![]() |
Teknik bir konuda yardımınıza ihtiyacım var:/
Hç bir sorun yaşamadan kurdum ve kullanılabilir durumda ... :)
|
evet kurdum çalışıyo şimdi :-\
keşke bide türkçe yama olsaydı :D |
arkadaşlar birine sordum bana şunu yap dedi ama pek güvendiğimi söyleyemem bi sakıncası olur mu diye soruyum size dedim:/
Başlat>Çalıştır>reg query "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager" /v BootExecute > C:\look.txt & start notepad c:\look.txt :-\ |
Arkadaşım sen vista kullanıyorsun... Vistanın geri alma fonksiyonu XPye göre kat kat gelişmiştir. Ve XPye göre neredeyse günde 2-3 kere bu sistem güncelleme yapıyor... Sistemini bu sorun olmadan önceki tarihe yüklemeni kesinlikle öneririm.
Benim SPY girmişti öyle durmadan saaatin orada uyarı veren spylardan değil, Google reklamları yerine kendi teklemını yapıyordu... En kral spy programları, daha önce bir çok spyi bitirdiğim programları kurdum ona fayda etmedi, Filtre ekledim yemedi, Sansürledim o banneri çeken siteyi yine aynıydı... Son çağre sistemi geriye alayım dedim, 2 hafta ileriye aldım özel dosyalarımda kaybolmadı sadece 2 hafta önceki hangi programlar yüklüyse o ana geri döndü... Fakat belgelerimdeki veya Karşıdan yüklenenlerde dün yüklediğim bir yazılım veya şarkı varsa onlara bir şey olmmamıştı. Yani sadece 2 hafta sistemdeki kurulu şeyleri geri almış oldu... Vista kullandığın gözüküyor resimlerde , Sistemini geriye al. |
Alıntı:
|
HOcam; Birde Başlat>> Denetim Masası>> Başlangıç Programlarını Değiştir yazıyor... Oradaki tüm programların isimlerini alabilirmiyim ?
Yada o pencere geldiğinde programlar sol blokta sıralanıyor, özellikleride sağ tarafta yazıyor... Sağ tarafta smrgdf açıklamalı bir program olabilir. Onu Etkin olmayan biçime getirirsen sanırım o sorun çözülür... Örnek Görüntü: http://img170.imageshack.us/img170/5692/destekzg7.jpg |
hocam bunlar var alttada WR_PopUp ve windows defender var sadece :-\
http://img145.imageshack.us/img145/4594/11111og7.jpg |
Hocam bakın soldaki tarafta şuan başlangıçta çıkabilecek programlar yazıyor...
Soldaki programlara tektek bakın-> Sağ tarafta ayrıntılı açıklamaları yazıyor... Sağ tarafta smrgdf açıklamalı bir program olabilir diyorum. Onu Etkin olmayan biçime getirirsen sanırım o sorun çözüleceğini tahmin ediyorum... |
All times are GMT +3. The time now is 21:25. |