Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Hazırlanın Ortalık Fena Karışacak!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=31981)

Hüdaverdi 06-13-2008 17:16

Hazırlanın Ortalık Fena Karışacak!!!

Konular birleştirildi.

Anası-eşi kapalı diye askerlik görevinden alınanlar var,bu herifte görevinden bir an önce atılıp tekme basılmalı :-*

maviinsan 06-13-2008 17:22

Alıntı:

Banane Paşanın dininden ... kabul edip veya etmeme durumum yok benim ...
haklısın Adamın dini bizi ilgilendirmez.Ama Ortalıkta müslümanız diye dolaşmasınlar.Münafıklık yapmasınlar..Kafirse kafirim desin.MEmlekette gayrimüslümlere bişey mi yapılıyor.

maviinsan 06-13-2008 17:26

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
yaaa bırak şimdi onu sen asıl soruya cevap ver ....

elini öptüğüne dair resim bulabilir misin?O zaman olumlu yada olumsuz yorum yapabilirim.Nette bir araştır 8)

tayyipleyiz 06-13-2008 17:27

Alıntı:

Alıntı:

Fethullah Hoca nın sağ kolu papanın elini öperken dinler arası diyalog oluyorda bu konu neden böyle oldu ...

başbuğ paşanın yahudi olduğunu kabul ediyorsun yani?

Benim sorduğum şu , çok basit aslında ... Fethullah Hoca nın sağ kolu papanın elini öperken "dinler arası diyalog" ama paşaya gelince farklı yorumlar ...

neden böyle diye sordum sadece ...

Asıl soru dediğin bilinçaltındaki kin senin ... Onun yanıtınıda bu güzide insanlar senin istediğin şekilde vermiyor diye de çıldırıyorsun. Böyle mi acama ne dersin ? :)

kefenci85 06-13-2008 17:28

Alıntı:

Alıntı:

Fethullah Hoca nın sağ kolu papanın elini öperken dinler arası diyalog oluyorda bu konu neden böyle oldu ...

başbuğ paşanın yahudi olduğunu kabul ediyorsun yani?

Benim sorduğum şu , çok basit aslında ... Fethullah Hoca nın sağ kolu papanın elini öperken "dinler arası diyalog" ama paşaya gelince farklı yorumlar ...

neden böyle diye sordum sadece ...

peki kardeşim sana bir şey sorayım sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşadığın süre içirisinde hiçbir yüksek rütbeli (yani Org. General ) askerin Kutsal Topraklara gittiğini,Kutlu Peygamberimizin Türbesini ziyaret ettiğini bana bunu kanıtla senin dediğin herşeyi kabul ederim...

tayyipleyiz 06-13-2008 17:34

Alıntı:

Alıntı:

Asıl soru dediğin bilinçaltındaki kin senin ... Onun yanıtınıda bu güzide insanlar senin istediğin şekilde vermiyor diye de çıldırıyorsun. Böyle mi acama ne dersin ?
He he öyle ... cevap veremiyorum yazıp en azından dürüst ol ... lafı eveleyip geveleme , gargara yapma

Amacına hizmet edeceğimi de nerden çıkardın. :) Terbiye sınırını çiğneme istersen. Ben senin altında çalışan bir "elemanın" değilim. Sen farkında olmayabilirsin ama ifadelerin bu yönde ... Sen devam et. Başlığı tartış istersen. "Gereksiz" olanları da sileceğim, bilgin olsun. :)

Güruh herşeyin ve de herkesin farkında sen rahat ol. ;)

tayyipleyiz 06-13-2008 17:37

Gereksiz olanlar temizlenmiştir. Gönül rahatlığı ile devam edebiliriz saygıdeğer dostlarım benim ... :)

hipermuhafazakar 06-13-2008 19:53

Böyle bir sırrı olmasa garip olurdu zaten..Niye şaşırıyorsunuzki, zamanında KKK ve Genelkurmay 2. Başkanı Çevik Bir NTV'de annem Selanikli babam Manastırlı demişti. Orduda çok güçlüler sabataylar

Akmehmet_Akif 06-13-2008 20:09

Zemini hazırladılar işleri güçleri karıştırmak nerden nereye geldik.Bu sitede çok karışıcak gibime geliyor çok çok dikkatli olun hele bu aralar sitede.

ayşe_58 06-14-2008 08:33

emeğine sağlık

All times are GMT +3. The time now is 04:34.