geleneksel "değiştim" konferansızna hoşheldiniz arkadaşlar ...

rikopasa 06-06-2008 10:16

Alıntı:

Birde siz değişşeniz ne dersiniz
O zaman o eleştirdiğim insanlardan ne farkım kalır ...

Bu arada ben laikliği öne çıkartmadım söylemek istediğim ; biz koruruz dedikleri bir şeyi onu yok etmek isteyen birşeyi destekleyerek nasıl koruyacak bazı arkadaşlar , burada bu genç arkadaşların yaşadığı paradoksmudur yoksa yapılan şey bir kandırmacamıdır ? ve bu iki seçeneğin dışında başka bir seçenekte yoktur.

Müntesip 06-06-2008 10:37

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
O zaman o eleştirdiğim insanlardan ne farkım kalır ...

Bu arada ben laikliği öne çıkartmadım söylemek istediğim ; biz koruruz dedikleri bir şeyi onu yok etmek isteyen birşeyi destekleyerek nasıl koruyacak bazı arkadaşlar , burada bu genç arkadaşların yaşadığı paradoksmudur yoksa yapılan şey bir kandırmacamıdır ? ve bu iki seçeneğin dışında başka bir seçenekte yoktur.

İnsanlar çağın gerekliliklerine ve hayatlarının belli dönemlerine göre ögrendikleri bilgiler ışıgında değişim gösterirler.Aslında okuyan,araştıran,ögrenen her insan değişir ;) . Bence bizlerden değiştik diye utanmamızı bekleyeceğinize,kendinizin değişemediğine üzülün ! Bizler belki geçmişte çogunluk olmanın ve zulme ugramanın acısıyla bize bu zulmu edenlere karşılığını vereceğiz şeklinde filizlenirken bugün bize taş atanı gül ile karşılamanın daha insani oldugunu keşfettik.Soruyorum şimdi sizler neyi keşfettiniz ? Bunca sene,bu ülkenin her sıçrayısında paçalarına sarılıp geri çekmekten ne zaman vazgeçeceksiniz ? Bu halkı birtakım hassasiyetler üzerinden birbirine düşürmeyi ne zaman bırakacaksınız ? Bu ülkeye çok az faydanız olmasına rağmen,ülkeyi kimseyle hatta kenddi sahibi olan millet ile paylaşmaya ne zaman başlayacaksınız ? Ne zaman korkularınızdan sıyrılıp,ininizden çıkıp halkla ve HAKK'la beraber olup bu ülkeyi aydınlık günlere taşımak için çırpınacaksınız ? Öncelikle bunun cevabını verinde sonra arkadaşlarımızı eleştirmeye yeltenin ...Kendi kusurlarınızı düzeltinde sonra gelin burada millete öğütler verin !

All times are GMT +3. The time now is 01:05.